Roller Coaster Ride Going Crazy - part 2 (Ja, fortsættelse på skilsmisse fødselsdagen!)

Den næste får en flyveskalle – God’dammit…

Og jeg mener det…den næste der siger til mig: “Nu skal du jo bare gøre hvad du vil… Du skal nyde at være kun dig og Lilletut, nu skal du gøre ting der gør DIG glad”!

Og øh ja..lige dér bliver det svært – for ikke at sige ret umuligt! For jeg er ked af at indrømme det og breake det for eventuelle første gangs gravide eller folk uden børn (hvis de læser med); jeg tror sgu ikke det er muligt at JEG kan gøre det der ville gøre MIG allermest glad sammen med Lilletut!! Misforstå mig ikke; jeg elsker det barn højere end mig selv og alle andre i Verden til sammen! Men altså lige nu i skrivende (liggende på sofaen) stund ville to ting jeg ikke har – og en ting jeg har – gøre mig glad!

– FODBOLD ! Hold nu kæft jeg savner at spille fodbold! Jeg s a v n e r at være den jeg var dengang. Savner mine holdkammerater, savner sammenholdet, savner min rolle på holdet, savner selskabet, savner at alle ugens timer blev brugt med holdet, savner hyggen, savner at blive presset, savner gamet, savner at røre mig, savner at være noget for nogen, savner anførerrollen – savner at være mig selv som jeg husker det.

Og nej, jeg kan ikke bare begynde igen! MIT gamle hold findes ikke mere. Mine dejlige veninder har også fået børn og er flyttet i huse (eller lejligheder) med deres dejlige (og lykkelige!!) familier på Amager, Vesterbro og i Ølstykke. Og resten af holdet er enten spredt eller flyttet til en anden klub – hvor mama har overtaget pladsen. Og nok det største spørgsmål; hvem passer Lilletut under træningerne og kampene?? Og alle de timer jeg bør træne udover…?

– FAMILIE ! Ihh jeg fik jo ikke barn for at blive alene og finde mig selv! Jeg fik et barn fordi jeg havde fundet mig selv – og en at få det med. Så min lykke hænger bare SÅ meget sammen med at have en familie – min egen familie. Jeg har sgu virkelig stræbt efter at få en harmonisk lykkelig familie – også selvom mama ikke helt kunne følge med. Og shit jeg føler mig snydt i øjeblikket – og ret tvivlende på om jeg nogensinde vil få en lykkelig familie. Måske er jeg ikke sådan én man vil være sammen med i længere tid? Måske er jeg ikke sådan én man gider se blive tyk, føde en unge, amme, sidde med malkemaskine og gå i joggingbukser mange mdr fordi man er så ødelagt “downthere” at man ikke kan have andet på… Hmm, man kan jo godt følge det lidt!! Men shit hvor ville jeg ønske det!

Og så gør BLOGGEN her mig glad!! Ja sgu! Selvfølgelig fordi I tager så godt imod den, og fordi den er inde i en læser-mæssig dejlig udvikling (juhu, det er konkurrencemennesket i mig glad for). Jeg er SÅ glad for at I gider kigge med dag for dag, det giver mig et kick! Og så er den jo min terapi – og tro det eller la vær, den hjælper mig meget igennem alt det her. Så meget at mama hader den, og synes jeg udlægger hende alt for meget, selvom jeg virkelig prøver at tage hendes ord ud af den. Problemet er så selvfølgelig at hun jo er så meget syltet ind i min smerte og mine frustrationer at jeg ikke helt kan komme uden om at nævne hende. Og så oplever jeg så mange fede ting i forbindelse med bloggen her! Jeg bliver inviteret med til fine arrangementer med fede budskaber, muligheder, spons (:)) og søde mennesker. Jeg har lært så mange fede, søde og gode mennesker at kende bag de andre blogs, at jeg altid glæder mig helt vildt til alle events! Så meget at jeg glædeligt tager fri fra mit arbejde (og bruger ferietimer på det) for at kunne deltage i så mange arrangementer og events som muligt . Dét gir mig et kick og gør mig glad!

 photo 28678deb-4f6a-4744-b5b3-9b0db3f9c72e_zps3b4e453e.jpg

Så ikke for at være voldelig eller uforskammet – for jeg VED jo godt at folk siger det der  øverst oppe til mig for at gøre mig glad og give mig lidt håb – men jeg bliver altså lidt frustreret alligevel, for jeg føler mig sgu låst og som om en del muligheder er taget og narret fra mig!? Som om jeg kun fik lov til at sige “A” – og så er en anden rendt med “B” og “C”!! Og når jeg så har tænkt de tanker, så føler jeg mig som en mega-pisse-lorte-mor! Hvordan kan jeg ikke bare nyde og slappe af i selskabet af og med mit barn? Hvordan kan jeg ikke lide at lege i hundrede timer nede på gulvet med først det ene og så det andet legetøj – og så det ene igen? Ego-mor.

Her til eftermiddag og aften slog det mig: jeg er alene, der er ingen der vil nyde mig og Lilletut sammen med ham/hende, fååårk!

