Briller eller ej...(vi elsker vores børn)

Lilletuts første ferie – uden mor og mama! “Ahh…”

Yep – überlortemor strikes again!

Altså mig!! For ikke nok med at jeg sender mit 21 mdrs gamle barn (halvandet år+ for dem uden små børn) på ferie alene uden den trygge hjemmebase (mama og jeg), nej jeg nyder det sgu også!! Og hvilken mor gør det mig så lige til, hvis ikke lige præcis det i første linie. Shit stakkels Lilletut med sådan en ego-mor.

2014-07-20 21.46.17

Jeg har da selvfølgelig savnet hende og virkelig længtes efter at knuge og knuse den lille bløde krop helt tæt ind til mig. Jeg har bestemt også savnet at modtage hendes dejlige møs med åben savle-snot mund, høre den nuttede udtale af “MUUUAR”, og få hendes krammere hvor hun virkelig holder om en og krammer som om hun virkelig mener det (og klapper samtidig én lidt på ryggen som var man Anton (vores hund)). Jo gu har jeg savnet hende, men jeg har i samme åndedrag nydt det fuldt ud! Når mine veninder har sagt og skrevet at nu skal jeg prøve at nyde det og slappe af, er min første tanke; JA DA – I AM ALREADY DOING IT!! Og næste tanke; slappe af?? No way, jeg skal netop have nået en masse når hun ikke er der. Jeg er virkelig dårlig til at sidde stille og slappe af, jeg har det bedst når jeg dimser rundt og flytter rundt på ting, hænger ting op og alt sådan noget som mama hader. At have gang i 117 projekter – på samme tid of course – er bare lige mig. Konen er mere til decideret at slappe af foran fjernsynet.

2014-07-20 15.40.08

Da vi efter en dejlig uge i sommerhuset med svigerforældrene, konens brødre og den enes kæreste efterlod Lilletut i Varde hos svigerforældrene – bedsterne – kørte vi hjem med en underlig stemning i bilen. Bedstemors sidste ord var “husk nu at gøre alt det I ikke kan gøre når Lilletut er der…” Et godt råd vi har forsøgt at efterleve. Men WOUW hvor flyver 2½ dag bare max hurtigt!! Vi har jo slet ikke nået 1/3 af alt det vi ville lave hvis/når nu Lilletut ikke var her. Og det er her jeg bliver lidt bange for mig selv; jeg kunne godt have brugt flere dage! Uden min elskede Lille Tutti!! Evil Knievel alligevel – mig altså! Vi har haft travlt, konen og jeg. Vores to do liste lød på…

– Spise brunch ude hver dag

– Drikke masser af kaffe hver dag på div. cafeer

– Spise ude om aftenen

– Lægge gulv i køkkenet

– Afrense og vaske gulve på Lilletuts værelse og i soveværelset

– Hænge nye hylder op (jubi)

– Købe ny brugt bil

Hmm jeg kan afsløre at det nåede vi ikke halvdelen af! Faktisk kan vi blot krydse af at vi har spist brunch en dag ude og at vi fik afrenset og vasket gulvet på Lilletuts værelse. Det der med at komme ud i byen og være nice overskuds-hippe mennesker nåede vi overhovedet ikke. Øv, jeg havde ellers drømt om en romantisk middag efterfulgt af…noget…men det fik jeg desværre ikke (snøøøft;). Tilgengæld var jeg ude at grille med nogen kollegaer og drikke rigeligt med rosé. Vi fik købt hylderne i IKEA, men ikke hængt dem op. Gulvet måtte vi re-planlægge idet det viste sig at koste spidsen af en jetjager at købe linoleumsgulv til sølle 6-7 m2. Whats up med det?? Konen var fuldstændig vild med ideen om at male gulvet, og selvom jeg ved fra instagram hvor pisse langsommelig en proces det er, fik hun lov at bestemme. Rådet af en sød dame i Silvan fik vi købt en god holdbar maling i farven “laguna”, træ-flex polyfilla og lejet en kant sliber. “Det er neeeemt – selv jeg kan…” sagde den søde (åbenbart ret handy’e) dame!! For gu var det ej særlig nemt!! Særligt fordi vi først fik en skæv ødelagt maskine, der tre gange fik brændt sort gummi ned i vores gulv, omen også fordi hun havde givet os alt for fint sandpapir med til sliberen. Hold nu kæft vi svedte – og bandede – over den maskine mange gange. Men vi fik da lært det, og er totalt stolte over det fine resultat. Til gengæld er vi meget kede af og bitre over den mega rookie mistake vi lavede i form af at grovslibe uden pose på!! Hold nu kæft hvor er sådan noget lorte slibe støv OVERALT!!! Dont do that at home! Og hvorfor søren havde vi ikke ryddet op først, fjernet køkkentingene og skærmet døråbningen til køkkenet til!?? Rookie rookie rookie mistake!! Men nu ved vi det! I skrivende stund er gulvet malet en gang – af mama i går aftes mens jeg tyllede kølig rosé! Super arbejdsfordeling!

2014-07-21 19.54.14

 

Og YEP det nød jeg sørme også!! Ego-ego-mor! Hvad skal det hele ikke ende med?!

2014-07-20 15.45.27

2 kommentarer

 • Mette C

  Jeg synes absolut ikke at du er nogen dårlig mor!! Man har brug for egotid for at lade op til at være en god mor. Man har også brug for kærestetid (inkl middag i byen og …noget…) for at være gode forældre der kan støtte hinanden i hverdagen osv. Og jeg tillader mig at sige dette med stor sikkerhed, da jeg både er pædagog og mor til to. I øvrigt siger alle de kloge udviklingspsykologer, at det er så frygtelig sundt for børns udvikling at være sammen med bedsteforældre uden at have forældrene der til at blande sig ind i mellem. Ork, du er en fantastisk mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   TAAAAAK søde dig!!! Jeg vil svælge mig i det ISÆR i dag hvor jeg har brug for det mest!!!
   Puha, håber så meget du har ret!!

   Det har du jo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Briller eller ej...(vi elsker vores børn)