Så så man lige min bankkonto her den 6. i måneden - 3 dage før Tuttis fødselsdag...

Fucking god karma – og en skilsmisse fødselsdags weekend med en start i Helvede!

Helt seriøst damer…jeg er målløs! Og jeg elsker hver en af jer. Sån’ ret rigtigt elsker faktisk! I smelter mit hjerte gang på gang!! A L L E de søde lykønskninger, beskeder og smileys på IG, facebook og her går lige i hjertet på mig og jeg får lyst til at kramme jer alle sammen – hårdt og længe! Og gi’ en øl i lufthavnen, som man nu siger det!

Og hør så lige her…så træder man ud af sin dør i mandags – i regnvejr off course, det er jo mit liv vi snakker om – fucking øs-regnvejr – og ser et lille lyserødt kort der ligger der og bliver vådt! Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg samlede det op (jo jeg var nysgerrig om det var et tabt kærlighedsbrev), og først går det ikke helt op for mig hvilket navn der stod…”Søde lille Vega. Mon denne lille engel vil hygge for dig når du skal sove? <3 fra Sofie” HEY!!! Det er sgu da MIN lille Vega!!! *målløshed !! Jeg stod seriøst der i regnen og måbede! Jeg var lige ved at sætte mig ned! Var nogen virkelig SÅ sød ved mig, så mega betænksom og totalt god-karma-agtig??

Sofie; du må få det fedeste vejr på din fødselsdag og A L T det du må ønske dig i denne Verden!! Shit!

Og hør så også lige her…så skriver man et indlæg om ens lidt kritiske (og pinlige) økonomiske situation (HER)…bestemt ikke for at få medlidenhed eller for at sige “SEEEE HVOR SYND DET ER FOR MIG”!, men mest bare lige for at skrive sig ud af krisen. Og hvad sker der så??? Man modtager sgu først en mail fra måske Verdens mest gavmilde Janni, og så dagen efter også en fra fantastiske Nicole!! Gavmilde og helt igennem uselviske Janni vil give Lilletut en gave – eller mest af alt give mig muligheden for at give hende en gave!! W H A T findes sådanne mennesker?!? Det gør de sgu!! Og så sender Nicole Lilletut en af hendes hjemmelavede super fine puder!! Helt ærligt hvor heldig er man lige?!? Jeg er virkelig målløs over næstekærligheden…og Lilletut elskede puden fra hun flåede den ud af posen! Hun skulle putte med den med det samme. Og “‘ler-voksen” (som jeg købte for pengene) er der blevet leget med lige siden – af hele familien!

 photo 6AD617CD-EA64-4869-A61C-6A836FD15861_zpshmuzx3de.jpg

Damer, I er for sindssyge!! Altså sindssyg søde off course! God Karma lige i måsen jeres vej! Og – som jeg også skrev til begge damer med det samme: det skal I jo altså overhovedet ikke!! Jeg får helt dårlig samvittighed, men jeg har lovet at nyde gerningerne; så det gør jeg!

Så med de små historier startede fødselsdags weekenden jo egentlig fantastisk! Men hold nu kæft hvor har det også været en helt igennem sindssyg weekend sådan på følelsesfronten! Jeg har været alt igennem; HAD, kærlighed, savn, jalousi, vrede, hævngerrighed, blødende hjerte og glæde. For det her var jo ikke den fødselsdag jeg nogensinde havde regnet med at jeg skulle holde for Lilletut – og da slet ikke på hendes blot 2 års fødselsdag! En skilsmisse fødselsdag! Shit!

Mama og jeg startede weekenden på ægte skilsmissevis med at blive uvenner – eller rettere jeg blev så såret og vred på hende at jeg fløj til ipaden og søgte på “børne bidrag”, “statsamtet”, “skilsmisse” (vi er ikke juridisk skilt endnu) og “umyndiggørelse”. Lige dér kunne jeg ikke have Mama i mit liv EVER AGAIN! Jeg afskyede hende virkeligt og de følelser hun fik (/får) frem i mig. Tænk at skulle have én tæt på sig som får smerten til at bore sig ind i krop, sjæl og hjerte konstant. Havde det ikke været for Lilletut, ja så havde jeg da a l d r i g set hende igen! Tænk at gå fra “happy” family til dette…bundet sammen af tvang og kærlighed til noget vi har skabt sammen – men som har skilt os ad!?

