Den Røde Ballon

CSI Fisketorvet

 photo f9582c6a-3276-481a-9e60-196daae3a2e2_zps2f1bbf0f.jpg

Lilletut og jeg var i dag inviteret til et fornemt event ude på Fisketorvet – Copenhagen Mall – sammen med en masse andre mummybloggere – og en farblogger – og deres dejlige unger. Vi skulle mødes på plan 2, hvor det nye legeland ligger, og her blev vi budt velkommen af nogen glade medarbejdere fra Firsketorvet og fra Help-pr. Lilletut ville selvfølgelig allerhelst leder efter “GALLOMMER” i de forskellige farverige butikker, og skulle lige lokkes godt og grundigt (og pædagogisk) med is for overhovedet at tag med ind i legelandet. Men vel inde i det afgrænsede nye legeland kiggede hun sig lidt genert rundt og fandt selvfølgelig den store skærm som mindede om en ipad! Ohh yeah – sådan en har hun jo aaaaaldrig set derhjemme (host-host)! De lidt større piger styrede skærmen og Lilletut kiggede troligt på. Søde barn – diskret og tilbageholdende som sin mor!!

Pludselig kom en hemmelig gæst!

Fisketorvets maskot: en blæksprutte i kæmpe størrelse. Lilletut så, skreg og løb!

Dét skulle hun ikke nyde noget af: “Mig bange” “Den farlig” “Kom Moar – hjem” “HJEEEEEM” “HJEEEEM”!! Og hvad gør man så – man er jo blogger og inviteret!! Man kan jo ikke gå hjem før det overhovedet er startet??! Barnets tarv eller ej 🙂 Kompromis! Vi satte os på en bænk længst væk fra Blæksprutten og Lilletut gemte krop, hoved og ansigt helt ind til mig. Faktisk utrolig hyggeligt at sidde sådan helt tæt! Skønne barn!

Mens vi sad i vores lille symbiose udspillede der sig et sandt mareridt omkring os! Helt ubemærket fik ukendte gerningsmænd lusket sig til at tag vores…da da da daaa…pusletaske! What the…! Noooooo!!! Bleer, vaskeservietter og yndlings Zara tøjet i vores fine slidte fjällräven røvet!! P a n i k ! Ingen havde set noget! Hvem kunne dog ønske os det SÅ ondt? (Karma din røv – slip så dit greb – let me beeee!) Tasken havde stået bag så mega street-coole bloggere som Far uden Filter og Twinpeaks! Hvem kunne dog være SÅ fræk og nakkede noget bag dem?!?! CHOK!!

Alle medarbejdere blev sat på sagen! Vagterne neden under blev kontaktet – og klapjagten satte ind samtidig med vores guidede tur rundt i det børnevenlige Fisketorvet begyndte! Mine tanker kunne dog ikke helt slippe den dyrebare taske og indholdet! REDDA JOBBA – DØD ELLER LEVANDE!! (altså råbt på svensk – I husker den godt ikke?!)

Fisketorvet er blevet rigtig børnevenligt på sine nye dage!! Vidste I det?? Foruden alle de virkelig mange mange butikker til alle aldre, køn og interesser, så bryster de sig også af at være børnevenligt! Og jeg giver dem ret; familieparkering, gratis udlån af klapvogn og kids cars, informationsarmbånd til børnene, legeland med kæmpe fiskeakvarie, puslerum og børnetoiletter. Desuden hvileområder med mobil/ipad opladere, børnebio i Cinemaxx, baby lounge med mikroovn og ammested, blæksprutten Bertil der krammer dem der tør og så FitnessDK med en masse mor- og barnhold og børnepasning. Gad vide om man skal træne for at få passet barn?!? Eller om det kan betale sig med et medlemsskab for børnepasning?!?

Vores fine guidede tur førte os først på juicebar, så til sund kage i FitnessDK (jeg fik Lilletuts spyttet ud i hånden og tværet ud på trøjen – hun vil have “lækker ‘lade”, ikke det der sundheds-noget). Vi så pusle- toilet- og ammerum, det kæmpe akvarie med alle de fine fisk og sluttede af på Paradis med is! Under turen ledte Lilletut endnu engang efter GALLOMMER, og ville konsekvent ind i alle butikker med mange farver og ISÆR hvis de også havde balloner (og ja, det er åbenbart inn at pynte med balloner!!). Tutti fik spurgt alle “Hvor gallomer henne??” Men ingen vidste det! Undervejs blev vi også holdt nøje opdateret i vagternes klapjagt på røverne af tasken! Et fyldt Fisketorv med mange tusinder kunder skræmmede dem ikke – altså vagterne! De tog det meget serisøt – kiggede overvågningsfilm fra både legerum og hele centeret….og fandt dem sgu!!! De fandt de frække røvere sgu!

Et par gamle pensionister med deres børnebørn – de anede slet ikke tasken var efterlyst, at Fisketorvets udgange var lukkede og at klapjagten var i gang!!

Det er edderdylme god stil! Tasken blev returneret af en glad vagt og jeg jublede højlydt!! Teamwork af alle medarbejderne – god stil! Og så kunne vaskeservietterne komme i gang og tørre på Lilletuts mund for lækker ‘lade og min trøje for sund kage.

Ved turens afslutning fik Lilletut sin GALLOM!! Eneste kommentar fra Lilletut “NEJ, hvid gallom!!” og så “Hvor hvid gallom henne??” Forhelvede barn altså!! Mens Lilletut rodede rundt i den fede goodiebag og ledte efter de hvide gallommer hendes mor (ja mig) havde bildt hende ind lå der, fik jeg spist is og sludret lidt med Far uden Filter. Synes sgu det er så cool med en farblogger – se det er nyt! (Tjek ham ud HER)

Da Lilletut ikke fandt flere gallommer i posen, forbarmede de søde damer bag bloggene FORKIDSBLOG og BØRNETØJSINDKØBEREN og IVÆRKSÆTTERMOR sig og gav Lilletut deres balloner. De var røde men blev godkendt. Selvfølgelig med kravet om MER GALLOM! Mere vil have mere…
 photo A09961E0-CAB3-49A9-B811-12AF7C6B04DC_zpsynflv8ww.jpg

Lilletut og jeg sluttede en hyggelig eftermiddag på Fisketorvet af med at gå i Føtex og købe storpige-todelt-undertøj og en uldbody. Lilletut lavede kun en scene til sidts…men hvilken mor tager dog også sit lille barn med i Føtex kl 18.15?!?!
 photo 9DCC1DFE-C11B-4D14-95C7-F361279ABDCA_zps7v2wxjoa.jpg

3 kommentarer

 • Det lyder som en skidehyggelig dag 😀 Jeg forstod ikke helt, om pensionisterne havde nuppet pusletasken ved en fejl?!? Hende Lilletut lyder altså skøn (jeg kan godt håndtere scener i Føtex 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ja, via overvågningskameraERNE (!!) virkede det som om bedstemoren nøje overvejede om det mon var deres – jeg havde sat den ved siden af deres gummistøvler…. Hun spurgte vist bedstefaren der (selvfølgelig han er jo en mand) så opgivende ud og afværgende rystede på hoved som i DET VED JEG VIRKELIG IKKE NOGET OM 🙂
   Hende Lilletut er skøn – på trods af scener…jeg var jo selv skyld i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] par pensionister efter en vellykket mission af Fisketorvets vagter – du kan læse mere om det her  . Iværksættermors ene søde søn var væk et kort øjeblik og kaldt over højtalerne og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Røde Ballon