Weekend, chokolade og stik i hjertet...

En dag som i dag

…er jeg lidt ør i hovedet! Ør fordi dagen til dels føles som om den har varet en uge, og fordi jeg bare har fået øjnene op for nogen ting, som jeg ikke før har skænket en tanke. Ting, viden og potentiale der bare gør mig ør i hovedet og blød i benene.

Konen og jeg snakkede nemlig i morges med en meget klog dame, som skulle lære os lidt omkring relationer. Relationer vi har haft og relationer til hinanden og andre i fremtiden. Hvor er det vildt, når man bare oplever at noget giver så sindssyg meget mening. Har I prøvet det?? Prøvet hvordan man lige pludselig kan samle et kæmpe stort puslespil af ellers ukendte og helt usete brikker, når man bare lige bliver guidet på den rigtige måde? Crazy er det – på den helt svimlende øre måde!
Det var ikke sidste gang, vi besøgte damen, vi vil gerne lære mere. Sætte flere brikker til puslespillet og forhåbentlig få det store energifyldte potentiale i spil.

Vel hjemme igen slappede vi af – bare konen og jeg. Hvor var det bare tiltrængt, og hvor er det bare sjældent at vi har tid til det. Bare ligge og slappe af uden at vi skal have tankerne på hvad Lilletut mon finder på. Som mor står ens hjerne jo aldrig stille. Som fys ville jeg kalde det “overload”. Man tænker, bekymrer og holder øje døgnet rundt.

Og hvordan kobler man lige bedre af end at google diverse boligønsker, streame instagram og ønske sig masser af penge og berømmelse (altså berømmelse for bloggen her). Selvfølgelig skal man liiiiige finde realitets grænsen når man kigger på alle de andres smukke ting, fede invitationer til diverse events og så videre, for ellers bliver man lidt depressiv i stedet.
Men se nu her, hvis jeg havde disse ting, så ville jeg være glad (og have endnu flere følgere på IG ;))

Hvorfor er det lige at jeg allerede har haft fødselsdag? Jeg ønsker mig så mange fine ting.
En lille optur af de mindre dyre, må være denne hus-sættekasse som jeg fandt i netto i dag til lige under en hund. Den minder faktisk ret meget om den, jeg ville have købt fra Ferm Living til betydelig flere penge. Problemet er så måske lige, hvor den skal hænge – i soveværelset med makeup ting eller i Lilletuts værelse med børne pynteting?

Godt livets store spørgsmål kan camoufleres med andre knapt så vigtige spørgsmål…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend, chokolade og stik i hjertet...