4.søndag i advent - A Beautiful Mess og min afsløring nr 2!

Når lykken titter frem…

For det gør den sgu – inde i mit sind!! Jeg kan mærke det. Glæde. Håb. Lykke. Forventninger. Og altså ikke til min gavehøst i morgen, den bliver sgu nok ikke prangende (men Who Cares?!), men nej glæde, håb, lykke og forventninger til denne jul i familiens skød! Min familie; min mor, far, søster, hendes kæreste, farmor og farfar – og så Lilletut og jeg. En lille samlet skare men en hyggelig og afslappende lille skare af slagsen.

 photo 6ddc424e-7a78-41e2-b995-1c517350735f_zpsfd9467d1.jpg

Jeg har glædet mig. Altså sådan rigtig glædet mig – og for første gang siden YOU KNOW ikke været ulykkelig på togrejsen hjem. Jeg har ikke kigget romantisk efter de andre små familier eller drømt mig væk til andre omstændigheder. Nej, jeg har kigget forelsket på min lille dygtige pige og bare følt den største kærlighed og stolthed til hende. Ingen brok, skrigeri eller hysteri på turen. Hun har siddet stille i toget og kigget på ipad – Viaplay offline service I Love You (få det selv HER), leget roligt på færgen med alle bObles dyrerne, kigget på de andre vilde børn og set lidt mere ipad. Yep, ipad’en har altså været vores fælles ven på turen, og jeg har næsten ikke følelsen af at være en lousy mor af den grund. Nej, mest af alt har jeg nydt roen på rejsen og at kunnet være der for Lilletut uden stress og surhed. Ipad eller ej – det er fandme fedt!

Jeg har smilet til ALLE de andre unge tresomheds familier og kun tænkt at det må være dejligt for dem. Helt uden den der grimme og alt-opædende selvmedlidenhed! Og så har jeg i stedet glædet mig til at komme hjem til mine forældre. Glædet mig til at de kunne lege med Lilletut og glædet mig til at kunne slappe af i min familie – sammen med dem jeg holder af.

 photo 8C1EE05E-8D56-402E-8277-26DFDBE98E94_zpswxeq8hao.jpg

Og sammen med forventningen om glæde i julen sniger der sig også forventninger om glæde i det kommende år frem! For helvede det kan sgu da kun gå fremad! Et eller andet sted følelser jeg mig let og fri. Helt modsat den tyngende og tunge følelse jeg har haft i min krop og sjæl det sidste lange stykke tid. Jeg føler mig en anelse mere afklaret om flere ting – ikke kun DEN DER YOU KNOW (mama ting) – måske er der flere ting der bare ikke er meant-to-be! Og måske skal de bare slippes i god tid, så de ikke når at bide sig så godt fast! Min lykke afhænger af mig. Ikke af andre!

Og husk mig lige på det når jeg panikker næste gang!

I morgen er det juleaften og jeg glæder mig. Glæder mig til at tilbringe en hyggelig dag sammen med familien, til at få mine pakker, til at se de andres ansigter når de åbner dem fra Lilletut og jeg og glæder mig til at se Lilletut i pakke-himlen! Hvor lang aftenen bliver for hende og om hun i virkeligheden kan håndtere alle pakkerne til hende – og til os andre – vil tiden vise. Men jeg glæder mig i al fald. Og det håber jeg også DU gør – altså til din jul hvordan den så end bliver.

Rigtig god jul og TAK fordi du læser med <3

  photo 1DD9C3AB-3C65-4DF0-8B83-A7EBA634C628_zpsd7hhn3fj.png

 

Og nej det er ikke mig der har løbet den tur der #iwish #andershemmingsendkftw

5 kommentarer

 • Det var da et dejligt indlæg lige, at gå og ind læse 🙂
  Rigtig glædelig jul og et pisse godt nytår til DIG ! Og selvfølgelig lilletut også 🙂 Håber 2015 er jeres år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at læse et positivt indlæg fra dig. Især fordi jeg faktisk tror dig 100 % denne gang.

  Hav den skønneste jul med dine kære!
  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Rigtig glædelig jul og godt nytår.

  Jeg glæder mig til fortsat at følge med herinde.

  Julehilsen Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS

  Ihh hvor gør det mig glad helt ind i hjertet at læse det her indlæg! Hvis der er nogen som fortjener at føle sådan – fri, let og glad så er det sgu dig!! Jeg håber, at aftenen blev lige som du havde ønsket den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4.søndag i advent - A Beautiful Mess og min afsløring nr 2!