God bryllupsdag til mig - og 500 kr til Fisketorvet til jer! #samesamebutdifferent

En sikker start med coop.dk/baby

Åhh babyudstyrs-junglen kan være svær at manøvrere rundt i; 5000 hjemmesider der forhandler lidt af det som du skal bruge – men aldrig alt på samme shop! Og dertil kommer så spørgsmålene omkring sikkerhed, allergitest, skadelige stoffer osv osv. Kun det bedste er jo godt nok for ens lille guldklump! Of Course!

Coop.dk/baby har taget ansvar og har samlet de bedste gennemtestede og sikre ting til dig og din baby i én shop, så du ikke behøver lede nettet tyndt i alt for mange forskellige shops og google dig til alverdens test hver gang du skal indkøbe noget nyt. Smart!

Coop.dk/baby fører altså kun markedets bedste og mest trygge ting og intet er overladt til tilfældighederne. Du kan derfor trygt klikke dig frem på coop.dk/baby og gøre dine indkøb i ro og mag (hvis baby tillader det), og nej du behøver ikke vide alt om sikkerhed, sundhed og kvalitet – det har coop.dk/baby fundet ud af for dig! Smart!

Som en ekstra cool ting har coop.dk/baby et unikt samarbejde med Sundhedsplejersken.dk, der netop har udviklet “Huskeren” som er en uundværlig tjeneste for gravide og småbørnsforældre, der hjælper med til at minde om vigtige tidspunkter i barnets liv. Smart!

I dag onsdag d 15.oktober og frem til og med fredag d. 17. oktober 2014 kører coop.dk/baby med en velkomstrabat på 20% på stort set alt i shoppen, så læg vejen fordi og lad dig friste – eller køb juegaverne – hvad enten du har en baby, en tumling eller et barn. Cool!

I samarbejde med Coop.dk har jeg fået lov til at udlodde nogle af de lækre ting fra deres webshop som I kan se herunder… Følg med herinde på bloggen de næste par dage, når konkurrencerne skydes igang – hvad vil DU helst vinde?? #whatsnottolike

Sponsoreret indlæg

Coop_dk_baby_en sikker start

2 kommentarer

 • Julie

  Sådan en sovepose drømmer jeg om til den lille der vokser i min mave.. synes bare ikke lige pengene har været der endnu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Så håber jeg du læser med på det nye indlæg, hvor du netop kan vinde DEN 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God bryllupsdag til mig - og 500 kr til Fisketorvet til jer! #samesamebutdifferent