Mit barn elsker mig ikke >< Mit barn elsker mig, ikke ?

Den dovne type…smedet sammen med den aktive !

Og her tænker I sikkert…er hende den nye kæreste virkelig doven?!

Staaaaaakkels Kat – skal hun nu trækkes med sådan en doven én, her hvor vi lige troede at alt flaskede sig for hende!?? Efter det stygge brud hun var ude for?!

Staaaaakkels Kat – skal hun nu have én der ikke gider stå tidligt op om morgnen (selvom de ikke har Lilletut hjemme og endelig kan få 9 dages søvn underskud dækket), én der allerhelst ville bestille thai take away for at slippe for selv at lave sund og nærende (økologisk off course) mad! Èn der heller vil snacke chokolade, Ben and Jerry is og pepsi max fremfor gulerødder, nødder, æbler og ingefær the?

 photo CD9A0F5A-B0F5-42DF-A664-978C37DB9088_zpswvlkxac4.jpg

Staaaaakkels Kat – skal hun nu trækkes ned fordi kæresten er for doven til at træne? Når nu hun så gerne vil løbe lange (hurtige) ture! Crossfit’te så alle de der skills bare sidder på rygraden! Så overhead squats, snatch, dobbel unders, thrusters og alle de andre fantastiske øvelser bare sidder lige i skabet! Vil kæresten virkelig hellere sidde hjemme i sofaen og drikke kaffe med Nicholas Vahe sirup og se Orange is the New Black på Netflix??

 photo A1344B1E-5081-41AB-B75E-548B713EFEA2_zpstmb7myxx.jpg

Dovent!

Stakkels Kat!

Eller hvordan var det nu? Var det omvendt?!?

Kan det passe at det er KÆRESTEN der nu er ude for at gå den første af 4 ture med hendes hund. Lange ture – også selvom det regner! Og inderste inde nok synes at KAT er den (lidt) dovne fordi hun hellere vil springe turen over, for at sidde i sofaen med kaffe og computeren!?! For liiiige at dovne den – bare lidt (mere) – inden turen går til Crossfitt på Amager og Tutti kommer hjem over middag. (Og nyde at der ikke er noget barn der kræver action fra kl.05.15 af ?!?)

 photo 52164A58-C8BE-4255-9044-300F24BCAA1D_zpsfk6a4p2h.jpg

Kan det passe??!

Hvordan bruger I egentlig jeres morgner/formiddage når I har fri???

2 kommentarer

 • Signe

  Når nu ingen har kommenteret vil jeg da lige svarer på dit spørgsmål. Når vi er så heldig ikke og være skilsmisse familie har man aldrig fri… ! Jeg må skamfuldt indrømme at tanken om fri-weekenderne uden barn dog i visse perioder har tiltalt mig. Sågar noget jeg har drømt om i de ekstra hårde perioder. Yes i know – mega dårlig stil… Og jeg er også overbevist om at jeg sikkert ikke ville nyde det, hvis det var grundet skilsmisse… Det må være virkelig hårdt! Men nogen gange også virkelig fedt og helt sikkert tiltrængt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe, Jaaaaa et svar – du sød tak 🙂 Og ved du hvad – jeg genkender dine tanker fra dengang mama og jeg var sammen!!!!! Jeg havde dem også!!!! Og helt seriøst og bundærligt (!!!) så overvejede jeg engang at “det” skulle være en af plusserne på For/imod listen!!!!!!!!! Lortemor.dk helt ærligt!!!!!
   Men jeg kan så godt følge dig…og dog ville jeg nu ønske jeg havde en at dele med. FOr jeg kan fortælle dig at det er så pisse hårdt at være alene om ALT i 9 dage i streg. Man blir sgu presset! Og nej så er 5 dage efterfølgende faktisk ikke nok og lidt ligemeget….jeg ville helst have dem ind imellem!
   Rigtig god (og regnvåd) mandag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit barn elsker mig ikke >< Mit barn elsker mig, ikke ?