Efterår er smukhed...

Hej smukke ting!

Jeg elsker ting – smukke ting, fine ting, spændende ting, anderledes ting, brugbare ting, pynteting, tekniske ting.

En af mine kære veninder har altid drillet mig med at “jeg elsker ting”, da hun ikke mener, man kan det. Man kan elske mennesker, men ikke materielle ting. Selvfølgelig elsker jeg også mennesker, men jeg synes altså også godt at man kan elske ting – eller i hvert fald være meget fascineret af ting. Det tror jeg også, der er flere, der er. Et hurtigt kig på min IG feed viser i al fald masser af billeder af flotte ting, i flotte hjem, opstillet på flotte måder. Helt ærligt så elsker jeg personligt at se på sådanne billeder, og jeg elsker at blive inspireret af de forskellige sager. Mange af tingene må blive i de pengeløse drømme, mens andre også bliver prioriteret i mit (vores) budget, og ender med at pryde i vores vindueskarm.

Nogen gange kan jeg vist godt blive revet lidt med, og bare få et pludselig akut behov for lige netop dén vase/lysestage/krukke/skål/kop eller lign. Men alt i alt føler jeg mig overordnet fornuftig (og nok en smule for nærig) til ikke blot at købe løs af alle de pæne ting, der blot er et par klik på en hjemmeside væk.
Nogen gange tænker jeg på, om IG er blevet øjeblikkets folkeskole/gymnasium, hvor der er ting, der er hotte (og andre der er not’te), og som man skal have (billeder af) for at blive populær (og få likes)?!

I sidste del af min barsel (da alle møbler var solgt og købt) kastede jeg min kærlighed på indretningsnipseri. Jeg kunne sidde i timevis – efter alle andre i lejligheden var faldet i søvn – og bare kigge IG billeder af #boligindretning. Jeg elskede det. #inspiration, #fascination, #dekoration i massevis. Marie rystede bare lidt på hovedet af mig, og synes jeg var lidt tosset. Jeg elsker det stadig, efter jeg er startet på job, men tiden at bruge på det er blevet mindre.

I går da jeg kom hjem fra job, lå disse Hay dejligheder endelig i min postkasse (eller rettelse; Marie havde været så sød at hente dem på posthuset i ØS-regnvejr, det andet lød bare lige bedre)…

Se det har nemlig været det rene win/win! Boligmagasinet ind ad døren hver måned i 5 måneder OG de fine fine Hay bakker til billige penge – must have! Smukke ting til gode penge – smukt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår er smukhed...