Donorbørn og onde forældre ?!?

Så så man lige min bankkonto her den 6. i måneden – 3 dage før Tuttis fødselsdag…

…og det er sgu også noget deprimerende læsning! Det er dog hurtig overstået kan jeg fortælle jer (det er ikke som at læse Hobitten på engelsk i 1.g!!)…920 kr skal Lilletut og jeg leve for indtil næste lønningsdag…?!?

– Skal vi krydse fingre for at havregryn med først letmælk og så minimælk går som varieret kost?

– Skal vi satse på at Lilletuts bleer kan bruges igen og igen – måske bare lige skrabes rene og luftes lidt??

– Og mine deslige (dog heldigvis noget mindre!) det samme??

– Håbe på at den gratis automat kaffe på hospitalet kan gøre det ud for min frokost?

– At bilen mirakuløst genbruger benzindampene så jeg kan komme fra vuggestuen til arbejde dagligt??

– At jeg kan klare mig uden vinterjakke – igen i år…jeg ER jo på pencillin for hals- og mellemørebetændelse!?

Nåhr ja, og heldigvis kommer der andre til Lilletuts fødselsdag som har gaver med! En fødselsdag ER bare sjovere med gaver! Tuttis mama og jeg har besluttet at vi ikke giver hende noget i år (heller…men sidst var hun også kun 1 år), vi har simpelthen ikke råd! Pisse kedeligt! Jeg håber så meget jeg kan finde lidt midler til at give hende en julegave – jeg elsker at give! Og Tutti elsker at pakke pakker op – og lege med indpakningen!!

Helt seriøst jeg må shout’e ud til jer singlemoms igen…hvordan klare I jer økonomisk??? November er min “billige måned” uden forsikringer, licens, fagforening osv…og alligevel har jeg blot fucking 920 kr tilbage når alt er trukket?! Bevares jeg har købt ind for 350 i lørdags…men stadig??? Forstår ikke at min bankdame er gået med til det her?? Min husleje med lån er på 11000 – ohh yeah 11.000 kroner!

Jeg gir op og håber på ovenstående punktopstiling…

Men HVIS…HVIS jeg havde råd så havde jeg købt samtlige ting til Lilletuts fødselsdag på søndag…og flashet dem på instagram 🙂

ønsker

Har du penge så kan du få…og købe tingene fx her…

// Miffy lampen (som jeg ELSKER så meget): CAHETU

// Lego Storage boksene (elsker mint!): STYLEPIT (få 12 % i rabat hele november med koden ZX1015RAKODE)

// bObles krokodille (praktisk, flot, motorisk): MAGASIN

// Ferm Living sky lampe i træ (pææææn): LUKSUSDYRET eller ILLUM

// Djeco snekugle med lys (YNDLINGS): LEGEBUTIKKEN

// B Toys nøgler (fordi Lilletut elsker mine bilnøgler – og jeg skal bruge dem): LIRUMLARUMLEG

// B Toys kuglebane med hammer (sjovt i følge Tutti): LIRUMLARUMLEG

Er det ikke nogen fede ønsker??? Har I dem??? Så flash dem lige for mig på jeres IG og tag mig @lilletutogmordk Jeg vil seeeeee 🙂

//links’ne kan være affiliate – det har ingen betydning for jer 🙂

31 kommentarer

 • sabrina

  Og jeg piver over min husleje på 9000,-!!!! har du søgt boligsikring, friplads, børnetilskud osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du må gerne pive!!! 9000 er jo også crazy meget!!! Jeg har fået nedsat vuggestuebetaling og ekstra børnetilskud men kan desværre ikke få boligsikring da det er en andelsbolig jeg bor i….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • allan

  11k for en lejlighed? Er det med alt forbrug betalt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   YEP!! Velkommen til Easterbronx! Ej, det er selvfølgelig også med lån (af 1.2 mil) husleje med varme 4400 – lån 6600 :/ Og så kommer Dong med el jo oveni….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej men Fuck? !
  Håber og tror at I får en skøn fødselsdag alligevel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde!!! Det skal det nok blive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Pedersen

