Mæslinger, Fåresyge og Rødehunde... MFR-vaccinen er opfundet af en grund: Overlevelse!

VIND en oplevelse med dit/dine børn i Teater Hund – OpdagElse

I dag skal vi ikke snakke om mig –  jeg har nemlig lært at har man ikke noget positivt at sige, så skal man holde sin mund! Ergo jeg lukker for den personlige skuffe MEN åbner op for min GIVEAWAY skuffe i stedet!

Yep, sådan en har jeg (lige fået…) 🙂

For et stykke siden tid tikkede der en mail ind, som jeg faktisk blev overordentlig rigtig glad for. Eller dvs allerførst nåede jeg blot at skimme emnefeltet, hvor der stod noget med “teater”, før jeg tænkte “ØØØØØVVVV Lilletut er jo for lille til teater”!! Men så læste jeg alligevel lidt videre bare af nysgerrighed. Og JUBI der stod da noget med de 2 årige!!! Weee, Tutti er jo lige blevet 2 år – endelig kan vi være med!! Jeg har virkelig et stort behov for at gøre noget godt for hende i disse dage kan jeg mærke! Jeg føler mig sgu tit så lousy! Så en oplevelse for os to, hvor jeg rigtig kan se hende i aktion. I aktion med at opleve, udforske, lære og opdage! Jeg glæder mig! Så afsted til Teater Hund på søndag til forestillingen OpdagElse!

opdagelse

Jeg skyndte mig at takke “JA TAK” til et test besøg til de søde piger der havde sendt mailen – og et kæmpe “JA TAK” til at få lov til at udlodde 2 x 2 billetter til jer, mine søde læsere! Jeg udlodder 2 billetter på min instagram konto HER og 2 billetter i dette indlæg! Billetterne kan alle bruges til en valgfri forestilling (fraset de udsolgte off course – de søde piger kan jo ikke trylle vel?!). Stykket spiller fra 18 feb. til den 8.marts. Så ja, vi skal skynde os at få de billetter afsted! Jeg trækker derfor en vinder allerede i morgen onsdag d 25 feb. kl. 21.00!

Pressemeddelelsen siger bla. sådan her…

Det succesrige Teater Hund er kendt for en udvidet forståelse af begrebet ”familieteater” med forestillinger, der taler til mennesket i både store og små. Teatret, der i mange år har fornøjet især de 5-12 årige og deres voksne med humoristiske forestillinger med stof til eftertanke, er nu klar med en forestilling for den yngste målgruppe, 2-5 år OG deres voksne, for også her holder hundene fast i deres tro på, at der findes en universel humor, der kan løse op og skabe samhørighed mennesker og generationer imellem.

OpdagElse er en varm eventyrrejse om belønningen ved at være nysgerrig. En ordløs og meget visuel og fysisk forestilling, der foregår på mange planer, så der er noget at hente for alle aldre.
Scenograf Julie Forchhammer, lysdesigner Mikkel Jensen og lyddesigner Yann Coppier har skabt et sanseligt rum, hvor scenografi, lys og lyd spiller sammen og gemmer magiske og sjove overraskelser for store som små.

Så whats not to like?! Som sagt jeg glæder mig… Smid en kommentar med din mail adresse og vær klar ved skærmen imorgen aften eller torsdag, så du kan få valgt din forestilling og få en dejlig oplevelse i hus.

#winwin

//Indlægget er sponsoreret af Teater Hund

10 kommentarer

 • Mille (& Marius)

  tak for din måde at skrive på ;0)
  Har fulgt med lidt hemmeligt fra sidelinien et par måneder nu. Så jeg sender sgu lige en krammer med oven i hatten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til AV

  Kære Kat.

  Jeg har fulgt med i din blog i nogle måneder nu, både fordi du skriver så ærligt og fordi min situation på mange måder minder om din…(altså i hvert fald sådan med skilsmisse, datter på 2 år, sorg, frustration, krise, ønske om flere børn og ikke at være alene med Guldklumpen resten af livet….du rammer så fint de følelser, man har med din modige og ærlige fremlægning af din situation. Tak for det – så føler jeg mig ikke så alene!

  Jeg har aldrig kommenteret før…det her blog/instagram-halløj er jeg stadig lidt ny i…men med muligheden for at vinde en så fin oplevelse til min datter (og jo også mig) – så skulle det være nu! Hun fortjener sådan oplevelser og hygge midt i sine forældres krise…og jeg trænger også til netop ikke at føle mig så lousy…så med håbet om lidt held…når nu man ikke har held i kærlighed…(endnu i hvert fald…

  God aften og tak for en god blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TILLYKKE – altså bestemt IKKE med skilsmisse og redelighed, men fordi at DU har VUNDET !!!!! Din guldklump og dig skal i teateret!!!! I skal nyde forestillingen og hinanden – selvfølgelig skal I det. Og selvfølgelig møder du (og jeg!!!) én ny! En at dele alt med. En at blive gammel med.Det firtjener vi fandme FRA NU AF!!!!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ihh, det ville min to-årige Atlemus ELSKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Thomsen

  Min datter er også lige fyldt 2 år, faktisk har hun fødselsdag i dag 🙂
  Og jeg GLÆDER mig til at kunne lave sådanne ting med hende. Jeg krydsser fingre for at vi vinder…
  lisetteht85@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Ihhh, det ville være lykken at få sønnike og far med i teateret og der er tid til det i weekenden. Heldig dag at opdage denne blog på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg krydser fingre!

  daniellalind@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg kan så godt li jer alle sammen! Og ville ønske jeg ku belønne jer alle….men øv, det kan jeg ikke!! Denne gang blev vinderen “Mor til AV” 🙂 TAK fordi I var med….og håber snart at kunne forkæle jer igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Wow den oplevelse ville jeg gerne kunne give min dreng. Han blev 7 år igå,r så det ville skønt med en ekstra fødselsdagsgave. Kh Mette, kmlynghoejen@os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mæslinger, Fåresyge og Rødehunde... MFR-vaccinen er opfundet af en grund: Overlevelse!