BÆLTEDYR - og andre dyr i Zoo og på tøjet af Danefæ...vind forøvrigt det sidste!

Hej, jeg hedder Katrine og jeg elsker at vaske vinduer!

Elsker er måske så meget sagt – og min veninde har også fortalt mig at jeg skal stoppe med at elske ting og istedet holde mig til at elske mennesker! Jeg elsker bestemt også mennesker – for tiden én helt især og så Lilletut selvfølgelig – men jeg elsker nu også ting…som ex min telefon, min computer og instagram. Og så elsker jeg at vaske tøj – og nu faktisk også at vaske vinduer! I shit you not!! At pudse vinduer er pludselig kommet ind på en skarp anden plads – det slår sgu alligevel ikke tøjvask, hvor man kan være relativ passiv og stadig få bunken af vasketøj væk! Vinduespudsningen er for mig blevet et hit, da den pludselig er blevet nemt og hurtig, eftersom jeg har været så heldig (definer selv “heldig” når nu det tvinger dig til at gøre rent…) at skulle teste en af de der smarte Kärcher vinduesvaskere! Læs mere om dem HER hvor du også kan finde en god introduktionsvideo…

 photo C5F0B994-1983-44E1-A0AC-C406687A1101_zpsd7zcivgp.png

Jeg har siden jeg så dem i reklamerne for første gang faktisk ønsket mig en. Og helt seriøst stået med pakken i hænderne flere gange – sidst da de havde den på tilbud i Netto – og været liiiige ved at købe den. Nærigheden har dog hver gang løbet af med sejren, og den er aldrig kommet med mig hjem. “Desværre” kan jeg da kun nu tilføje, for hold da op jeg har haft spildt min tid – og mine kræfter – på vinduespudsningen førhen! Det tager virkelig ingen tid med den her vaskedims, og så bliver resultatet altså meget pænere – no kidding! Og endnu mere bonus: Ingen vandsjaskeri over det hele, ingen striber på vinduerne og ingen grund til at fjerne alt i vindueskarmen for ellers at undgå tingene bliver våde og gøre plads til spand, viskestykke osv. Den ER helt sikkert pengene værd!

 photo AE9BB53C-901B-4280-B6FF-63A6B80FCB88_zpsd24y6qj3.png

Med Kärcher vinduesvaskeren har du blot behov for de to dimser der følger med i pakken; den ene bruger du til at spraye vand og sæbe på vinduet og vaske med og den anden bruger du til at “støvsuge” vinduet tørt, rent og fint med. “Spray, vask, sug” Ikke andet. Det er sgu da nemt!

Som den mommy-blogger jeg er, valgte jeg at teste min Kärcher vinduesvasker på vinduet i Lilletuts værelse – især for at vise jer at den er så nem at bruge, også selvom at vindueskarmen og vinduet i øvrigt er fyldt med en masse lort. Vinduet blev rent og fint, og tingene/rodet blev hverken vådt eller ødelagt – og jeg behøvede ikke at bruge tid på at fjerne det. I like!

 photo 346CDC7F-4296-4D10-9DE6-F0718455EB20_zpsl1weabb8.png

 photo 6BDAFCCF-82E0-40E5-B244-F82B63C84110_zpseqsdmw6p.png

 photo 06F7BFEA-EFF2-49DF-97FF-FED1E1035595_zpsvlmfib3o.png

Vinduesvaskeren kan både bruges indendørs og udendørs, på spejle, på brusekabiner og på væggene i badeværelset. Så man får altså en del hjælp for pengene synes jeg.

Jeg er ret solgt – og vil helt sikkert anbefale den. Og så skal man jo aldrig gå ned på udstyr eller gadgets! Husk det! Endnu engang har jeg været så heldig at få lov til at dele lidt “nice-hed” med jer! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde netop en af disse skønheder; en Kärcher vinduesvasker WV2 plus 🙂 Så kan vinduespudsning – forhåbentlig – også blive nemt, hurtigt og fint hjemme hos dig! Del i indlæggets kommentarfelt en lille anekdote om en vinduesvaskning som du har været udsat for og/eller fortæl hvorfor du skal vinde Kärcher vinduesvaskeren og altså få gjort dit liv lettere, følg mig på BLOGLOVIN (HER) og så finder jeg vinderen om 2 uger – altså fredag d 8 maj 2015. Hvis I ikke kan vente på det, kan I finde jeres nærmeste forhandler af Kärcher HER.

