Rigtigt og forkert legetøj?

A Ticket to Heaven i jakke form…

Og det er ikke engang løgn! En jakke kan altså godt være så bund-skøn, at den må anses for at være en direkte billet til himlen (a Ticket to Heaven). Sådan en har Lilletut nemlig fået. Jeg ved snart ikke, hvem der er mest begejstret for den – moren eller Lilletut. Helt seriøst; det er verdens pæneste jakke.

2014_ 5_ 5_ 8_52

2014_ 5_ 5_ 8_53

Og så er den, som flødeskum på lagkagen (som man siger), lavet i lækkert funktionelt materiale, og produceret med omtanke for vores planet, menneske- og arbejds rettigheder og dyr! Og er der noget der er fuldstændig i Lilletuts ånd, så er det da at være god med dyr. Hun elsker dyr. Alle dyr – også dem jeg synes er møgulækre, farlige og uhyggelige (mus og de der med r…..vil ikke engang have deres navn stående på min blog!) Nå, sidespring….jakken og dyrerne. Jeg synes, at det er så fedt, når producenter har overskud til at tænke velfærd ind i deres produkter. Det vidner om overskud – på alle fronter. Og der findes ikke noget bedre end at støtte sådanne foretagender, synes jeg. For overskuddet og omtanken smitter jo af på os forbrugere, når vi vælger at støtte de rigtige producenter. Og vupti, så kan man med helt god samvittighed elske ting og glæde sig helt sindssyg meget over en lækker jakke – uden at være en dum materialist 🙂

2014_ 5_ 5_ 8_51 (1) 2014_ 5_ 5_ 8_51

Før Lilletut var så heldig at få denne jakke, havde jeg brugt lang tid på at søge nettet igennem for den helt rigtige overgangsjakke. Ihh, jeg synes det er så svært, hver gang hun skal have noget “vigtigt” tøj. For det skal jo være rigtigt – forstået på den måde, at det skal kunne holde til det, som det skal bruges til. Udendørs leg. Og så skal det holde hende tør og varm, så hun ikke bliver syg igenigenigenigenigenigen. Så egentlig har jeg altid en smule pres, når der skal vælges overtøj og sko, for tænk nu hvis JEG vælger noget forkert, og derved ødelægger hendes helbred helt og/eller gør at hun ikke kan udfolde sig motorisk. Jaja, stress kan man altid få. Og så skal det altså også være pænt. Jeg kunne aldrig drømme om at købe noget, jeg ikke syntes var pænt og lækkert.

Da jeg faldt over jakken her,

ticket-to-heaven-jakke-nataly

var jeg ikke i tvivl overhovedet. Det SKULLE være den. Elsker-elsker den klare koral-røde-hindbær røde farve med de hvide prikker. Egentlig mega trendy – gad vide om den ville klæ’ mig?! I en større størrelse forståes! Udseende var helt i orden, og så var der flere lækre detaljer; beskyttet lynlås foroven, knælang længde så numsen er dækket (ingen tømrerXv og træk op ad ryggen når man sidder), funktionelt åndbart og vandtæt materiale, hætte, blødt foer og lynlås foran som hun selv kan lære at lyne op og i.

Jeg var ikke i tvivl om at hun skulle have den som jakke, men for dem der søger en overgangs flyverdragt, kan jeg fortælle at det heldigvis også fåes. Samme lækre farve og udseende – bare som dragt. Du kan finde dragten her.

 

Hvis ikke du kender Ticket to Heaven og deres lækre udvalg af funktionelle og flotte ting, så skal du tjekke dem ud, inden du går glip af for meget. Det næste jeg skal have klikket hjem må være deProductImagenne fede og ultra smarte vest (se og køb den her).

208-743-141_560_1

Og se egentlig også lige denne super super fede army jakke (køb den her). Den er egentlig til drenge, men det går jeg nødvendigvis ikke op i, havde Lilletut kunnet passe den, så havde jeg helt sikkert købt denne til hende også.

596668-Ticket-to-Heaven-Nigel-Coat

Den fine jakke blev indviet på vores yndlings legeplads i kvarteret. Og den levende helt op til forventningerne. Lilletut var varm og tør – ikke svedig – og hun kunne fint lege og bevæge sig i den. Også selvom den lige er til den store side (man er vel lidt økonomisk som mor), et opsmøg på ærmerne generede hende overhovedet ikke. Og så elsker jeg den bonus at den knælange facon på jakken gør, at hun sidder på den, når hun sidder, så hun ikke bliver så kold bagi. Ja man har vel et sart barn, der har været ALT for meget syg.

2014_ 5_ 5_ 8_52 (1)

2014_ 5_ 5_ 8_53 (1) 2014_ 5_ 5_ 8_53

Der bliver moslet rundt; op og ned af sandkassen, rutschebanen og alle trapperne. Lilletut elsker legepladsen (så meget at vi må køre en omvej hjem, hver gang vi skal forbi UDEN at skulle derind….hyl og skrig!)

2014_ 5_ 5_ 8_52

Og så er den jo perfekt til og fra vuggestue i cyklen, og når Anton skal luftes (gad vide hvornår hun kan sendes afsted selv med ham??)

2014_ 5_ 5_ 8_51

2014_ 5_ 5_ 8_53 (2)

Jeg (og Lilletut) er SÅ glade for jakken, og det glæder mig at hun (og jeg) går et forår, sommer og efterår i møde med et SÅ pænt og funktionelt i orden stykke tøj. Man bliver jo nærmest helt lykkelig af at se på den – og hende. Helt sikkert en Ticket to Heaven – en pæn én.

2014_ 5_ 5_ 8_50

 

Næste indlæg

Rigtigt og forkert legetøj?