   Kan du ikke få nedsat dit lån eller sat det i bero? Eller få betalingsfri måned altid i december? 🙂 det jo vanvittigt! Håber i klarer den.. risengrød og pandekager og boller med smør – bum så var der varieret kost! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jaaaaaah – og vi fik pandekager i søndags og risengrød i går – og har boller i køleskabet fra svigermor :)))))) Juhu, vi er dækket ind 🙂 Og jo, god ide med at høre om nedsat lån!!! Det her spiller jo ikke!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidder selv og prøver at regne det hele ud.. Har dog aftalt med (ex) kæresten at vi kan godt give det lidt tid at flytte fra hinanden, da begge skal ud med et pent stort depositum (og vi er gaaanske sikre på at vi ikke får noget igen for den vi har nu..).. Heldigvis er vi ikke uvenner i sådan forstand – følelserne er da bare ikke her længere.. Det gør (HELDIGVIS!) det hele lidt nemmere – selv om det alligevel er svært…
  Thumbs up siger jeg bare – du tager det alligevel godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde dig – og lige over mht god vind!!! Ihh hvorfor kan kærlighed ikke bare vare FOREVER?!?!? Er du virkelig helt ok med det – også inderst inde…er der ikke en snert af en drøm der ikke blier opfyldt???
   Kram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bliver nok ramt af virkeligheden på et eller andet tidspunkt;) tror nok jeg er lidt i denial – men er det ikke ofte sådan? Pt er det mest det praktiske – og se hvor meget børnetid JEG kan få (jaja, ved godt at han også gerne vil se lillepigen.. menmen… hun er jo min???)
   virkeligheden rammer nok… når vi faktisk er flyttet – eller i mindste lejligheden er på plads, og alt det der..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Denial er godt! Så langt så godt i al fald – virkeligheden kan være en bitch! Hvad vil du helst have at jeres fordeling af DIN 😉 datter skal være????
   Alt godt til dig……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mmm… mindst 70% til mig ik?;) vi sidder og diskuterer hverdager pt… der er vi ikkeliige enige.. men vi har da blevet enige om minst 20 dage om månenden til mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hej Katrine

  Vi har heller ikke givet Ollie gave til hans fødseldag hverken i år eller sidste år! Egentlig ikke fordi vi ikke har råd, men vi vil hellere give ham på andre tidspunkter hvor det ikke drukner i mængden…

  Det kan ikke lade være med at få lyst bankrådgiver i mig, håber at du kan bære over med mig! Men nu siger du at november ellers burde være en af de billige måneder – har du ikke en budget konto, hvor du kan sparer op til løbende faste udgifter? Og ville det måske hjælpe dig med en ekstra konto hvor både dog og Mama kunne fx 50 kr ind mdl til jule og fødselsdagsgaver? Og sidst men ikke mindst hvad er renten på dit lån og et det mulighed for at sætte den ned, samt måske forlænge løbetiden lidt??

  Bare mine tanker… Hvis du har brug for hjælp så sig til.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   hihi du er sød fru Bankrådgiver 😀
   jamen jeg har en budget konto, som har fungeret upåklageligt i alle årene…indtil Mama jo så flyttede og ikke betaler halvdelen længere!! Dvs at min nuværende budget-konto ikke er “tanket op” i de billige mdr endnu….. God ide med fødselsdags-julekonto…sådan en må vi have!!! jeg havde fået renten forhandlet ned til 4.25 (mener jeg…fra 5.50) og har fåået løbetiden forlænget…… Men skal helt sikkert lige have snakket med hende rådgiveren nede i banken…for det her spiller ikke!!