#winwin

 photo 3D392033-ED4E-4A37-903D-A80676F6D025_zpsqdwtd1is.png

//Indlægget og præmien er sponsoreret af Kärcher

70 kommentarer

 • Ditte Lundtoft

  Jeg husker en helt særlig dag, for 4 år siden, hvor jeg var ved at pudse vinduer og min kærestes søn på 3 år kom hen og tog om mig og sagde: jeg elsker dig, Ditte! Jeg var solgt og tænker på det hver gang jeg vasker vinduer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Jeg skal vinde den fordi jeg præcis ligesom dig har ønsket den lige siden jeg så den i reklamerne og ligesom dig flere gange har været LIGE ved at købe den. Jeg fil så investeret i en kombi gulvdampmoppe med tilbehør til også at dampe vinduer men ak nej!!! Den fungerer slet ikke til vinduer!! Så nu er vores vinduer klamme og beskidte fordi jeg ikke får pudset dem! Lover at jeg pudser alle vinduerne i vores hus hvis jeg vinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Søndergaard

  Åh det var lige noget for mig jeg er altid i klædt regntøj for jeg er så enormt ringe til at vaske vinduer og bliver altid sjask våd over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi er flyttet ind i et hus med (I kid you not) 22 vinduer og 3 glasdøre.. så kunne være fedt hvis det blev nemmere (*host*for min kæreste*host*) at vaske dem..

  Ingen sjove historier herfra – idet jeg i mit 27-årige liv indtil videre har sluppet for at vaske vinduer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna traun

  Jeg skal vinde denne genialitet, fordi jeg netop er flyttet ind i et nyt rækkehus med virkelig.. Sådan virkelig virkelig mange vinduer og min kæreste er sælger hos et vindues firma og derfor ikke accepterer at vinduerne er møg beskidte 😉 så hvis jeg kunne vinde denne kunne det ligefrem blive sjovt at pudse alle vores vinduer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine WP

  Ej hvor har jeg bare været ved at købe den mange gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Aagaard

  Åhhhh den kunne jeg godt have brugt i weekenden, hvor jeg væltede en hel spand (meget beskidt) vinduesvand ned over mig selv, da jeg stod med svamp og klude. Næste gang håber jeg, jeg kan slippe for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg skal vinde den fordi jeg er en stakkels studerende, der bor højt oppe i en lejlighed med kronisk beskidte vinduer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej har ligesom dig også stået med den i hænderne tusinde gange!!! Ønsker mig den virkelig.
  Pt bor vi på et nedlagt landbrug og her er sindssyg mange SMÅ vinduer! Så jeg vil ELSKE, at vinde den geniale vindues pudser!! Også tage den med i vores nye hus, hvor der er mange STORE vinduer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Jeg har også længe luret på den, men pengene er der bare ikke. Jeg kan ikke finde ud af at pudse vinduer, og gøre det med Ajax glasrens, og det ser bare ikke godt ud :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  øv altså!! Har ikke en fancy historie om vindues vask… Nok mest fordi jeg aldrig som i virkelig ALDRIG vasker vinduer! Har nok gjort det 2 gange i mit snart 15 årige forhold med mit eget hus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Min søn intet mindre end ELSKER at sidde i vinduer og betragte verden udenfor og når man er 22 måneder gør man bedst dette med hænderne!! Vores vinduer ligner i den grad klatmaleri. Så det at pudse vinduer er efterhånden hverdagskost hjemme hos os og det havde da været skønt, hvis det kunne blive lidt nemmere :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine FG

  Ja, jeg har ikke så mange anekdoter om vinduesvaskning – det er en tjans, som i vores forhold er min. Peter har prøvet at gøre det en enkelt gang, men tror han bevidst gjorde det så ringe, at jeg måtte gøre det om igen få dage senere. Men jeg har også kigget længe efter disse vinduepudsere – og tænkt.. det må alligevel være for godt til at være sant..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine FG

