Hvad skal Du (og jeg) i aften ?? (sæt kryds)

En fredag med DATE-NIGHT og en lørdag med sko-shopping… Same but different!

For jo, svaret på mit eget indlæg fra igår (HER) var sgu “B” !

B…jeg havde en date – I tell you!! Eller date og date…”date” lyder lidt som om det ville være med en som jeg ikke kender eller bare skal mødes med for første gang. Og det var det altså ikke, kan jeg godt afsløre!

 photo 46308A78-A965-4EBA-84B1-6704D289BEB9_zpsdcsuw1ti.jpg

Jeg har nemlig kendt hende et stykke tid. Altså ikke mega lang tid, men i lesbisk tidsregning så har vi kendt hinanden okay længe nok til at definere os selv som kærester. Og JA, der findes en lesbisk tidsregning. Og JA, den går hurtigere end “normal” hetro tidsregning. Hvem kender ikke lesbiske par, der er flyttet sammen inden for de første måneder eller er blevet gift indenfor det første år?!? Ja jeg gør i al fald. Og det ved jeg mange af mine venner og veninder også gør! Måske er vi mere lige-på-og-hårdt agtige? Måske gider vi ikke spilde tiden med alt det der mande-pjat som ikke at gide skrive tilbage, ikke gide prioritere og ikke gide at tage stilling!?

Anygays så var jeg hvert fald ude i går. UDE en fredag aften! UDE og være hip og ung med de hippe og unge! Og ude med den sødeste pige, som man ikke kan andet end at nyde at være sammen med. Vi spiste mega god mad på Cocks and Cows og drak drinks både der og på Ruby’s. Det var så hyggeligt, så rart og så ligetil – og dejligt! Hverken hende eller jeg er bange for at holde i hånd over bordet på restauranten eller at kysse inde på en bar fyldt med hetroer. Det lyder måske underligt i nogens ører, men det kan man altså sagtens møde folk der ikke ville kunne lide. Jeg har hvert fald kendt min portion af piger, der følte sig overbegloet i det offentlige rum hvis de skulle vise kærlighed eller følelser, og dét er godt nok noget som bare gør det hele mega akavet! Jeg er en meget fysisk person, så at have en kæreste der ikke er det ville aldrig gå for mig. Ikke at jeg bare hviler 110% i min (lidt skiftende) seksualitet, for jo nogengange skimmer jeg da lige rummet, hvis jeg kommer ind med en kæreste i hånden eller lignende, for at se om der er nogen der ser ud til at ville komme med en dum og/eller sårende kommentar. For nej jeg stoler ikke altid på mennesker jeg ikke kender. Pisse irriterende. Men helt sandt, desværre! Ikke at jeg nogensinde har oplevet noget voldeligt, men dumme og onde kommentarer har jeg da overhørt et par gange fra alle slags typer mennesker – også ældre. Og så kan folks blikke også tit fortælle mere end tusind ord. Af den grund har jeg en gammel vane med ikke at kigge alt for meget op, når jeg er i butikker eller lignende. Egentlig irriterende at man ikke kan være i fred med sin seksualitet og skal defineres næsten hver gang man er ude.

 photo A8720A41-5505-4115-8E97-D177D84625AB_zpsns0bts87.jpg

Men alt i alt har jeg fundet fred med at være lidt anderledes i det offentlige rum ad åre, og kan derfor nu – som i går – nyde det 100% at være ude med en jeg virkelig godt ka li. Og ikke kan holde fingrene fra. Og hvor var det fantastisk bare at være os to (Lilletut er hos mama og bedsterne) uden forpligtelser og for mange voksen-ting. Det var lidt som at have et liv igen! Vi kunne bestemme at få et par drinks til maden og at gå et andet sted hen bag efter for at få lidt flere og bare snakke og hænge ud! Virkelig fedt og livsbekræftende og virkelig lang tid siden jeg har gjort det sidst – hvis jeg nogensinde har gjort det!?? Håbet og troen på et anderledes liv fra nu af spirer. Det virker til at Ankerstjerne ved hvad han synger om, når han synger til mig at “den her sommer er vores…” ! Altså ikke lige Ankerstjernes og min sommer, men min og hendes sommer! Tænk at man kan finde og tro på “love after love” (Cheers “Believe”) og tænk sig at man kan finde en anden person at dele livet med! En slags second-chance for at blive lykkelig. Et slags bekendtskab som egentlig er for godt til at være sandt – og som man konstant er bange for at jinxe fordi KAN man virkelig have fortjent det? Have den slags kærlighed tilgode?!

