Tanker om en begyndelse...

Efterår er smukhed…

Efterår er da noget af det smukkeste…

Bladene er så fine, at man da er nød til at tag nogen med hjem. Jeg har efterhånden min egen lille skov derhjemme af diverse blade i diverse farver fra diverse træer. Så fint! Marie griner bare lidt af mig. Men at pynte med forskellige naturting er (også) et af mine nyeste påfund. Grene er også flotte, og større grene kan bruges til uroer, pynt i vaser – og til at hænge ting på. Sidste uge slæbte jeg en kæmpe (og meget tung) gren med hjem fra Kastellet, som skal bruges til det næste DIY-projekt…. Bare vent og se…
Hvad bruger du naturen til?? Og her mener jeg; pynter du med den eller kigger du bare på den?? Ps, gider ikke høre om konditure i den, så får jeg bare dårlig samvittighed 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om en begyndelse...