   Det værste er forresten når man vasker vinduer, at vandet løbet ned af armen, ned i tøjet, ned til brysterne.. og nej.. det er der ABSOLUT intet sexet-bil-vask-agtig-look ved..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Wesley

  Jeg har altid ønsket mig præcis sådan en, og det ville være rart at jeg kunne kigge ud af vinduerne i stuen næste gang solen står lige på, uden at blive irriteret over, hvor beskidte de er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih den dims lyder jo genial! Jeg må eje den, fordi jeg er typen der kun vasker vinduer, når jeg fraflytter en lejlighed og er tvunget til at foretage den helt store slutrengøring. Og mine vinduer trænger altså gevaldigt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  vores vinduer bliver ikke vasket! Vi h-a-d-e-r det, så det sker nærmest aldrig. Kunne være rart, hvis jeg kunne lære at elske det, så vi kunne kigge ud igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg er rigtig god til at overbevise min mand om at det er et mandejob at vaske vinduer og hvis nu jeg vandt denne her til ham,tror jeg at det fremover ville gå lidt nemmere med at få ham overbevist 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Skov

  Vinduesvask vol.2 det er lige mig, eller måske Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Tjaaa vi bor i hus og er så dovne at vi har hyret folk til at pudse vores vinduer udenfor og gør det sjældent indenfor, men det trænger. Jeg ved faktisk ikke hvordan man vasker vinduer, så måske denne kunne være god til mig 🙂

  Jeg har ikke nogle sjove historier hvor jeg selv pudser vinduer, men har en fra da vinduespudseren var forbi 🙂 Jeg havde næsten lige født min søn, det var i starten af januar. Det var en af de dage hvor der bare var stress på over alt, sønnen skrev, min datter på 2,5 stod om benene på mig og ville op. Lillebror var sulten og skulle have mad. Med ham på armen åbnede jeg op for madpakken samtidig med satte mig på hug for at snakke med min datter. Jeg havde blot en sportsbh på som jeg brugte om natten da jeg amme, så begge babser var pakket ud. Mens jeg snakker med min datter siger hun pludselig ” se mor, en mand”, jeg kigger op og der står vinduespudseren og ser noget forfjamsket ud over at se mine boobies 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg er 31 år og har aldrig (som i ALDRIG) i mit liv pudset vinduer! Der har altid været nogen der synes de trængte før jeg gjorde. For min skyld kan de være nok så beskidte, bare jeg slipper 😉 Anyways, det er nok snart min tur til at pudse de vinduer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Borgvold Enestrøm

  Jeg vil gi den til min mand. Han vil ikke bruge penge på en vinduespudser, for det kan han da sagtens klare selv. Det har resulteret i, at de to vinduer han har prøvet at pudse, nu ikke er til at se ud af, da de i stedet bare er blevet til fedtemadder (billede kan fremsendes).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Eline

  vi har store vinduespartier i vores lejlighed, sådan gulv til loft typen… Det også kombinationen af en på lige knap 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Lux Larsen

  jeg er nærmest aldrig alene om at vaske vinduer. Der står altid to lømler ved siden af mig, med hver deres klud (de selv har hebtet) og insisterer på at hjælpe. De er søde, men vinduerne bliver ikke rigtig renere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian Pedersen

  Den er SÅ smart. Jeg gad godt eje!
  Har efterhånden svært ved at se ud på foråret gennem vinduerne. Bl.a. fordi der stadig sidder lidt spraysne fra julen i hjørnerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Sådan en kunne jeg godt bruge. Nu hvor solen for alvor er begyndt at skinne ind af vinduerne, så kan man jo se hvor snavsede de er.
  Og med en vinduesvasker fra kärcher ville jeg som enlig mor kunne bruge mindre tid på at pudse vinduer og mere tid på mine piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Vang