Aftenen og natten sluttede tilpas i tide til at vi kunne cykle hjem og lægge os til at sove, så vi kunne komme nogenlunde tidligt op, spise en god morgenmad inden vi hver især skulle klare dagens planer.

Jeg cyklede ind til byen for at få fingre i nogen nye sandaler og sko til Lilletut i anledning af det fine vejr – og at Angulus holdt “børnedag” med fine 20% på alle børnesko inde i deres Flagship Store på Sværtegade. Jeg kom ca 20 minutter efter åbning og butikken bugnede allerede af voksne, børn, balloner (Tut havde været ellevild), sko og lækkerier. Organiseringen af sko udleveringen var måske ikke den smarteste, men da man endelig kom til en dame man kunne sige sine ønsker til, var der virkelig god service og hjælp at hente. Jeg havde fået bedstemor til at måle Lilletuts fod, så jeg kunne kun give den søde pige der hjalp mig det, men alligevel fandt hun de sødeste og lækreste sandaler og støvletter frem, der ville passe Lilletuts fod. Hold nu op hvor var det dejligt ikke at have hende med derinde, men selvfølgelig også lidt gambling ikke at have prøvet dem på hende. Men jeg tror det går! Størrelsen er målt ud i forhold til målet af foden, og vi fik gennemgået bred, smal fod og de modeller der passede til hhv det ene og det andet.

 photo 66BDFC6F-2DD9-4A48-ADA9-0293A4565485_zpsipcait4i.png

Jeg synes bare det er smukke sko jeg fik med hjem til Lilletut. Eller fik og fik – jeg betalte for dem som alle andre med de 20% i rabat. Ingen særbehandling eller yderligere nedsættelser (desværre:)) Jeg fik, som alle de andre første kunder, en lille goodiebag med en imprægneringsspray og lidt påske-slik. Tror ikke vi skal være bange for om Tutti får for meget slik – der er slet ikke mere tilbage når hun kommer hjem på mandag!

 photo A2EE87A1-973C-413A-A49B-A05C31DF5DFD_zpsrh4eczoq.png

Glæder mig til hun skal prøve de fine sko. Hun bliver helt sikkert så fin. Måske så fin at jeg knapt vil have at hun leger i støvletterne – tææænk hvis de går i stykker eller bliver snavsede 😉

33 kommentarer

 • Julie

  Jeg kender dig jo ikke – og så gør jeg jo alligevel her gennem bloggen… men hvor er jeg bare GLAD på dine vegne 😀 Her klokken tidligt søndag morgen i Midtjylland, sender jeg alle mulige glade tanker din vej – for NØJ hvor DU bare fortjener det ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   IHHH TAK <3 Dejligt at høre at nogen sys jeg fortjener lidt lykke på min vej….håber så inderligt det holder og at hende frk Karma ikke pludselig ombestemmer sig! Søde Karma <3
   Uhh, tidligt i Midtjylland – håber du ku få slappet lidt senere 🙂
   God påskedag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykle med din nyfundne kærlighed! Ih hvor gør det mig glad at læse 🙂

  Haha, og sidder og griner over din beskrivelse af lesbisk tidsregning – du har jo så meget ret! 😀
  Jeg flyttede ind hos min kæreste en måned efter vi var på vores første date! Nu jeg tænker efter, mødte jeg sgu også hendes forældre efter én uge! Åh Gud – vi er sådan nogle kliché lebber 😉

  Dejligt at læse med om en anden homo-/biseksuels tanker.

  Dejlig søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAAAK 🙂 Og haha, elsker når de lesbiske klichér holder 🙂 Jubi…..så kan vi jo sagtens gi gas mig og kæresten, for jeg tror ikke at vi kan overhale jer!!! Desværre 😉
   Og godt at du kan li det du læser….

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor er jeg bare glad på dine vegne! Whuuu, thumbs up, yay og hvor er det fedt!
  Du fortjener at være glad!
  Forsat rigtig god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor gør det mig bare glad at læse at der er dukket en op som passer lige til dig ☺️ Det fortjener du! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnPi

  Anygays, jeg døør

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annpi

   Hov, her kommer resten..