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Jeg elsker elsker ELSKER, at du ikke maler dit liv lyserødt. Jeg elsker, at du ikke er endnu en i den røvsyge række af de uendeligt og dræbende mange ligegyldigt fablende distanceblændere, som flasher deres perfekte liv på de sociale medier to sekunder efter, baby har brækket sig i håndtasken, og manden er blevet afsløret i utroskab med den filippinske au pair. Det her er ægte og ærligt, og jeg hylder dig for det. PS hvis du mangler klæder på kroppen, er mit skab skammeligt bugnende, og kan Lilletut bruge en hjemmelavet fødselsdagsgave, er min barnebarnshungrende håndarbejdslærer af en mor leveringsdygtig i et repræsentativt udvalg af den slags. Så ved du det! 🙂 KH den katastrofale single, Bonnie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Elsker at læse din blog . Når du skriver dine tanker , at du er hudløs ærlig om livets udfordringer . At hverdagen ikke altid er SÅ rosenrød. Måske det fænger fordi, jeg kan nikke genkendende til meget, at det du skriver . Er slet ” alene ” efter turbulens tid med at få ægteskab til at fungere . Nu alenemor til 3 , hverdag & økonomi der skal hænge sammen.
  Pøj pøj håber I får en god fødselsdag . Tillykke med lilletut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Jeg har lige fået henstand på mit banklån i 3 mdr. pga af en ekstra varmeregning på 4000 og min datters studietur på ca 5000 som lige faldt oven i hinanden – så prøv de er altså til at tale med, og jeg vil altså så også forslå en budgetkonto – den er guld værd!!! Og så har jeg altid regnet diverse børnepenge og tilskud ind i budgettet, men mange børn er der jo altid en der mangler noget eller skal til et eller andet og så kan man jo ikke bede dem om at vente til om 6 mdr. når der kommer børnepenge.
  (kan mama ikke give tut en lille gave – eller er hun lige så presset?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Budgetkonto er virkelig et must! De snalle hundrede det koster om året er guld værd 🙂 Lige et tip til billige gaver… Tiger eller Søstrene Grene har faktisk rigtig mange fine ting til ingen penge! Der har jeg fx tænkt mig at købe adventsgaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Og de er også mine yndlings butikker – og du har jo helt ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 11000 kr :-O Det er jo helt vanvittigt!
  Jeg giver 6000’ish for et rækkehus med have og der får jeg endda 3500 kr i boligstøtte. Men jeg er selvfølgelig også på SU. Vi har heller ikke ret mange penge – dog mere end dig :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Lorte dyre huslejer!!!! Ihh…og uhh nej en SU er da heller ikke Verdens bedste indkomst :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv været enlig mor med en lille pige i 9 år. Jeg ved GODT hvordan det er.

  Smid mig lige din adresse på Anne@faktorfobi.dk

  Jeg har den sejeste gave til Tutti du må få.

  Op med hovedet!
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ihh, du er sød!!! Har sendt dig en mail, men husk nu at du ikke behøver 😉

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kat

   Din mail må hænge i cyperspace. Den er i hvert fald ikke kommet.

   Er det den adresse som du har registreret din blog m på Dk hostmaster?

   Hilsen detektiven
   Anne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Haha, totalt detektiv! Ja det tror jeg….på Østerbro ikke??? st.tv????

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Puha, kan slet ikke forestille mig, hvad du og lilletut går igennem for tiden..
  Men men men, smid lige din adresse på min mail therese_just@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du er sød, tak!!! Men husk at du ikke behøver

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   Jeg har samme problem som Anne 🙂 Jeg kan heller ikke finde mail fra dig…
   Kærlig hilsen Therese

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hmm, det må være fordi jeg skrev fra jobbet…. Jeg prøver igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kender det alt for godt! 😉 hvordan har du råd til at købe al det fine tøj til din pige? Har nemlig lagt mærke til, at du har en god smag. Men med 4 børn herhjemme ved jeg hvor svært det er at få råd til. Vi køber derfor brugt… 🙂 man kan i hvert fald ikke se, at pengene kniber hos jer. Okay det skulle altså ikk virke negativt. Kun positivt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Donorbørn og onde forældre ?!?