  Jeg husker for 2,5 år siden, jeg stod gravid og skulle pudse vinduer i vores ny ombygget hus… Min mor var så fantastisk sød at hjælpe mig, for det var drøjt! Nu er hun gået hen og blevet svækket helbreds mæssigt, så det kunne være så fedt at vinde, så jeg enkelt og nemt kan tage ud og pudse vinduer for hende, i en travl hverdag med 2 små børn får jeg ikke hjulpet hende for meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Herhjemme er vi sådan nogen, der er for nærrige til vinduespudsere og for dovne til at gøre det selv – i hvert vasker vi alt for sjældent vinduer. Så hvis vi nu fik noget, der både var nemt og smart, så kunne det være vi kunne overkomme vinduesvask mere end én gang om året:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Har generelt ikke nogen sjove vindues-vaske-historier, for det er et overkom og en “jeg-gør-det-imorgen-opgave” (med mindre jeg kan finde på noget meeeeget vigtigere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej nej, sådan en MÅ jeg eje!
  Har for nyligt pudset (læs: fedtet, streget og nærmest u-igennem-kiggeligt) vores vinduer i køkkenet og går nu bare og venter på at en vinduespudser forbarmer sig over mig, og fuldstændig umotiveret kommer og tilbyder sig selv. Altså, sådan vinduespudser-agtigt. Jeg har jo en mand. Det andet går virkelig ikke…
  Nej, sådan én der må jeg eje!
  Krydser alt hvad krydses kan!

  Masser af venlige hilsner fra en ny læser 🙂

  http://www.clarasmor.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Årha.. Hver gang vi vasker vinduer (vi fordi det ender i et familieprojekt af de større!) opdeles det udendørs i følgende orden:
  Far finder haveslange.
  Mor blander sæben.
  Børnene finder vaskedimserne (hvad hedder de?!?)

  Og så starter vand pjaskeriet… Den korte version: vandkrig. Alle er våde.
  Også den 1. Januar, da nogle pakkede vores hus ind i barberskum nytårsaften. Moren gjorde det færdigt da 2 x børn vandede deres forældre og forældrene løb efter børnene der klukkede 🙂
  Dét er vi ikke blevet syge af endnu.

  Nu betaler jeg en vinduespudser for at pudse udvendigt, da jeg ikke får det gjort.

  Indvendigt: altid mig.. Og jeg hader det! Flytte alt, alt retur – og aaaaalt skal tørres af.. Jeg erkender at det trænger herhjemme!

  Hvorfor skal jeg vinde?
  Fordi jeg er en mor der har prioriteret andet end at pudse vinduer og mangler noget der gør det nemt og enkelt! ✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Wilhelmsen

  ØJ ØJ ØJ

  Det er da lige den jeg slet ikke kan leve uden!

  3 unger og en hund der konstant sætter fedt fingre og slikker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline sortberg

  Da jeg havde pudset samtlige vinduer i vores gamle lejlighed i spejlrens og det blev ikke godt!!

  Vi skal vinde den vinduespudser fordi vi ikke har pudset vinduer siden vi flyttede ind i juli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline sortberg

  Da jeg havde pudset samtlige vinduer i vores gamle lejlighed i spejlrens og det blev ikke godt!!

  Vi skal vinde den vinduespudser fordi vi ikke har pudset vinduer siden vi flyttede ind i juli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Kammas fars andelsforening kommer der vinduespudsere og pudser alle de udvendige vinduer. Jeg fangede aldrig helt HVORNÅR de kom. Desværre. For da jeg var højgravid med Kamma lykkedes det mig ALTID at vise min bare røv til de stakkels vinduespudsere – og de var synkrone, så de var på hver side af huset samtidig. Totalt umuligt at skjule sig :joy:

  Nu skal jeg heldigvis (desværre) selv stå for vinduespudsningen, så sådan en dims der ville godt nok lette det en hel del!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj / by-maj.dk

  Det lyder sku genialt !
  Jeg skal vinde fordi, at jeg stadig mangler at vaske de sidste par vinduer, der har stået siden sidste år :-0 Og med to banditter i huset der partu altid skal stå og klappe og slikke på ruden, når far er ude, at ryge! Yeah You ger the picture – not Nice 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Olsen