Weekenden startede med så megen vrede og tårer at jeg aldrig troede det ville kunne vende! Jeg græd mig i søvn i fredags med en forventning om en fødselsdags-weekend i Helvede, hvor eneste lykkefornemmelse formentlig ville være hvis jeg stoppede med at banke hovedet ind i væggen…

Ideen med at holde fødselsdagen sammen føltes lige dér i fredags som det aveste lååårt – og fremtiden i øvrigt som ligeledes relativ uoverskuelig! Hvordan klarer I det singlemoms? Gode “Do”s and “Don’t”s?? Hvordan tolererer og overlever I? Eller har I virkelig en lykkelig skilsmisse (og hvad er genvejen til en sådan)?

// Hvordan fødselsdags weekenden egentlig gik skriver jeg i næste indlæg, tror lige jeg skal fordøje og tygge lidt på det hele…

#enskilsmisseregnbuefamiliesdagbog

 photo 929a4f5a-bf22-4d41-a072-8c695fb96fb9_zps05537e2a.jpg

19 kommentarer

  • Syllemin

    Kære K.
    Det lyder som en hård weekend, men alligevel også rar?! Kan kun forestille mig hvordan jeg ville have det i din situation, men forventninger er altså ofte en bitch! Hvad man havde regnet med ( og som sjældent bliver ligesådan) og virkeligheden er sjældent ens. Og en skilsmisse må være svær at acceptere/indarbejde i det billede man havde af familie. Men tænk over hvor fedt det er for jeres datter at familierne og mødrene er samlet. Den lille, smukke pige i centrum og midtpunkt en hel weekend. Undskyld mig, men jeg synes du virker ret fantastisk ! Og storsindet. For så vidt jeg har forstået var det din ex som var dig utro ( jeg fatter ikke hvorfor!?!) så det er stort af dig at åbne dit og lilletutogmor hjem for stor-fælles-hygge. Det synes jeg altså:-)
    Kys og sov godt’ er til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Tak Sofie, søde ord 🙂
      Og ja…selvfølgelig også lidt rar – har skrevet lidt mere om det nu 🙂
      Og ja, håber bestemt hun har nydt det…..og o det har jeg jo også – i blandt tårerne og alle de braste forestillinger!!!

      KRAM

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • By_ric

    Lige på og hårdt. Hvor gør det ondt at læse de ting du går og tumler med hver dag. Men hvor jeg dog beundre din åbenhed om noget som mange ser som et tabu i dagens rosen røde Danmark. Du er en fantastisk mor for din skønne pige og et simpelt papir fly havde været lykke for hende, for hun havde fået det af dig. Hendes mor, hendes verden og det bedste hun ved.
    1000 knus til dig i gode tider så vel som hårde:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette/ryszen

    Som single mor, hvor manden skred for et år siden, må jeg sige at jeg ikke tror på “den lykkelige skilsmisse”, men mere på verdens mesterskab i kamel slugning!
    Man har, med små børn, ikke tid til at bearbejde sine egne følelser, idet alt ens krudt går til at støtte sine børn. Det betyder så også at man ind imellem når man sidder alene, bryder fuldstændig sammen og ønsker ex’en til langbortistand el kørt over af en lastbil. Og det er helt okey!
    Vi har bevidst valgt at fødselsdage osv holdes hver for sig, idet der ikke er grund til at risikere uheldige episoder, især her i starten. Vi er dog fælles til arrangementer i skole/bh og kan sagtens drikke en kop kaffe når han aflevere unger efter hans weekend. Dette tror jeg er vigtigt for at ungerne ser vi kan kommunikere. Vi taler dog aldrig om aftaler vedr børnene foran dem, de skal ikke opleve “forhandlingerne” men kun opleve at de beslutninger der tages, støtter vi begge op om. Men igen er det ofte forbundet med kamelslugning af højeste karakter!
    Du er sej og husk at det der ikke knækker dig, gør dig stærkere!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er enig med Mette. 100%. Prøv at holde tonen mv. sober foran barnet/børnene og forbered dig på at sluge de største kameler… og bagefter lige lidt flere 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Åhh den lykkelige skilsmisse!! Troede – eller håbede – egentlig den fandtes!! Men tror også mindre og mindre på det! Kamel-slugning…du har fat i noget der!! Det er bare så rigtigt – hold nu kæft hvor kan man føle sig mast over af en damptromle engang i mellem…og hvor kan jeg i al fald tude over mange ting for tiden! Måske jeg føler mig lidt for meget som et offer end hvad godt er!! Hvordan har I delt jeres børn og hvor gamle er de???? Lyder helt sikkert smart ikke at forhandle foran børnene, og point taken mht fødselsdage!!! 🙂
      Kram – og du lyder lige så sej 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vi gik fra hinanden da den yngste var knap 2 og den store 5½. Vi holdt ikke fødselsdage sammen det første år. Vi besluttede, at børnene blev mest muligt i lejligheden og vi rykkede ud. Det gik i 1½ måned. Så fik jeg en lejlighed selv og vi overgik langsomt til en 7-7 ordning. Den yngste kan ikke huske, at vi nogensinde har været sammen og fungerer derfor godt i den ordning. En klog pædagog sagde engang til mig, at det nærmeste man kunne komme en lykkelig skilsmisse var at samarbejde om barnet. Det har vi så vidt muligt praktiseret. Vi går også sammen ti lforældremøder/arrangementer mv.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette/ryszen

