Stenbroens baby - part 2

Shop till you drop…

…og det kan du roligt gøre, hvad enten du bor i byen eller på landet  😉 For det er på nettet det her…

4132461-netshopping

Den fantastiske børne netshop www.dreamsforkids.dk har igen givet jer, kære læsere, lov til at shoppe med rabat. Fordi I er jer, og fordi I er søde.

ALT på hjemmesiden kan shoppes med minus 25% fra idag (mandag d 14/4-14) og frem til og med skærtorsdag (d 17/4-14). I kan betale når børnepengene ankommer, og I kan klikke jer til alle de herligheder I vil i ro og mag – bare brug koden kat25 i rabatfeltet…

6a00e54ecbb69a88330120a69a8cc7970c

25 % på alt – også nyhederne! Og de har mange lækre nyheder, se bare her mit nye yndlings print fra Småfolk i lilla pastel nuancer med bondegård. Meget apropos Øko-dagen igår… Lilletut ville være smuk (-kere) i den her…

 

Sengeranden i samme print er altså også for sød – og ses her i drenge farven…

 

 

Du finder rigtig mange fede mærker hos Dreams for Kids – og så har de en fantastisk service, og en udbringning der er så hurtig, at du nærmest knapt når at trykke BETAL, før de står ude foran din dør #næsten 🙂

 

Shop – shop – shop till you drop – brug: kat25

Næste indlæg

Stenbroens baby - part 2