  Efter nu 4 måneders istandsættelse er min lejlighed nu endelig indflytningsklar.
  Jeg har slebet gulv, malet, nye el-installationer, nye døre. Alt er blevet opgraderet! Så jeg står her med nogle absurdt beskidte og støvede vinduer!! Så kunne virkelig godt bruge sådan en smart vinduescleaner. Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Siden jeg fik nye vinduer for 1½ år siden, tror jeg max jeg har pudset vinduer 1-2 gange, og de trænger VIRKELIG meget…. Håber på at vinde, for så kan jeg da kigge ud og se mine skønne have 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Vi har meget store vinduer i stuen og så har vi en lille terrorist som sætter altid hans hænder på dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Fordi vi har en Lille terrorist som sætter hænderne på (nyvaskede?) vinduer så snart han kan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Det er lige præcis sådan en jeg har ønsket mig! !! Et hus fyldt med små dannebrogsvinduer, så er vindues pudsningen et mareridt. ..og med små poder i huset bliver det ikke gjort så tit. Krydser alt☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Da vi skulle flytte ud af vores lejede hus for 2 år siden skulle vinduerne vaskes. De var ikke blevet vasket siden vi flyttede ind 😉 desværre var vejret ikke med os, og alle vinduerne blev virkelig grimme – streger over det hele, pga solen.
  Jeg hader at vaske vinduer, og det bliver virkelig sjældent gjort. I vores nye hus blev de vasket dengang vi skulle holde barnedåb for snart halvandet år siden, så de trænger 🙂
  Med job, studie og snart to små børn under to år, ville en hjælpende hånd virkelig være guld værd! For tiden til vinduesvask er der ikke ligefrem – og lysten til at slæbe rundt på en kæmpe spand og blive våd er heller ikke yderst tiltalende 😉 derfor synes jeg, at jeg skal vinde en vinduesvasker, så vi kan få pæne vinduer og se ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg hader at pudse vinduer :O Men jeg bliver nødt til at gøre det tit fotdi jeg har en evig kamp med de stor skidende duer der bor i træet udenfor vores vinduer :/ Jeg ved ikke om de ser kæmpe skydeskiver på vores vinduer men de formår altid at ramme lige midt på efter hver vinduespudsning :O

  Så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige hvis vinduespudsningsliv bliver lettere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg får aldrig taget mig sammen til at vaske vinduer, så jeg har ikke så mange anekdoter….
  men jeg vil også gerne kunne sige: hej jeg hedder Katrine og jeg elsker at vaske vinduer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg har meget længe ønsket mig en vinduesvasker,jeg har rigtig mange vinduer,har dårlig ryg, og det tager meget lang tid at pudse vinduer med en almindelig vinduesskraber, det ville lette rigtig meget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Haha 😀 Jeg mindes en oplevelse i går, hvor jeg var kravlet op på vores køkkenbord, for at pudse køkkenvinduet, og SÅ fik jeg den værste krampe i mit underben 😀 Lige der ringede min telefon også(som var uden for min rækkevidde), og da jeg ventede et vigtigt opkald, måtte jeg kalde på vores datter, da jeg slet ikke kunne bevæge mig 😀 Så sidder man der med tårer i øjnene, megakrampe og tager telefonen, og gudhjælpemig om det så ikke er en telefonsælger 😀 Pis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Haha 😀 Jeg mindes en oplevelse i går, hvor jeg var kravlet op på vores køkkenbord, for at pudse køkkenvinduet, og SÅ fik jeg den værste krampe i mit underben 😀 Lige der ringede min telefon også(som var uden for min rækkevidde), og da jeg ventede et vigtigt opkald, måtte jeg kalde på vores datter, da jeg slet ikke kunne bevæge mig 😀 Så sidder man der med tårer i øjnene, megakrampe og tager telefonen, og gudhjælpemig om det så ikke er en telefonsælger 😀 PIS 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stjerne Rudkjøbing

  åhh det lyder som en dims lige for mig! Jeg hader, HADER at pudse vinduer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita Højer

