A Beautiful Mess, part 2 - Afsløringen !!

You’ve Got (freaking fuxxing lorte) Mail

Mailen man håber giver analkløe og for korte arme til den der har sendt den er netop havnet i min mail indbakke. Eller ja egentlig styrede Gud, Karma eller hvem det nu var den direkte i min junk-mail. Wonder why?

 photo b4000460-2b91-484f-b81f-f5c80d3d4b3c_zpsdd8fe106.jpg

 

Med den fulgte en sms om at hun havde betalt de 900 kr. Jo tak, det manglede sgu da bare! Og nej, tror ikke at Cassandra’s update er særlig spændende; andet end at hun muligvis bare lige vil følge op på hvorfor jeg ikke har indtastet mit cpr-nummer, kontonummer, fulde navn og adresse når nu hun har været så sød at lade mig arve 5 millioner milliarder dollars. True, det er sgu også lidt utaknemmeligt! Men til gengæld er jeg mega happy over at Malene gider følge mig på Bloglovin – juhu! Hvis ikke du gør det – så gør det lige hva’!? HER

I teorien vidste jeg jo godt at dagen måske ville komme engang hvor netop denne mail kom. Eller nej – jeg troede sgu da der kom et brev i min postkasse, som jeg kunne finde og tudbrøle ude i opgangen (som i filmene). Ellers regnede jeg da i det mindste med at brevet havnede i min e-boks, som jeg ikke ville tjekke igen før til næste lønseddel. Helt ærligt Statsforvaltningen….skilsmisse via Hotmail.com ?!?

Så internet, dankort (med minimum 900 kr på  – eller lov til overtræk) og et NemIde – og BUM så er Guds og Borgmesteren/Ministerens ord ophævet. Det var sgu da godt vi aldrig fik den store fest stablet på benene, når det hele så let kan glemmes, slettes, betales og forsvinde ! ! !

Så lige om snart er jeg helt officielt en del af skilsmisse statistikken. En del af alle dem med alternative familier og forhåbentlig med tiden en del af de familier med (dine), mine og vores børn. For jeg er ikke færdig med at have og være i en familie – jeg var jo knapt begyndt! Og jeg var slet ikke klar til at gå derfra. Pis oz’!

13 kommentarer

 • Signe

  KÆMPEKRAM herfra, og 900,- er sgu alt for billigt sluppet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En masse tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Forstår ikke hvorfor det ikke var dig som søgte om skilsmisse!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha!! Jeg har sgu tænkt det samme mange gange. Du er for god til det der. En familie med (dine) mine og vores børn lyder super godt i mine øre. Håber du finder én der forstår ansvaret og opgaven om at være en familie. Ikke kun forældre. Men også kæreste, selvom man ALDRIG (!!) sover eller har overskud til andet end et morgen-farvel og/eller godnat-kys. Skulle vi nu ikke lige lære at give hinanden en freaking chance for at finde fodfæste igen. Sammen. Det er jo pisse hårdt at blive mor+far/mor+mor/far+far (you get the point) og så troede jeg at man hjalp hinanden. Ikke bare søgte om silsmisse via hotmail. Det er fælt. Og også lidt usselt i min verden. Men jeg er sikker på du snart er på benene igen. Fra NU af synes jeg det skal være dig der trækker dig lidt. Ikke på en strid måde, men også for lige selv at kunne følge med. <3 Tanker til dig sødeste!! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh ja, det vil jeg også have 🙂 AMEN to that!!!

   Tak Kamilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • By_ric

  Kan sku godt forstå din vrede. En skide mail og hvad så hvis den var røget forkert? Ja goddav herre og fru Danmark nu skal i bare se.
  Du skal nok få din egen lille familie det er jeg sket ikke i tvivl om (du er jo møg skøn)
  Keep you head high 🙂
  Og hvad ang hende den rige med de mange millioner så send hende i stedet regning for svige, smerte, kleenex.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede egentlig også, at de skulle sende via E-boks… Mine kom pr. brev men det er jo også 100 år siden (eller bare 8!). Er I så skilt allerede? Troede kun man kunne slippe udenom separation hvis man fik en 3. part til at skrive under på utroskab?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Yep, skilt uden seperation! Og tror exen valgte at sætte krydset i “uenigheder” …ja da kan man da godt kalde det ;P Der var ingen tredje part der skulle skrive under – heldigvis!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Kæmpe kram søde Katrine <3 Kan godt forstå det er et gong i hovedet med sådan en mail ! DU skal nok komme ud på den anden side søde, det lover jeg dig <3 Din nye familie med dine, mine og vores børn findes derude og de vil sætte på pris på lige netop dig <3
  Jeg kan ikke kramme sig nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS

  Kan godt nok godt forstå, at det gør ondt og bare er lortet lige nu! Men søde Katrine, du fortjener altså bare bedre! Kærligheden skal nok dukke op igen, og du skal nok få den familie du drømmer om. Det er jeg ikke ét sekund i tvivl om, for hvem kan undgå at elske både dig og søde Lilletut!?
  Al min kærlighed til dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jørgensen

   Ja jeg synes også du skal trække dig nu selvom det er pisse svært men hun fortjener dælme ikke andet!!! Argh skrig og masser af positive tanker i din retning fordi jeg bare synes du er mega pisse sej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK! Og shit jeg håber du har ret <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Beautiful Mess, part 2 - Afsløringen !!