Offer i eget liv

Mæslinger, Fåresyge og Rødehunde… MFR-vaccinen er opfundet af en grund: Overlevelse!

Ej men altså KONER og DAMER og HERRER!! Skal vi lige tage den én gang til for Prins Knud (Prins Henrik er jo konge lige om snart!)…

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 21.21.59

Sundhedsvidenskab, forskning og dygtige læger og professorer har altså ikke bare trukket deres autorisation i en tombola på bakken! Og de kloge hoveder i Sundhedsstyrelsen VED altså godt hvad de snakker om når de slynger anbefalinger ud til os danskere! Så skulle vi ikke gøre alle børn, svagelige og syge den tjeneste at følge disse kloge – og livsnødvendige – anbefalinger!??

Ville du da drikke gift eller springe ud fra Eiffeltårnet bare fordi der var én der sagde at du skulle – og at det ikke var farligt? Eller ville du tyre dit barn ud???

Jeg elsker Lilletut. Shit hvor har hun bare været pisse meget syg hele sit liv! Læs bla HER HER og HER og HER ! Hun er 2 år og 4 mdr og har været syg med høj feber (40 og derover) fra hun var 3 mdr gammel minimum 2-4 gange HVER mdr!!!! Hun har fået pencillin SÅ mange gange at jeg umuligt kan tælle dem! Hun har været indlagt på Riget til intravenøst antibiotika. Hun har fået taget så mange blodprøver, immun defekt prøver, lunge prøver osv at jeg heller ikke kan tælle dem efterhånden. Jeg har været væk fra arbejde m a n g e dage, min mor har måttet tage fri (og er nu på pension) og Lilletuts bedstemor har taget fri fra hendes arbejde mange gange!!

I skrivende stund er Tutti syg med feber (39-40) på 6. dag og på endnu en kur med pencillin! Min lille skat kunne godt være et af de børn som i værste fald kunne rage en smitte med en af de ovennævnte farlige børnesygdomme til sig! Ikke fordi jeg ikke har vaccineret hende (altså vores læge) – LILLETUT ER VACCINERET – og følger til punkt og prikke det danske vaccinationsprogram! Men Tutti er 2 år og altså blot vaccineret den første gang og derved “blot” 50% beskyttet! De sidste 50% kommer i hus når hun bliver 4 år og får hendes anden vaccine!

Jeg forstår simpelthen ikke at man vil gamble med hendes og andre børns ve og vel – og liv!? Hvordan kan man som mor (og far) VÆLGE at udsætte sit – og andre – barn (børn) for fare??? Direkte tage elevatoren op i toppen af Eiffeltårnet og tyre sit barn – kød og blod – ud! Og tænk hvis det lander ned i en børnehave eller vuggestue på tur, når det rammer asfalten?!? Så har du også de liv på samvittigheden!

Et lille barn på halvandet år er død i Berlin – lige lidt syd for Danmark – og Tyskland oplever faktisk en epidemi i øjeblikket, hvor 250 (!!) personer bare her i 2015 er smittet!!! TO (2) børn er smittet her i København! Børnene har haft kontakt med hinanden, SÅ JA DET SMITTER!

Kan I huske Pesten der huserede i hele Verden i gamle dage? Og dræbte mange mange mange mennsker?! Tror I at folk dengang ville have sagt NEJ til at blive vaccineret mod denne hvis de fik et valg?

Når nu der ER en mulighed for at udrydde disse frygtelige sygdomme IGEN, skulle vi så ikke alle sammen tage et fælles ansvar – for dine, mine og vores børn – og få de dejlige unger vaccineret?!?! To stik fordelt på et par år eller tre! En lav pris for at blive af med så voldsomme sygdomme, epidemier og deres varige mén!

// Links:

Sundhedsstyrelsen om MFR-vaccinen HER

Sundhedsstyrelsen om MFR-vaccinen til børn HER

Pesten på Wikipedia HER

Indlægget er btw ikke sponsoreret! Det er bare ren fornuft!!!

