Naturen kommer nærmere - bøjlestang DIY

Hej smukke ting #2

Som sagt tidligere; jeg elsker smukke ting! Og helt ærligt når man har haft en dårlig dag, skal der nogen pæne ting til, for at det hele glider bare lidt nemmere…

Min vindueskarm er fyldt med pæne ting, som engang imellem bliver skiftet ud eller får selskab af nye fine ting. Lys er dog et must.

Bakkerne fra Hay er perfekte til at lave fine stilleben på. Stilleben er forøvrigt et sejt ord, stilleben!
Især den mintgrønne store bakke er lækker, og er udset til at skulle lægge grundlag for dette års adventskrans.
Mit Kähler hus skal helt sikkert have flere naboer end det lille alu hus fra Rema1000. Må have højhuset, byhuset og basilika.
Den cool’e vase med “beton” dyp’n’dye pastel rosa bund elsker jeg virkelig, og er købt i en af mine yndlings butikker Ziestha, som ligger her på Østerbro. De har så mange fine ting, man kan kigge derinde igen og igen,

Origami er det nye sort – og jeg elsker, at jeg i sommers købte disse fine diamanter (i Ribe) og senere fik dem klippet, foldet og limet.

Grafisk kunst er ligeledes så fint at se på. Jeg elsker kanterne, trekanterne og alle de udtryk man kan finde i de forskellige designs og kunst. Dette lille yndlings kort (Silke Bonde) er købt i Normann Copenhagen, og ligner jo næsten vores søde lille franske bulldog Anton.

Platterne fra Bjørn Wiinblad symboliserer hver vores fødselsdage (januar, marts og november) og minder mig samtidig om køkkenet hos mine forældre, hvor de hang da jeg var yngre.

Marmor er stadig et hit hos mig. Overvejer at anskaffe mig noget større end denne lille runde sag. Ferm Livings marmor tapet er så fint, men hvor det lige skulle hænge, ved jeg ikke.

Kobber Lup fra Hay er også yndlings – og så er kobber og marmor så smukt sammen.

Jeg er egentlig vild med næsten alt Kählers keramik, og de tre små nye Omaggio vaser i et sæt, kunne jeg sagtens finde plads til et sted. Bunken med de flotte boligblade vokser. Jeg ville gerne have en trådkurv og putte dem ned i, men jeg har ikke fundet den rigtige endnu. Så indtil videre ligger de her – væk fra Lilletuts pilfingre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturen kommer nærmere - bøjlestang DIY