Skaaaat, handler du ind i morgen???

Karma kan få et los, kan hun…

Helt ærligt, mor er lidt sur men allermest rigtig skuffet! For her har jeg gået og pudset vinduer for naboen, fået tabte dankort sikkert hjem til ejeren igen, og generelt bare været sød, og hvad får jeg igen…mere sygdom og dårligdom. Karma wtf – stram op!!

 

Forvarsler har der egentlig været nok af…

1. Det gik godt

2. Lilletut har ikke været syg i 2-3 uger (det er seriøst all-time rekorden)

3. Folk var begyndt at konstatere at “det da gik godt”, og at “Lilletut ikke havde været syg i lang tid”

4. Vi var begyndt at glæde os over ovenstående

5. Sidst men ikke mindst – hun har sovet helt ad h til de sidste 3-4 nætter og hostet rigtig meget…

 

Så selvfølgelig var der ugler i mosen set i bagspejlet. Nu skulle vi da endelig heller ikke gå og nyde noget som helst, konen og jeg – sandheden om at få børn! Tak for påmindelsen Karma!

2014_ 4_27_21_35

Weekenden startede egentlig meget godt – for mig i al fald. Jeg var til gruppemiddag med mine kolleger, hvor vi hyggede, spiste sushi og drak lidt øl til midnats tid. Efterhånden er vi så mange med børn, at festen stille og roligt ebber ud hen omkring midnat. Jeg tror, at vi alle sammen sidder og regner timer ud indeni os selv til den lille vågner derhjemme og næste dag begynder – tidligt! Og så var det fredag. Jeg er altid virkelig træt om fredagen, og så med Lilletut sovende dårligt næsten hele ugen, ja så var det en næsten umulighed, at holde sig vågen meget længere end til kl 24. Sad but true! 01.15 lå jeg i min seng – og tjekkede instagram! Nåhr ja, SÅ sent bliver det vel heller ikke, at man ikke lige kan nå at tjekke sin feed ud.

 

Lørdag bød på smukt vejr og en smuk start på dagen bestående af, at konen stod op med Lilletut, da hun vågnede 05.30. Da jeg et par timer senere stod op, kom konen hjem efter gåturen med Anton og Lilletut med morgenbrød og kaffe. Hun kan altså godt være en fantastisk kone 😉 Ej, det er hun tit – og især lidt senere hen ad formiddagen, hvor hun havde lovet at tage med til et lagersalg med mine elskede Lyngbyvaser. Det er simpelthen nogen af de smukkeste vaser, der findes, men de er jo altså også lidt dyre, så et lagersalg var som himlen for mig.

2014_ 4_27_21_36

Vi kørte op ad Strandvejen til Charlottenlund, hvor det foregik, og kunne da ikke andet end at blive en smule betagede af de kæmpe lækre villaer med kæmpe haver til. En lækker forårs/sommerdag SKAL der bare en have til. I tror det er løgn – men jeg styrede mig til lagersalget og købte kun en vase! Også var det jo på turen op til lagersalget, at jeg fandt et dankort på gaden, googlede ejeren og fik det afleveret til en af hendes sønner. Jeg følte mig som en frelsende engel, men der skal åbenbart mere til for både Karma og de store findelønner.

2014_ 4_27_21_36 (1)

 

Om eftermiddagen havde vi inviteret et vennepar og deres dejlige dreng med på et børnemarked, der skulle forgå i en lokal børnehave. Super hyggeligt lød det til, eneste problem var så, at det havde været der om fredagen. Regel nr 1: man må ikke bare skrive ” i morgen” eller “i dag” på invitationer på instagram. Man kan jo aldrig vide, hvornår folk læser dem i forhold til hvornår man poster.  Så ikke noget markedet til os. I stedet købte vi sandwich og gik i fælledparken med børn og hund. Dét er sommer-agtigt. At sidde i fælledparken med tusinder andre, og nyde sol, godt selskab og medbragt mad. Så hyggeligt. Altså lige indtil (ej det var stadig hyggeligt også bagefter) at vi lægger mærke til at Lilletuts øjne er røde, lidt hævede og bare løber i vand konstant. Det samme gør hendes næse. Og man kan se at det klør, både øjne, næse og lidt ørerne. Kan det være allergi – pollenallergi??

Bonus-info (vigtig viden, ligegyldig info): Jeg selv er rigtig meget plaget af høfeber og især allergisk snue. Min næse løber næsten konstant i “vand”, hvilket bare er så irriterende og skæmmende. Jeg er ligeledes allergisk overfor husstøvmider, støv og skimmelsvamp, og havde anstrengelsesbetinget “astma” som yngre. Desuden var vi meget i tvivl om jeg kunne tåle vores kat dengang, men vi fik aldrig konstateret noget.

Jeg kunne, som nogen ved, heller ikke amme Lilletut, da jeg ikke rigtig producerede andet end råmælk. Og tror mig: jeg prøvede. ALT! Jeg forsøgte med al vold og magt (føltes det som) med diverse pumper, hud til hud tid og hvad der ellers var af gode råd. Men Lilletut tabte sig hele tiden, sov fra alting og jeg fik en efterfødsels reaktion på det. Jeg prøvede i små 4 uger, og tabte altså desværre kampen. Det var en SÅ stor krise, som det tog mig 4-5 mdr at komme nogenlunde over. Lilletut fik modermælks erstatning – men ikke det der allergi-venlige; nutramigen. Lilletut kunne ikke lide det – hun fik det som noget af det første på barselsgangen (vi var indlagt 5 dage, hvor hun tabte sig meget), men ville ikke indtage det. Og vi konkluderede allesammen, at det ikke var nødvendigt heller. Men var det nu det alligevel?

