Hej, jeg hedder Katrine og jeg elsker at vaske vinduer!

Go’ røv…

Man får sgu for sjældent komplimenter! Altså af fremmede – og måske også af sin kæreste/ægtefælde i fald at man (måske) har været sammen for længe. Eller glemmer vigtigheden af det! Lige pt er jeg personligt helt tilpas fyldt op på den konto, da kæresten er utrolig god til at sige søde ting til mig. Jaja #blærblær #stopdigselv ! Men til jer andre er denne flaskeautomat i videoen herunder måske noget?!? Eller er det chauvinistisk ?? Menneske-chauvinistisk hvis robotter råber sådan af mennesker?? Er det sjovt ?

Jeg synes faktisk at Faktas reklamer er god humor, og jeg kan helt seriøst sagtens grine af sådanne ting… Især det med at ham manden har doneret til deres julefrokost – dét er god humor. Som jeg stadig griner af når jeg ser klippet! Hvad tænker I – er det lame når markedsføring forsøger at være sjov?

Og er jeres kærester/flings/ægtefælder gode til at komplimentere jer?? Og er I gode til det?? For det går jo begge veje D’damer og den herrer!! I min lille romantik-bobbel ved jeg faktisk ikke om jeg er god nok til også verbalt at hylde min mega søde og lækre (jaja I know…) kæreste? Jeg elsker at putte, nusse og vise det ved berøring, men når der skal ord på, ved jeg sgu ikke om jeg er god nok. Snakke kan jeg virkelig godt, men sån’ om følelser og alt, ja så kan det altså godt blive lidt svært at få ordene mobiliseret ud af munden.

Og den der “….I lige måde….” eller “…det synes jeg også…” holder sgu da ikke i længden!!

Men kærligheden har jo 7 sprog er der nogen der siger – og både fysisk berøring og verbal kommunikation er en måde. Jeg mener faktisk at jeg har skrevet om kærlighedens 7 sprog engang…. HER Faktisk giver de 7 sprog mega god mening i forhold til at forstå sig selv, sin partner og ens måde at agere på i et forhold. Prøv lige selv at definer dig selv og din kæreste/ægtefælde…

Og ellers så gå i Fakta og bli’ hyldet – og/eller drillet – af deres flaskeautomat. Og få dig et godt grin. Hvis altså du har humor. Som mig – og Fakta/Coop 😉

Se videoen her…

Sponsoreret indlæg
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej, jeg hedder Katrine og jeg elsker at vaske vinduer!