  Det kunne være fantastisk at vinde sådan en vasker.
  Vi skal til igang med at bygge nyt hus med store vinduer. Vil være skønt med en hjælpende “hånd” til vinduespudsningen.
  Følger dig allerede på Bloglovin og læser alle dine indlæg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg skal vinde den, fordi jeg har kigget forelsket på den ved alle mine (knap så frivillige) besøg i bauhaus. Vores nye hus har (alt for) mange vinduer, som ovenikøbet er blevet virkelig grimme af at renovere huset.
  Den her vil virkelig lette arbejdet og give mere tid med sønnike

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit første job var et job som vinduesvasker hos Neye i Haderslev. Jeg blev super god til at vaske de store butiksruder og folk stoppede jævnigt op og spurgte hvordan jeg fik dem så fine. (Meget varmt vand og en smule sulfo og et godt sving på skraberen).
  Det gode håndelag har fulgt mig lige ind til for 5 år siden hvor vi kæbte et hus med sprossevinduer. Lige meget hvad jeg gør bliver mine vinduer ikke pæne:-(
  Så håber en vidundermaskine kunne genoprette den gamle vinduespudser ære.
  Så please, ta mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg skal vinde dette pragtfulde vidunder da jeg virkelig kæmper med at pudse vinduer alle mine mange vinduer, og jeg er virkelig elendig til det altså! Jeg håber sådan jeg vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi bor i en lejlighed på 4. Sal hvilket resulterer I at vinduespudsning altid udskydes. Den besværlige almindelige metode kræver nemlig, at jeg hænger ud af vinduet længere end min højdeskræk tillader det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når en vinduespudser skal udregne en pris, tæller han ikke vinduer, men ruder. Vi har sprossede vinduer i hele huset. Det er over 80 ruder! Derfor skal jeg vinde!!!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Herhjemme er vi seriøst på den for hverken min mand eller jeg gider at vaske vinduer…så det bliver simpelthen ikke gjort. Men nu har vi købt og er flyttet i hus med MANGE vinduer..er allerede træt ved tanken!! Forleden købte jeg sådan et almindelig vinduespudsesæt, men det blev beordret retur af min mand, da han mente, at vi skulle have sådan en fra reklamen. Nu så jeg så lige din konkurence om netop denne og tænker; at det kunne da egentlig være rart at vinde så vi (min mand) kan komme alle vores vinduer til livs. Og jeg siger dig – efter en totalt renovering af huset, er det ikke nemt at se ud og nyde vores nye have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg skal vinde, fordi jeg HADER at vaske vinduer. Så hvis det er så hurtigt, som du skriver, så tror jeg skam, at jeg kommer til at ELSKE at vaske vinduerne.
  Det skal lige tilføjes at jeg har en søn på 1 år og ikke nok med det – vinduer fra gulv til loft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  VinduesVaskeMiddelsVidunderMaskine….

  Historien om hvorfor at jeg er et godt bud på at vinde vidunderet!

  Der var engang en dame, som boede i et hus med MANGE store og uformelige vinduer. Damen havde også en mand…
  Damens mand var den person som var skabt høj nok til at pudse de store og uformelige vinduer, så logisk nok var det manden som fik tjansen…
  Men, stort sukkende men…
  Manden havde slet ikke samme problem med at se ud af de store og uformelige vinduer, som damen havde. Så det var som om, at der aldrig helt var sammenhæng mellem damens og mandens (ud)syn på, hvornår at de store og uformelige vinduer skulle have en tur med den lille, gule og knækkede Vinduesskraber…
  Så tiden gik, og de store og uformelige vinduer blev store, uformelige og grå. Damen synes det var træls. Manden synes det gav et smukt skær til haven…..
  Manden sagde godt nok til damen en dag, at han havde set en vidundermaskine, som han gerne gad teste på de store, uformelige og nu grå vinduer. Damen synes ikke den lille gule skraber havde udtjent sin værnepligt, så hun holdt stand mod vidunderet….