   Anygays er da det fedeste ord

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Haha…og ja ikke?!?! Jeg elsker det også…og folk stopper altid lige op når man siger det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnPi

   Og her kommer det sidste jeg skrev (som ikke kom med)

   TILLYKKE med kærligheden, det har du sgu fortjent, en som bare vil DIG!

   Og tak for hurtig opdate, så man ikke skulle vente flere uger, fordi det var sådan en god teaser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   SELV TAK <3 Og ja, tænkte at NU måtte jeg smede mens jernet var varmt…eller hvad man nu siger 🙂 Og det var en dejlig aften at skrive om….

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   NAAAIIIII ikke dø 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glad og genial læsning! Tillykke med kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Nå, mobilen åd resten af min tekst til dig,

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Iiiiih…. Ikke min dag åbenbart 😉 Jeg skrev at det er noget überskønt footwear til Tutti og jeg selv lige har købt magen til til min lille tøs. Der var bare ingen børnedag i Salling desværre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Øv med ingen procenter – men helt sikkert MEGA hurra for lækkert fodtøj!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAAAAAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  ih så stort tillykke med kærligheden. Håber alt godt for jer.
  He he lesbisk tidsregning. Jeg blev gravid 2,5 mdr efter jeg mødte min kæreste. Inden da havde jeg også opgivet kærligheden og tænkt at jeg sikkert bare skulle være singlemor.
  Vi havde heldigvis talt om at flytte sammen inden graviditeten blev opdaget så det havde ikke nogen indflydelse. Og jeg havde heldigvis mødt manden i mit liv. Så nu er vi i gang med projekt baby vol 2.
  God søndag. Og giv tut et ekstra stort kram når du ser hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ej, det der lyder som en god historie…juhu at der også er andre hvor det går lidt hurtigt <3 For ja, ved man ikke hvis det er rigtigt?? Og hvis begge nu har det sådan??? Og hvor FEDT at jeres holdt med en baby så hurtigt efter at I mødte hinanden…og nu baby projekt vol 2 🙂 FEDT….hvor lang tid har I kendt hinanden nu så ?????
   Fedt – hurra for kærligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  tillykke med kærligheden!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Hvor er det skønt med denne update fra dig. Jeg har fulgt med i ‘stormen’ fra sidelinien, og det er så dejligt at solen, varmen og kærligheden endelig rammer din vej. Selvom jeg overhovedet ikke kender dig, synes jeg du fortjener det.
  Og i øvrigt lækkert lækkert fodtøj, det kan kun falde i god jord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sådan Kat, super glad på dine vegne, du fortjener alt de gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog bare utrolig dejlig læsning Katrine !! Kæmpe stort tillykke <3 Du har om nogen fortjent at lykken tilsmiler dig 🙂 Glæder mig til at følge din forelskelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  SKØN SKØN SKØN læsning! Hold nu kæft hvor du fortjener det!
  #watchoutforthemommypolice
  Griner højlydt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAAAAK – og du er sød! Og ja, hehe…man skal sgu passe på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh altså hvor skønt at læse, det er SÅ fortjent, og sefølig har du da endnu en kærlighed til gode, eller den er der nu, håber du forstår mig 🙂
  og fiiiiinnnnneeee sko 🙂 puha skal også ud og finde sandaler til begge piger, shit jeg tar tilløb, den mindste er rimelgi nem, bare der er noget med sølv/guld eller glimmer, Den store.. vi er ikke altid helt enige, men plejer at lykkedes alligevel, syntes bare det kan være svært at finde en praktisk, pæn og “alderssvarende” sandal til en pige på 8 med str 34-35, hun er jo for pokker et barn endnu, en ikke en baby. Sidste år stod den på Birkenstock, så tænker vi nok lander der igen.
  god dag til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAAAK – og jeg forstår dig! For nu gider jeg ikke have mere kærlighed -altså ikke mere end den her…den er så god at den skal vare ved jo 🙂 Og to piger (helt sikkert med meninger begge)…så er der nok at se til med indkøb af sko! Gruer lidt for selv når Lilletut vil til at bestemme hvilke sko hun skal have…jeg vil jo bestemme 😉
   Og god dag – og aften til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal Du (og jeg) i aften ?? (sæt kryds)