2015 hot or not???

Første fødselsdag alene – med Lilletut

Der skal jo være en første gang for alting, og i dag er simpelthen første gang jeg har fødselsdag efter min skilsmisse. Hurra og Tillykke Katrine!!

 photo 7a430d67-675b-4211-ad47-dd1dffc2cd69_zps8e101ed2.jpg

Set fra den positive side (thats me…?!?!) kan fødselsdagen i dag formentlig IKKE blive lige så frygtelig som sidste år! Ingen kan umulig være mig utro i dag – altså ingen jeg kan bestemme over i hvert fald 😉 Jeg kan umuligt græde lige så meget som sidste år, hade lige så meget som sidste år, føle mig så snydt og bedraget som sidste år og føle mig SÅ lidt værd som sidste år. Så alene af den grund er dagen i dag allerede mega god! Men hvor er det egentlig sjovt (ja haha!) at episoden sidste år ikke står alene. Den kæreste jeg havde før ex-konen gjorde det også forbi på min fødselsdag. Eller jeg gjorde det forbi, for hun kunne ikke men det var bestemt ikke mit valg; jeg var SÅ vild med hende! Hvorfor er det egentlig lige at jeg ALTID møder sådanne typer; dem der ikke engang har nosser nok til at trække sig fra noget de ikke vil være i!?

Egentlig har jeg altid først set året som startet på min fødselsdag her den 5.januar. Det er faktisk altid dér jeg laver status og dér jeg tænker over det kommende år. Og af en eller anden årsag kommer min fødselsdag altid bag på mig. Den kommer altid ninja-snigende efter jul og nytår, som om den ikke helt vil gøre væsen af sig men så alligevel gerne vil. For af en eller anden grund glæder jeg mig altid lidt barnligt til den – også selvom der aldrig sker det store fordi folk som regel er rimelig fejringsmætte efter netop jul og nytår. Jeg vil ikke sige at folk glemmer den, for det gør de bestemt ikke og jeg kan altid blive utrolig glad og varm om hjertet når jeg læser alle de mange mange hilsner jeg altid får på facebook og mobilen. Se dér er facebook meget god. Så mht nytårsfortsætter så har jeg dem aldrig – jeg har mere fødselsdags-ønsker. For fortsætter er jeg ikke god til. Jeg KAN bare ikke særlig godt med autoriteter og regler der bliver sat op for mig – heller ikke når det er mig selv!

Og hvad ønsker jeg mig så…en ny computer! Tør sgu ikke ønske andet!

Og hvis jeg nu skal håbe (håbehåbehåbe) så håber jeg udmygt at jeg finder ro i min skilsmissetilværelse. At Lilletut bliver et lykkeligt skilsmissebarn, der forbliver et helt og fantastisk menneske. OG…for jo der ER jo mere…så håber jeg selvfølgelig også at jeg finder én at dele min tilværelse med. Men ikke bare ÈN, nej det skal være en som elsker mig, værdsætter mig og ikke vil undvære mig for noget. Og så håber jeg også at jeg kan få min skrukhed under kontrol – for den hører da ingen steder henne her i mit lille kaos!!

Nå nu skrev jeg det så alligevel alle mine ønsker og håb! Så nu kan I jo alle sammen være med til at se om det sker eller om Karma stadigvæk har noget på mig! Jeg regner bestemt ikke med noget, men jeg vil aktivt forsøge at tro på det. Jeg vil ikke bruge mine år på at være så skide deprimeret hvis jeg kan undgå det! Det er sgu da for trist og mega spild af liv. Så “Project Happy – the Future” din kælling-, vi har stadigvæk en date. En deal, en aftale, et fællesskab og jeg trækker mig sgu ikke ud! Jeg har nosser – jeg bliver!!!

Så hvorfor ikke fortsætte fødselsdagen i dag med at nyde mig selv og gøre ting der gør mig glad?! Jo, det lyder som en plan Katrine! En kaffe mere her på Baresso i hvert fald! Tillykke til mig og god dag til jer.

Thats life 😉

6 kommentarer

 • Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen din Katrine 🙂 Og ved du hvad jeg synes dine ønsker og planer er helt fornuftige, og jeg håber at de går i opfyldelse for dig <3 Håber du får en skøn dag 🙂 Og for resten så vil jeg gerne på date med dig 🙂 Altså ikke på den der romastiske date måde, men for at møde dig for du er helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tillykke med dagen her fra ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke med dagen :D!!! (Og de 2 år ;))
  Håber, at Vega får sunget endnu mere og gjort din dag helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen. er sikker på at 2015 bliver et fantastisk år for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dagen!
  At elske dig selv er den største gave, du kan give dig selv.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  kæmpe tillykke med fødselsdagen. Håber at 2015 bliver dit år. Og tag det fra en der også for godt 3 år siden havde opgivet kærligheden fremtiden og børn. Når man stopper med at lede og slapper af og nyder sig selv så kommer kærligheden bragende ind fra højre. Jeg har nu en datter på 2 år, kæreste på 3. År og føler mig helt ovenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015 hot or not???