  Og her er vi så i dag! Ingen er rigtig glade mere… Vinduerne er stadig store, uformelige og grå. Damen er træt af at kigge på sin grålige have, og manden er træt af damen…
  Så den der vidundermaskine vil virkelig falde på et TØRT og ret gråt sted…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Langbo

  I december flyttede vi i ny, dejlig lejlighed.. Sådan en lejlighed med 2 altaner og KÆMPE vinduer über alles… Nå… Men de vinduer skulle jo have en forårsvask… Så jeg gik igang med at vaske mine 2,5 meter høje vinduer, med mine 164 cm… Resultater snakker vi ikke om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Jeg har ikke nogen sjov historie, da det er yderst sjældent jeg vasker vinduer!!:-8 Meeen med en gravid mave og en tumling på 1,5 år kunne det være fantastisk med et lækkert redskab der kunne det gøre det lidt lettere at få alle husets vinduer gjort rent 🙂 Følger selvfølgelig på Bloglovin! God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg faktisk ikke ret god til at pudse vinduer. Jeg hader det for vildt. Men da noget familie til vores bryllup havde syltet vores vinduer ind i barberskum måtte jeg ud og igang. Tror kun de er blevet vasket 3 gange siden vi flyttede ind for 7 år siden. Haha.
  Sidst var det vinduet i køkkenet der fik en tur efter vores ombygning og der kom manden hjem og troede vi havde fået helt nyt vindue fordi han kunne se ud af det efter 4 uger med masser af støv. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Oh no velkommen til min verden hvor vinduespudsning altid går totalt galt.

  Jeg er den type der er så langsom til det, fordi jeg ikke er så god til det, at vandet på ruderne når at fryse til is om vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Kristensen

  Jeg vil gerne vinde den fordi jeg aldrig får vasket alle vores sprossede vinduer, denne ser ud til at gøre det sjovere 😉 med håbet om renere vinduer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ingen sjove vinduespudsnings historier herfra, for vinduespudsning er på ingen måde sjovt her hjemme. Og netop derfor kunne det er lækkert hvis det blev en leg at pudse dem (for de trænger virkelig) så jeg krydser alt hvad jeg kam for at heldet er med mig 🙂
  PS. Tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså.. jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg kan faktisk godt li at vaske vinduer! :flushed: Jeg gør det ikke særlig tit..faktisk ser de – as we speak – ganske forfærdelige ud! For at være helt ærlig; sidst jeg vaskede dem, var da jeg var meget højgravid og gået over tid. I ren trods, begyndte jeg på alle husets vinduer (barnet lod dog vente på sig!). Herudover, har jeg faktisk haft et godt øje til den Kärcher i noget tid :see_no_evil: Det er fakstisk næsten lige før, at det er en ting jeg ønsker mig! (altså, som i en gave!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker engang jeg skulle vaske…wait…jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har vasket vinduer! Vi gir dem en klat vinduesspray og giver op ca. 1 gang hvert andet år…hvis det ikke bare er noget jeg har drømt. We need this. Jeg vil sidde foran postkassen og vente i spænding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Kan desværre ikke komme med en eller anden fancy vindues historie. Jeg er verdens dårligste til at pudse vinduer så håber jeg kan få en lille hjælper til at hjælpe mig indtil jeg en dag finder mig en mand som elsker at pudse vinduer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Ingen anekdoter, men jeg synes at jeg skal vinde, for det er på listen af ting der giver mig dårlig samvittighed. Vores vinduer er meget lidt rene, men jeg kan slet ikke overskue at få gjort noget ved dem. Er der indbygget mp3 i ? Det ville også hjælpe.
  Tillykke med lykken.. dejligt at læse om.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Prahl

  jeg skal da vinde den fordi jeg er SÅ ringe til at pudse vinduer i en travl hverdag, at min svigermor kommer og gør det for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej, jeg hedder Marianne, og jeg hader at vaske vinduer – what more to say :0) Jeg har selv valgt vinduer med sprosser – så jeg ligger skam som jeg selv har redt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville elske og vinde sådan en sag der. Vi står og skal til at flytte fra Århus til Sjælland og står derfor meget snart overfor en hel masse vindues pudsning. Derudover har vores nye hus en helt masse småt opdelt vinduer – de ser SÅ smukke og vidunderlige ud – men er helt sikkert en bitch at holde :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BÆLTEDYR - og andre dyr i Zoo og på tøjet af Danefæ...vind forøvrigt det sidste!