2013_12_-6_21_325

14 kommentarer

 • Christina andersson

  Kunne ikke være mere ENIG!!!! Forstår ikke at man tør fravælge det !! Jeg har en pige på 8 mdr…. Som jo så først bliver vaccineret mod mæslinger om 7 mdr.
  God bedring til lille tut!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig! Jeg forstår det heller ikke! Min datter er 6 mdr og min søn er 3 år, og jeg kan ikke tilgive nogen, hvis de er skyld i, at mine børn bliver smittet! Jeg er faktisk lidt bange! Min datter har en kronisk sygdom (som jeg dog ikke tror, gør hende mere svækket, men vi ved det ikke helt endnu) og jeg er virkelig bekymret!
  Du har så ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Sådan har jeg det også!!!
   Håber ikke det er for alvorligt med din datter – og i al fald håber jeg at I får klarhed!!
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Helt enig! Det er simpelthen så uansvarligt ikke at vaccinere sit barn!

  Lige en helt anden ting – hedder din datter virkelig Tutti eller Lilletut? Jeg har undret mig over det så længe 😀 Altså det er rigtig sødt! Jeg har bare aldrig hørt det som andet end kælenavn, deraf min nysgerrighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hehe, nej Lilletut hedder rigtigt Vega Le – bare kaldet Vega 🙂 Hendes mama bliver kaldet Tut (skat på tysk) så derfor blev Vega jo til Lille tut…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så en af dem, der sletter ikke har sat mig ind i vacc men blot taget imod dem med kyshånd fra lægerne. Det skræmmer mig selvfølgelig lige lidt nu hvor jeg opdager hvad der sådan helt reelt er i. MEN MÆSLINGER OG ANDRE FATALE SYGDOMME SKRÆMMER MIG MERE !! Begge mine børn er kun halv dækket ind og det skræmmer the shit ud af mig, at de muligvis kan blive smitte pga uvidenhed og egoisme !! Jeg vil bare gerne have mine børn ved mig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Men så længe du tager i mod Maj…og ikke uvidende går i mod lægevidenskaben – og al sund fornuft! 🙂 Og husk på at det er en lille kontrolleret dosis der er i vaccinen og at de fleste kan tåle den… Lilletut blev formentlig lidt syg af også denne vaccine…MEN det er intet imod det der ellers kunne ske!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  kunne ikke være mere enig! Er der noget der kan få mit pis i kog så er det den her debat. Kan berolige dig med at lilletut faktisk er beskyttet 91% efter 1. Vaccination og 98% efter nr. 2. Men altså hvis nu bare det møg blev udryddet så behøvede vi jo ikke at bekymre os om de sidste par procent. God blog BTW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig! Jeg forstår slet ikke, hvor den modbølge kommer fra, troede vi i DK var så autoritetstro.
  Jeg må ærligt indrømme, at jeg heller ikke har sat mig ind i sagerne, men har da ikke turde andet end takke ja til vaccinationsprogrammet. Eller har mest tænkt “hvorfor dog ikke” og stoler da i den grad på, at læger og sundhedsvæsen kun vil os/børnene det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er simpelthen Så enig at det næsten gør ondt. Jeg har termin om 4 uger. Og jeg er godt gal i skralden over, at der er forældre som fravælger et vaccinationsprogram som det vi har her i Danmark. Der er altså en grund til, at det er her. Hvorfor ikke vælge det til – det er da kun sund fornuft.

  Jeg mener ikke, at ikke-vaccinerede børn bør være i daginstitutioner – deres forældre har fravalgt noget, som kan sikre vores børns liv. altså. jeg fatter det ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Julie du rammer hovedet på sømmet. Vi er så autoritetstro at vi bare gør hvad Sundhedsstyrelsen anbefaler. Det har jeg selv gjort hele mit liv. Nu har jeg så lidt af vaccineskade i flere år. Det har gjort at jeg har sat mig mere ind i tingene og er nu meget i tvivl om jeg og mine fremtidige børn fremover skal stikkes. Der er mange artikler og studier at finde på nettet der sætter store spørgsmålstegn ved vacciner både ift virkning og bivirkninger/skader.
  Man kan jo starte med at spørge sig selv hvorfor nogle forældre i DK fravælger en vaccine, som allerede er betalt over skatten? Jeg kan ikke forestille mig det er af uvidenhed. Jeg kan heller ikke forestille mig at de vil egne eller andres børn noget ondt.
  Min anbefaling er at forældre sætter sig ind i tingene selv og tager stilling ud fra et oplyst grundlag. Man kan bl.a få vejledning gennem foreningen Vaccinationsforum.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offer i eget liv