      Tak, føler mig sgu ikke særlig sej. Børnene er 3 og snart 7 og det ligger jo så et år tilbage. De bor hos mig og han har den hveranden weekend fredag-søndag.
      Jeg føler/følte mig nok også mere offer end jeg burde, for hey, det er DERES tab. DE har smidt guld på gaden. Og man må bare tro på at én derude ved hvor værdifuldt det guld er!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ryszen

      Hov
      Du bliver pisse sej til kamelslugning. Jeg er ved at være ret ferm til det, så sig til hvis jeg skal give synkekursus!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Pyh, det her går lige i maven på mig. Jeg er tilbage til min egen datters to-års fødselsdag med en lorte-ex-mand, der havde været mig utro og nu skulle spille superfar overfor min (ja ja, vores) datter. Jeg får tårer i øjnene og jeg mærker alt for godt hvor svært det er for dig – men du gør det dælme godt! Mere senere, jeg har alt for mange tårer stadigvæk….
    Knus fra Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Åhr Line! Han lyder bestemt som en lort ham din ex!! Må hans numse klø og hans arme være for korte!!! Jeg håber virkelig at mine tårer tørre ud snart – giiiider ikke spilder flere tårer på det! Og det håber jeg heller ikke du skal blive ved med…. Og ja MIN datter skal også bare have alt det bedste 🙂
      Kram til dig, og håber dine tårer for ham lorten også snart er grædt ud!
      Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dine indlæg rører så meget i mig. Du er så hudløs ærlig, og jeg som læser bliver inddraget, som mange ikke formår. Du er en sej kvinde husk det, og det bedste for lilletut. Skid vær med gaver, bare der er kærlighed <3 Håber at dit og mama forhold bliver bedre med tiden, men ja hvem skulle tro at der var så kort mellem kærlighed og had? Siger ikke du hader mama, men sat lidt på spidsen 🙂
    Kram og tanker herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      TAK! Det betyder så meget det du skriver – bliver så glad når folk er positive over min ærlighed og direktehed! Fedt :)Nogen gange føler jeg virkelig at jeg hader mama – så ikke undskyld det 🙂
      Tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at det varmer og så undskylder jeg ikke 🙂 Jeg elsker blogger der svare på kommentare, se det betyder rigtig meget for mig <3 🙂 Så endnu en gang tak fordi du er dig – Du sku sej 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Jeg elsker at svare 🙂 Så føler jeg også lidt at vi snakker sammen og på den måde har man lidt nogen “personer” som man skriver til – og føler sig så ikke så alene bag skærmen 🙂
      Juhu – og du er også sej, det er jo ikke kun mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er FEDT Katrine 🙂 Jeg får også endnu mere lyst til at lærer lidt mere om personen bag og om bloggen når den bliver lidt mere personlig, som det jo bliver når man “taler” sammen 🙂 Jeg er i hvert fald en trofast følger og bliver hængene og glæder mig til at følge med når du finder glæden igen, for den har du om nogen fortjent 🙂 <3 Og tak for sejheden 😉 Har lig lært at man skal tak når man får et kompliment, så tak 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lad være med at holde fødselsdag og jul sammen før I begge er ovenpå og kan være i rum sammen uden at blive uvenner.
    Det er mit bedste råd :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Og DET er et godt råd!!! Bare jeg havde fået det FØR fødselsdagen – så var det bestemt sådan vi havde gjort det! Julen er (heldigvis) adskilt!!! Men hold nu op – tænk at det er endt sådan her!!
      Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så så man lige min bankkonto her den 6. i måneden - 3 dage før Tuttis fødselsdag...