Alene eller ikke-alene - thats the question!

Hvad skal Du (og jeg) i aften ?? (sæt kryds)

Damer det er aften, det er fredag. Er der lagt i kakkelovnen til noget af nedenstående eller noget helt tiende (og måske mere upassende…) ???

 photo C7741C2A-EEB5-4D82-B092-79B847A25CA0_zpsnp7addj7.jpg

 

Måske hinter jeg senere på instagram hvad jeg skal….

 

6 kommentarer

 • Maria

  Ville elske E eller F :confused:
  men det ender med C og G.
  Hvad skal du dog? B eller F? :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ellers må E og F være ideer til næste weekend 🙂 Og jaaaaaaaa….miiiiiiig….B !!!!!
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godaften søde Katrine 🙂
  En spændende liste du har dig der 😉
  Min aften består i, at kæresten og jeg sidder i hver sin ende af sofaen, ham med sin serie og jeg med min computer 🙂 Han er ukontaktbar pga hans serie, og jeg surfer rundt på nettet, og kigger på en masse fint tøj, jeg godt kunne tænke mig, samtidig med der dukker indlæg op i hovedet på mig 🙂 You know the drill :-*
  Vi skal til påskefrokost i morgen, og på søndag, DER se DER er der date night med manden, når ungerne skal passes et helt døgn !! Jubiiiiii 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ej Maj, jeg er for bagud!!! Er I sammen igen <3 Håber virkelig også DU er glad…for det fortjener du eddermame også!!!! Haha, elskr beskrivelsen af jer i hver jeres ende…den kender jeg godt 🙂 Og håber så at I får en lækker DATE night her i aften…gad vide hvad I mon skal ??? Og ingen unger: Skønno!!!

   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Ja lidt bagud er du vist 😉 men du har vist også haft rigeligt at se til/ tænke på kan jeg læse på dine indlæg 😉 Men ja vi er sammen igen:-) Var vist en mindre hjerneblødning han fik da han kollapsede med hans stress! Men vi prøver at løse tingene og hvis de ikke kan så går vi hver til sit. Vi har dog aftalt at vi ingen beslutninger tager lige nu, da vi begge er presset .
   Vi renovere hus 😉 Er det ikke romantisk 😉 og spist alt for meget slik og set film. Skam sove længe i morgen og ellers videre i huset 🙂 Vi forstår at more os 😉 Men sjovt nok bliver jeg glad og lykkelig indeni når vi kommer videre så det er jo egentlig meget godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhr det lyder dejligt!!!! Og hvor er jeg bare rigtig glad på jeres vegne 🙂 JUBI, kærligheden skal bare sejre!!! Og det ER sgu da også romantisk at spise slik og se film….det gør vi også herhjemme <3
   Håber håber at I holder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene eller ikke-alene - thats the question!