Påske, rengøring af vinduer - og Lilletut...og god karma!!!

Skaaaat, handler du ind i morgen???

“Pretty please”, for jeg hader at købe ind… Eller nej, egentlig elsker jeg det på en lidt twistet måde. For på en måde er det lidt hyggeligt at gå og se på tingene og tage de lækre ting ned i vognen…Nej, who am I kidding?!? Det er sjovt at se på spotvarer i netto punktum. Det er ikke sjovt at styre rundt med indkøbsvognen – hvis og såfremt man altså har måttet hæve en 10’er i kassen EFTER at have stået i kø i 10 minutter med en allerede pivende Lilletut, og alt dette INDEN indkøbet overhovedet er startet!! Det er heller ikke sjovt, at distrahere Lilletut med først 2-3 bananer efterfulgt af 3-4 ostehaps, for overhovedet at kunne tænke bare en lille smule. Er mit barn det eneste, der åbenbart får en glubende appetit, det samme sekund som vi træder ind i netto? Og hvad blev der af gratis frugt eller theboller til børnene i denne discount-butik?? Og så er det jo hverken sjovt at stå i kø eller pakke tingene, for da slet ikke at nævne, hvor lidt sjovt det er at få varerne med hjem. Vi shopper nemlig altid til en uge ad gangen, for at undgå alt for meget handle-spilde tid, og det er ski tungt at slæbe så mange varer hjem.

2014_ 4_20_20_ 5 (4)

Da vi midt i vores hverdagsræs for nogen måneder siden var fuldstændig ved at knække nakken på alt, tog vi en del ting op til overvejelse. Skulle vi skaffe os af med hunden (Sorry Anton!!), blive skilt, aldrig få flere børn, flytte hjem til vores forældre, gå op eller ned i tid på vores jobs, opgive/kæmpe…ja, hvad tog egentlig tid i vores hverdag, hvad irriterede os, hvad kunne give os glæde og hvad kunne vi overhovedet rokke ved. En ting var jeg ret hurtig til at foreslå: hvad med at prøve net-indkøb? Alle jeg så på min instagram feed, der handlede ind der, grovroste dem og så så glade ud på deres billeder. Det ville vi også; altså se glade ud! Og da også gerne være glade! Så vi blev enige om at forsøge det der “shåbbing på in-der-nættet”!

Nemlig!

Og ja, nemlig (.com) viste sig at være billigst, og til at have det største og mest varierede udvalg. Ohh yes, vi tjekkede begge to (konen og jeg) med alle de andre netfirmaer, vi kunne støve op, og sammenlignede udvalg og pris. Men nemlig.com vandt på alle punkter; de havde både en masse lækre delicatesser, økologiske varer og så (nødvendigt for os) en masse budget varer. Hvor gerne vi end vil det, har vi bare ikke råd til at handle alt for dyrt ind. Tingene skal planlægges og de billigste udgaver skal vælges. Sad but true måske.

2014_ 4_23_21_52 (1)

Men hvor er det lækkert at sidde hjemme i sofaen -efter Lilletut er lagt i seng – og klikke varerne hjem. Nemt. Og det vildeste er at de faktisk leverer dag til dag – også i påsken og på andre søn- og helligdage. Hvor god service er det lige? Vi ender tit med at sidde og klikke bestillingerne hjem ved 21/22 tiden om aftenen, og alligevel kan vi få det leveret næste dag kl 17!! God stil. Og ret nødvendigt og luxuriøst for en glemsom familie som os. UPS vi har intet rigtigt i køleskabet – klik klik- riiiiiiing – køleskab fyldt – ahhhh!

2014_ 4_23_21_52

Vi køber altid meget kød, da det altid er billigt og i en rigtig god kvalitet. Frugt og grønt er altid helt friskt,og ser altid indbydende ud. Mælken holder altid en god håndfuld dage, så når vi køber 4-5 stykker (vi drikker meget mælk), løber det aldrig på datoen. Og så kan man købe billige og gode bleer – altså svanemærkede osv. Alt det nævnte var vores lille skjulte test af nemlig.com, hvis ikke ovenstående fungerede, ja så havde de ikke os som kunder – men det gjorde det. Altså fungerede. Til spitzenklasse, så vi er blevet hængende lige siden. Uhh, og så får man nogen gange gratis chokolade – og så er der altid nogen gratis varer, som man kan vælge at få med. Niceness – hvem kan ikke lide gratis ting?