S h i t, kan det være derfor at hun har været så meget syg? Og at hun måske har allergi OG astma pga det??? Argh… “Hej Skyldfølelse” du har godt nok ikke været savnet! Hun bliver jo nu behandlet med flexiotide – den orange forebyggende astma medicin – og den blå anfalds medicin, og det har helt sikkert hjulpet. Men hvad så nu? Skal hun have mere medicin?

Og hvad så hvis hun ikke kan tåle Anton? Hendes rigtig gode ven? Altså vores franske bulldog. Vi har hver gang nævnt ham for alle de læger, vi har været i nærheden af og blevet behandlet af, men ingen har sagt, at det kunne være ham. Men vi er bange for det – og i al fald kan han jo være én af allergenerne! Shit, det ville være som at skulle af med vores første fødte. Ej, okay, måske ikke helt men næsten. Han er den bedste og mest godmodige hund af alle. Vi elsker ham så højt – undtagen når man kommer hjem, og han farer forvildet rundt i den første halve time, fordi han er så over-glad – så får vi stress, men ellers elsker vi ham alle så højt. Inklusiv Lilletut.

2014_ 4_27_21_38

Konen og jeg har i al fald aftalt, at vi strammer op mht udluftning, skift af sengetøj, rengøring og hundehår i en periode, og så må vi se om det hjælper på Lilletuts symptomer. Og mine egne for den sags skyld. Vi starter i morgen.

2014_ 4_27_21_35

For lige at runde vores søndag også, så startede den nærmest allerede i nat. Lilletut vågende allerede før kl 24 og var brandvarm. Hun havde svært ved at falde til ro, og vågnede næsten hver time og græd, hostede eller pylrede inden vi stod op 05.45. Jeg var så træt. 39.2 var morgentemperaturen, så der var ikke noget at sige til, at hun (og vi andre) havde haft en skidt nat. Pyller, pyller og lange lure gik vores dag med, indtil vi vågede os ud i det gode vejr med hende. Købte en juice på Joe and the Juice og tog på legepladsen. Hun ville gerne lege 20 minutters tid i sandkassen, men så ville hun hjem! Og SÅ ved man, at den er helt gal!!! Det er nemlig altid med skrigende flitsbue-barn, vi går der fra. Så når det er frivilligt, ja så er hun syg. Vi kørte dog en lille ekstra tur i Christiania-cyklen, for det elsker hun, ned til Langelinie og kiggede lidt på den japanske festival, som havde været der i weekenden. Vejret var jo så vidunderligt, og vi havde mest brugt det indendøre med en dårlig Lilletut. Øv.

2014_ 4_27_21_38

Vel hjemme igen face-timede vi lidt med mormor og morfar, og sad og hang lidt til Rasmus Klump indtil Lilletut måtte puttes. Næsten 40 i feber – lille pus! På trods af en dag på panodil er hun bare brandvarm inde i sengen. Jeg hader det. Den gang med feberkramper og indlæggelse sidder bare dybt i mig, og lige nu er jeg virkelig glad for at hendes seng står ved vores hovedgære.

Lilletut altså…

2014_ 4_27_21_39

5 kommentarer

 • maria

  Ej altså, hvor er det bare synd for jer!!!

  Jeg håber virkelig at I snart finder ud af hvad problemet er – vi har også Aævin mistækt for at være allergiker, da han har haft fuldstændig samme symptomer som Vega i en uges tid nu – SUK!

  Vidste ikke det med din amning, må jo virkelig høre meget mer, bare om alt – kaffe snart???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jaaaaah kaffe meget snart, tak 🙂 Måske ude i jeres have – en blomstrende sommerdag ;D Ej, jeg er så sjov! Men jeg er på!
   Øv, at Alvin også har symptomer…Vegas bliver også bare ved! De små pus!
   Og jo – min amning fuckede fuldstændig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, hvor træls altså – håber ikke det er allergi! Og ellers klare I selvfølgelig også det, men æv. God bedring!
  Og ellers flot klaret med kun en vase, det er altid så svært at begrænse sig når der er lækre sager at vælge mellem.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Håber det heller ikke!! Men ja, du har ret…så klarer vi også det 🙂 Og måske var det lidt for flot klaret til det lagersalg – ærgre mig allerede lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er jo mor til ørebarnet fra helvede (eller drengen er jo vidunderlig. Men hans ører….) og jeg ammede altså den søde dreng i to stive år. 2 år! Så… Ingen sammenhæng for vores vedkommende. Han har osse astma mm. Siger ikke at amning bare er ligegyldigt – men tror ikke på at der er pay- off på så kontant vis. Kors. Vi var så korrekte. Amning, ingen rygning, ingen komælk før 1 år, ingen gluten før bla bla bla, ingen slik, sukker mv. de første tre år. Og ungen kvitterede ved at være syg KON-FUCKING-STANT. Vi skulle have stukket ham noget cola, skulle vi. Og en smøg.
  Ved lillesøster var vi noget mere laissez-faire. Hun blev osse ammet i hundrede år men alt det andet havde vi ikke overskud til at gå op i. Hun har nærmest aldrig været syg….

  Men jeg kender godt den der mekanisme – den dårlige samvittighed der slår luften ud af en. Og det stopper ikke. Jeg kan finde de første 50 ting der er min fejl – selvom vi har en perfekt og velfungerende stor dreng den dag i dag (Åh Gud. Den dårlige samvittighed da han blev storebror. Don’t even get med started. Var sikker på jeg havde ødelagt hans liv. For evigt).

  Lad vær med at slå dig selv i knolden med den amning. Sgu osse lidt svært at gøre om ; )
  Det er noget pis at hun er så meget syg og jeg bøjer mig i støvet for jer.
  Kh/Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skaaaat, handler du ind i morgen???