Så da Lilletut ville ud at cykle tog vi hendes fiiine fiiine gave fra den sødeste IG’er @m_lykke_ (hvordan kan folk være så pisse søde?!) på – sko og jakke – og cyklede ned i Spar og købte rødvin og flødeboller til mig – stakkels-ulykkelige-mig!

 photo B3B4EBA2-5549-4A23-87FB-BA3879CA2FC3_zpsejxfb18d.jpg

Og til aftensmaden måtte jeg skjule tårerne ned ad kinderne – hold nu kæft hvor er det hårdt at være alene med smerte, barn og hverdag! Boller i karry, rødvin og tårer på servietten!

 photo 4E701E10-FDE9-41E4-8E08-D9C34E629B54_zpsyl8besow.jpg

// Husk at du kan vinde den skønne bumbag i mit tidligere indlæg ved at smide en kommentar under indlægget… Find det HER

 photo 03CB6A74-E4A5-4DE4-BDA8-E09011D3A4A3_zpszprt2zrv.jpg

14 kommentarer

  • Malene

    altså… Nu er det nok umuligt at sige noget fornuftigt om det her og samtidig gøre det kort -men here goes.
    Jeg tror at alle dine tanker er helt naturlige og jeg tror at det du beskriver, er en proces alle der bliver skilt, skal igennem.
    Livet blev ikke som man troede, så hvad er lige plan b?! Hvad skal end drømme, planer og håb for fremtiden nu se ud?! Hvad med hverdage, julestuer, sommerferie osv osv osv.
    Man skal simpelthen til at definere sig selv og sit liv på ny!
    Jeg tror (desværre) at det er en relativt lang proces, men jeg tror også at hvis man giver sig selv tid og plads, så kommer man godt ud på den anden side!

    Jeg er sikker på at du nok skal finde det der berømte lys for enden af tunnelen!
    Som du (måske) ved er jeg selv helt nyskilt -og du er altid velkommen til at skrive fx via facebook eller til at komme op på 119 og snuppe en kaffe ved kaffeautomaten!
    Kram herfra!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Hej Malene – og ja tak til kaffe date ved automaten på 119 🙂 Og så tror jeg du har ret!!! man skal give sig selv tid, og det er sgu som en helt ny relancering af sig selv. jeg troede bare at jeg var over det – og havde ikke tænkt at fødselsdagen ville kaste så mange følelser og tanker af sig!!! Shit…det er jo en helt ny livskamp der starter op!!
      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lioba

    Først vil jeg siger du har en af de mest fantastiske blogge jeg har læst! Elsker at læse på bloggen og smugkigge på din insta! Du er så sej! Du fortæller om alle de ting der gør så ondt, de ting mange andre ville ønske det kunne få ud af munden og dele med andre! Du er for cool, og moddig! Og virker alm et fantatisk menneske! Men som min gode mor siger, der er EN til ALLE! Han/hun skal nok komme engang! Når livet ikke længere går op af en bakke, om personen så lander foran din dør eller du skal bruge flere 100 timer på tinder og tage på mange mange date!
    Jeg lover dig, om jeg så skal sende min elskede lykkehalskæde hele vejen fra Jylland til København, så gør jeg det! Selvom alt er sort, så hav troen på det! Og husk at drikke en masse rødvin mens du tuder over alt og har max ondt af dig selv, det hjælper!

    Ang dit savn til fodbold, hvad med at prøve en anden sport? Så kan du da få rørt dig. Måske cross fit var noget, når så kan du da for tæskede dine frustrationer ud! 😉 eller måske vælg en af mamas modstander hold, så kan du dælme give den gas med de hårde tacklinger ;-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      TAK hvor er det bare mega dejligt sagt 🙂 juhu!!!! Jeg håber SÅ meget din mor har ret – der MÅÅÅÅ også være en til mig M/K! Rødvin – tjek!!!! Og du har nok ret – tror jeg skal give mig selv mere tid til at sørge! Og haha, hun fortjener en tacklling – du har ret!!!!
      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lioba

      Håber du bare forstod lidt af mit uforståelig sprog og grammatik, given klokken skylden!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker de bloggere der rent faktisk skriver noget meningsfyldt som du og ikke bare viser et totalt glansbillede

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Sender gode tanker din vej

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • (Ma)Thilde

    Kat: Du rocker på en fodboldbane. Du rocker i det hele taget. Lyder som om jeg for alvor skal finde en bane til indendørs fodbold en dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Lige en tanke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Lige en tanke 🙂 Jeg syns det er rigtigt ærgerligt for dig, at du har måttet give helt afkald på fodbolden, det betyder jo bare SÅ meget for dig… Med det i mente og med tanke på, at man ikke skal miste sig selv helt i få-børn-og-bliv-voksen-processen, er der så måske en lille mulighed for, at du kan få en barnepige til søde Lilletut? Jeg tænker bare nogle timer om ugen… Således at du fx. kunne spille fodbold én gang om ugen og gå til kamp én gang om ugen? Eller måske primært spille, når Lilletut er hos Mama? Jeg ved godt, det ikke er helt det samme som før, og du er også nødt til, at finde et nyt hold… Men måske alligevel, det kunne være en ide? Jeg tænker lidt fodbold er bedre end ingen fodbold? Det jo en stor del, af hvem du er.. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      jeg tror du har ret!!!!! Ihhh, jeg skal SÅ meget have fingeren ud og prioritere mig selv og gøre mere af hvad der gør mig glad! Dog er pengene lidt små så både kontigent og barnepasser kunne godt være noget af en udskrivning…men JA mindre kan også gøre det 🙂
      Jeg må i gang!!!!!!!
      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roller Coaster Ride Going Crazy - part 2 (Ja, fortsættelse på skilsmisse fødselsdagen!)