2014_ 4_23_21_53

Speaking off gratis ting… Jeg (og nemlig.com) vil gerne give 2 af JER muligheden for at vinde 2 x 100 kr til brug hos nemlig.com!! Altså 200 kr på gavekort (2×100) til hver af to af jer. Alt i skal gøre er:

1: at følge min blog via bloglovin

2: at smide en kommentar på indlægget her med jeres email adresse og en lille kommentar om hvad I helst vil slippe for at slæbe med hjem fra en indkøbstur… 🙂

Lilletut bliver lykkens pamfidus og trækker en vinder MANDAG D.28 april kl 18 (ish)

Håber I vil lege med så jeg kan forkæle nogen af jer lidt 🙂

2014_ 4_23_21_54 (1)

Hvis I vil doble jeres chancer, så har jeg en lignende konkurrence kørende inde på min instagram-profil. Find billedet med giveawayen, like det, del det og følg mig @lilletutogmordk og meget gerne @nemlig.com også, så er I med i en anden lodtrækning om ligeledes 2 x 200 kr til nemlig.com

2014_ 4_23_21_54

På den måde kan vi alle handle ind fra et lidt behageligere sted – sofaen, sengen, toilettet eller hvor man nu lyster…og I kan gøre det med en god rabat 🙂

2014_ 4_23_21_54 (2)

 

 

 

17 kommentarer

 • Jeg er kæmpe nemlig-fan! Og ærligt talt – så gider jeg ikke slæbe noget som helst hjem;) Så hurra for at nemlig tager slæbet for mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Pors

  Haha, hvor er du sjov… Nemlig holder max, verdens bedste ting ikke at skulle slæbe poser og barn op på en gang. Vores mødregruppe blev til sidst til en nemliggruppe hvor vi prøvede at overbevise dem der ikke købte ind hos Nemlig om at det ville forandre deres liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Præcis!!! Man har jo lyst til at omvende alle andre, og bare skrige ud på gaden hvor lækkert og nemt det er…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Det værste at slæbe sig med hjem fra en indkøbstur, er helt klart kød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Og kød har de masser af Tina – og de passer godt på det på vejen hjem til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Åhhh… Spotvarer i netto ER det bedste! Men… Liva stikker af, når vi er ude og handle… Mor løber efter… Liva stikker af igen.. Osv osv. Det er sgu ikke hurtigt at handle ind, når man har sit barn med! Og mine stakkels (snart gamle) arme, er virkelig træt af at bære på mælk, vaskepulver, bleer.. Og værst.. Toilet papir.. Synes det er SÅ pinligt at gå med sådan en pakke under armen 🙂 Så vi vil da frygtelig gerne prøve de dersens Nemlig.com!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Liva er en sød frækkert 🙂 Jeg synes dine lange arme fortjener aflastning!!! Også fra toiletpapir 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Da jeg var teenager HADEDE jeg at købe toiletpapir, syne sat det var det mest pinlige i verden at komme gående med…det er jeg heldigvis vokset fra. Nu kører jeg jo det hele i min lille dyttelyt 500, men de dér spotvare tilbud kn jo hurtigt blive en (bekostelig) og besværlig affære – det var lige før de to trådkurve ikke kunne være i fiatten;)

  SÅ IKKE FLERE SPOTVARER TIL MIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hahahahha, toiletpapit og spotvarer!! Og de spotvarer kan nemlig æde hele ens besparelse op!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha da, deltager gerne! Følger via bloglovin og også instagram 🙂

  Vil nok helst slippe for at slæbe alle hverdagsvarerne hjem som mælk, brød og æg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Ja alle tunge og besværlige ting, gider man ikke slæbe på….
   Godt du er med herinde også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAtrine Frisgaard Gunnersen

  Jeg HADER at slæbe bleer med hjem – de fylder SÅ meget på barnevognen, at man ikke rigtig kan have andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Christensen

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve nemlig. Mit helbred er af h til for tiden (ligesom stakkels lilletut). Så det ville være skønt ikke at skulle slæbe fx vaskepulver, mælk og toiletpapir hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Øv, med dit helbred!! Rigtig god bedring, og held og lykke!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  SÅ er der langt om længe trukket to vindere…undskyld ventetiden! Syge Lilletut og min glemsomhed er de direkte grunde!!!!

  Slår billedet op i næste indlæg…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske, rengøring af vinduer - og Lilletut...og god karma!!!