Ombygning - i hoved og ...

CIFF Kids med rod i hovedet…

2014_ 8_ 7_21_56 (1)

Hvis det er gået nogens næse forbi på de sociale medier, så er der Copenhagen Fashion Week denne uge! Det blev skudt i gang i søndags med CIFF Kids som er modeugen i børnehøjde. Eller i voksenhøjde med børneting – et eldorado for bloggere åbenbart. Jeg var med for første gang og fik taget min CIFF-mødom selv samme søndag i et knalder-varmt BellaCenter, hvor alle nærmest var ved at dehydrere, smelte og/eller besvime.  Jeg havde – ikke specielt modeugeagtigt åbenbart – klædt mig efter beach-babe-stilen. Luftigt men måske ikke pissepænt! Jeg var et stort rod inde i hovedet, og forsøgte at gå rundt mellem standene uden at gå ind i nogen af dem, vælte noget og/eller skvatte over mine egne ben. Når jeg er forvirret indvendig, er jeg det også lidt i min fysik og kommer let til at virke lidt umotorisk og/eller farlig for mine omgivelser. Alene det at jeg klarede turen fra Østrebro til Amager (i bil) uden noget (eller nogen) på tabskontoen må være succes nok for hele dagen. Heldigvis havde konen Lilletut derhjemme, så det var ikke hende jeg risikerede i bilen eller på messen.

Egentlig er det ret utrolig hvilken facade jeg er i stand til at sætte op. Tænk at ens liv stort set kan ligge i ruiner indvendig, og samtidig kan man (jeg) gå rundt og se på nuttet børnetøj, tage en masse billeder, hygge snakke med dejlige blogger- og firmadamer og spise kage?! Faktisk lidt skræmmende, men hvad gør ens krop og sjæl da ikke for overlevelse! Og heldigvis måske? Elles er jeg da ikke sikker på at jeg var kommet igennem de sidste 8-10 mdr efter konens og min krise. Ikke at den jo så er slut endnu, men bare for at sige “så langt så godt” og “Im aliiiive”! Og puha, man har sgu da brug for adspredelse så det hele ikke bare er rod i hovedet, svære beslutninger og hjertesmerte.

2014_ 8_ 7_21_56

CIFF Kids var da så absolut en god måde at få adspredelse på. I søndags fik jeg en hyggelig sludder og vandretur med den søde Mamamaruska som blogger her. Vi snakkede med de søde piger fra Ticket 2 Heaven og fik præsenteret deres super lækre forårs- og sommerkollektion 2015. Hold nu op nogle smækre ting. Lilletut skal da så helt sikkert have noget derfra. Fede print, pasteller og Tickets kendte gode kvalitet #whatsnottolike ?!

2014_ 8_ 7_21_52

 

2014_ 8_ 7_21_52 (1)

2014_ 8_ 7_21_52 (2)

Freds World fra GreenCotton var de næste som Maria og jeg besøgte. Freds World havde gået all in og inviteret en masse bloggere og lavet et lille arrangement hvor selveste frøen Fred var mødt. Snak da lige om at ha’ det hothothot! Kaj kager, asti, lækre goodiebags og SÅ mange fede nye styles #whatsnottolike

2014_ 8_ 7_21_53 (2)

2014_ 8_ 7_21_53 (3)

Her skal Lilletut helt sikkert også forkæles; vandmelon, sejler-anker print og marguritter bliver så absolut stort næste år!! Her udover lækker kvalitet og økologiske materialer. Nice!

2014_ 8_ 7_21_53 (1)

Tirsdag var jeg afsted igen og inviteret til CIFF kids modeshowet. En spøjs oplevelse! Søde lækre børn, der enten helt sammenbidt, dybt fokuseret på en plet ude i universet og/eller lykkeligt smilende spankulerede til de fede rytmer ned ad podiet. Jeg tror de var glade og stolte, og de var helt sikkert super dygtige, men man kan ikke helt lade være med at tænke på OM det nu også er deres helt egen drøm at gå der?! Og ville jeg have Lilletut til at gå der? Ville du have din Tut til det???

2014_ 8_ 7_21_56

 

2014_ 8_ 7_21_56 (2)

Jeg var så heldig at sidde ved siden af Trine aka Lortemor (som blogger her), og hun er sgu da en fest. Lige så mega fed som hun er på sin blog, lige så mega fed, super cool og snakkende er hun i virkeligheden. Fantastisk! Tror vi var rimelig enige omkring ovenstående tanker om modeshowet. Men selv to kyniske mødre fik da også lidt tårer i øjenkrogene og trykken for brystet – for det ER jo sødt når søde børn er søde! Efter showet trissede jeg rundt i hallerne og så på flere lækre ting. Der var SÅ mange nye yndlings ting! Lilletut bliver en fest, hvis hun bare får halvdelen af alle de fede ting!

Soft Gallery, MarMarCph, Mini Rodini, Sebra, Poppy Rose, Wheat, Bugaboo, Mimis Circus og Petit by Sofie Schnoor havde alle ramt lige i øjet igenigen! Mega lækre ting…glæd jer! I de stande hvor man måtte tage billeder af tingene, har jeg prøvet at få lidt sneak peaks med til jer…..resten må I altså bare tage mine ord for gode varer…: “Der kommer gode varer – masser af gode varer”!

