Hej smukke ting #2

Giveaway #1

Juhu – nu er det mig, der har fået muligheden for en lille Giveaway 🙂 Så det skal I da få…

Eller lille er den faktisk ikke…det er en super sej, farveri og lærerig alfabet plakat med dyr fra unikke myprints.dk i A2 størrelse. Den er så fin og pryder allerede Lilletuts værelse (sammen med nogen postkort fra søstrene Grene).

Myprints.dk er et sted, der samler forskellige kunstnere, og giver dem et sted at sælge deres fine grafiske kunst. Dygtige Sara er forgangskvinden for myprints.dk og laver selv en del af de fine posters. Foruden at få fin grafisk kunst til stuen – eller hvor man nu vil have det – så laver de også nogen rigtig fine plakater og posters til børneværelset. Det ret fantastiske ved dem er, at hvert tryk blot fåes i et bestemt antal eksemplarer og kun sælges i en tidsbegrænset periode, så alle ikke ender med at have det samme hængende. 
I denne måned er de desuden nævnt i Boligmagasinet, hvor der også er ros at hente.
 Tjek deres hjemmeside ud her www.myprints.dk 
Men deltag lige først i min Giveaway selvfølgelig…
Følg bloggen her (enten via Bloglovin eller via google konto)
+
Følg mig på instagram (Katkarojo)
+
Del og #lilletutogmorgiveaway billedet på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej smukke ting #2