2014_ 8_ 7_21_55

2014_ 8_ 7_22_ 0

2014_ 8_ 7_21_57 (1)

2014_ 8_ 7_21_57

2014_ 8_ 7_21_52 (3)

 

2014_ 8_ 7_21_53

2014-08-03 17.58.29

Og masser af fede nye mærker, som bare venter på at indtage markedet og give de store mærker kamp til stregen… Koolabah Kids, Freds World og flere jeg selvfølgelig (helt rookie agtigt) selvfølgelig ikke fik taget billeder af eller navne på!

2014_ 8_ 7_21_58

Rookie!! Næste gang skal jeg have visitkort med, for jeg (JEG) blev sgu spurgt om det mange gange! Uhh! Og så ved jeg da nu at man skal huske og spørge FØRST om man må tage billeder af tingene, nøjes med “stemningsbilleder” eller om man bare skal holde alt teknisk udstyr langt væk! Shit jeg fik en balde af en suuuuuur dame fra Djeco! Som om jeg ville sælge hendes ideer til Bilka eller lign (slap dog off!)!

Og så skal jeg have køligt tøj på. Og Lilletut både med og ikke med…hvis det kan lade sig gøre! Jeg vil så gerne både være mig selv og dingle rundt, og samtidig gøre den der blogger-del af mit liv til en familieting. Hmm, egentlig er det da vist meget dækkende for mine ønsker i tiden; være mig selv OG delagtiggøre min familie i mit liv….

Børnemodeuge…hvad siger I? Er det hype???

2014_ 8_ 7_21_53 (1)

8 kommentarer

 • Maria

  Dejligt indlæg, der rummer lidt mere end alle de saaaaaamme billeder man har set på IG.
  Med fare for at lyde som en misundelig ko, så har det, efter mit hoved, taget lidt overhånd…de samme billeder er blevet postet igen og igen af forskellige IG´ere.

  Så: ros for at putte lidt tekst på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Du ville aldrig lyde (eller være en ko) Du er søøøød!!! Men kender det godt….alle de saaaaammmmmmmeeeee billeder man får tyret i hovedet event efter event (hvor man nærmest aldrig er inviteret med!??? But why??!) Er glad for du kan lide min stil med tekst – jeg elsker tekst! Nogen gange formentlig bare for meget, så jeg prøver altid at korte ned!! Og så prøver jeg også at sortere lidt i mine tanker så jeg ikke udgiver ALT (som i alt!)

   kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så var de ikke helt enige på alle stande om det med at tage billeder. Jeg spurgte høfligt om lov hos Hummel til at tage billeder. Med svaret ‘ ta endelig alle dem du vil’ af en meget glad mand.

  Hvorefter man blev høvlet ned af meget sur Hummel dame som sagde at man ikke måtte ta billeder hos dem. 😉

  Super fint indlæg. Dejligt at læse et andet perspektiv på messen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Ej, det var da noget mærkelig noget ikke at være enige?!?!?! Irriterende!!
   Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha!! Hvor jeg elsker dit take på modeugen… Jeg elsker faktisk at være med, men valgte i år at prioritere ferie med familien i Spanien frem for modeugen. Men kommer helt sikkert stærkt igen til januar. Men tak for at dele din oplevelse, som er sjov og meget genkendelig for mig 😀 Jeg synes også det er så utroligt akavet med alle de forskellige holdninger til billeder. På den ene side er det jo forståeligt, at nogle af de mærker med særlige flotte prints gerne vil have udskudt offentliggørelsen. Men der er andre, hvor jeg slet ikke forstår deres ophidselse. Og det er da især mærkelig, at man, som Camilla ovenfor siger, ikke er enige om foto-politik inden messen går i gang 😉 Og uanset hvad, skal man tale pænt til folk. Tror jeg ville boycutte et brand, hvis de overfusede mig. Kan slet ikke tåle, når andre mennesker er nedladende. Anyways, det blev en lang kommentar, ville bare lige sige tak for et sjovt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hehe, jeg har også boykottet dem i mit hovedet!! 😉 Overvejede at skrive kæmpe artikel med besindigede mig dog (heldigvis) 🙂
   Kan godt forstå din prioritering….man skal sgu huske sin familie!!! Men vil glæde mig til at møde dig i januar – hvis ikke før selvfølgelig :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille søde du. En anden gang så bryder ud af boblen og let hjertet. Jeg er god til at lægge øre til:) håber alt er vel.

  Tak for hyggelige timer. Jeg synes selv det var uoverskueligt da jeg var afsted første gang i vinters i år var jeg lidt mere rustet men slet ikke lige så garvet som mange af de andre bloggere.

  Fine billeder – hvilket minder mig om at jeg nok hellere må komme igang. Det ligger stadig i kladden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Tak søde du, men pas på med at sige jeg skal stikke hul på bylden…så gør jeg det bare, og så kommer der helt sikkert meget ud 😉 Men tak 🙂
   Puha, ja der var meget….og hvad søren skal man skrive og vise som alle ikke gør..?!

   Glæder mig til vi ses til næste ting…Reima måske??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ombygning - i hoved og ...