Tragedien om Frost koncerten og Føtexs dyresamlekort. Undertitel: når curling-forældre skal ha tæv!

Den lesbiske tidsregning

I mit indlæg for et stykke tid siden, hvor jeg afslørede at jeg havde fået en kæreste (læste du det ikke…nooooo! Læs det HER), nævnte jeg i en sidebemærkning “den lesbiske tidsregning”. For mig – og alle andre lesbiske – er det jo en soleklar ting; en tidsregning i maximalt overhalingstempo.

 photo 948064D9-5FD5-46DC-B7E2-28D13FCD8671_zpsbawz0mfr.png

Men for alle andre – havde nær skrevet “normale mennesker” men skriver lige i stedet – STRAIGHT mennesker er det jo ikke sikkert, at den er helt almindelig kendt. Jeg har i hvert fald hørt fra et par læsere, at de synes at det var en sjov (og lidt mærkelig) term. Og det er den også – altså sjov. Nogen gange er den egentlig også lidt tragi-komisk. Og sand. For lebber er sgu hurtige på aftrækkeren – 3 ryk og en aflevering (som man siger) – og så er man flyttet sammen, gift og har børn.

Og 3-2-1 så er man skilt og flyttet fra hianden igen.

Jeg kender alt for mange der har udført netop den ovennævnte model – måske ikke nødvendigvis med børn – og når det så ikke holder, så tænker man jo selvfølgelig at det er pga tempoet, men det BEHØVER det jo ikke at være. For folk går jo også fra hinanden efter mange år. Men faktum er nu at mange lesbiske – og for så vidt også bøsser – bliver gift temmelig hurtigt. Om det er for at slå noget fast overfor folk og samfundet, altså for tydeligt at cementere den ikke helt “normale” kærlighed, er ikke til at vide.

Personligt blev min ex og jeg gift, idet hun ellers ikke ville kunne få lov til at adoptere Lilletut og ej heller få barsel og/eller rettigheder til hende. Så en mdr inden termin troppede vi op på rådhuset og sagde JA til hinanden foran familien i en ceremoni der varede mindre end 5 minutter alt i alt – meget lesbisk egentlig. Og måske netop af den årsag er langt de fleste lesbiske par gift på netop rådhuset.

For tiden slås vi lidt med den lesbiske tidsregning herhjemme kæresten og jeg! Forstået på den måde at vi prøver at modarbejde den. Instinktivt vil vi nemlig så gerne flytte sammen, få børn (vi er ikke helt enige om antallet), blive gift og nyde hele livet sammen…men hvornår må vi det??? Hvor lang tid skal der gå inden vi springer ud i det? Vi er jo begge klar til at gøre det NU. Som i lige nu. Men det må vi vel ikke?!?! For det ville være meget lesbisk at gøre det efter 1,5 mdr. Nogen ville måske ligefrem kalde det ugennemtænkt og uansvarligt for de børn vi hverisær hiver med ind i forholdet og altså i den fælles husstand. For mig; Lilletut, og for kæresten; Bodil (den franske bulldog). For er vi sikre nok på hinanden ? Kender vi hinanden til bunds? Har vi oplevet alle de dårlige sider og vaner hos den anden?

Det korte svar: sikkert ikke! Men…og havd så??? Man ser jo også ægtepar der vokser fra hinanden, udvikler sig hver sin retning og ligepludselig kun er venner. Ventede de så måske for længe? Kan det tænkes at de dræbte gnist, tænding og gejst ved at trække tingene i langdrag? Og måske er det mest kun drenge – og altså et straight problem – at de aldrig er rigtig klar og ikke ved hvad de vil med deres liv, og derfor ikke tør binde sig for hurtigt. Måske er vi kvinder mere selvbevidste omkring hvem vi vil have og hvem der passer ind i vores billede. Måske er vi bare meget mere effektive og behøver bare ikke alt den tænketid?! Og måske derfor er netop den lesbiske tidsregning et absolut MUST når 2 kvinder skal leve sammen. To hurtige tempi, to evner til at bestemme sig og vælge må jo sammenlagt give en noget mere eksplosiv cocktail end en mand og en kvindes deslige sat sammen må give…

Hvor hurtige var I til at blive officielt kærester, flytte sammen, blive gift, få børn ??? Er I med på den lesbiske tidsregning – lesbiske eller ej…?

 photo 6167E97E-53E8-45A1-8823-5B1D74DE851C_zpsh77fogl5.png

39 kommentarer

 • Kathrissen

  Officielt kærester samme dag som vi kyssede første gang.

  Flyttede sammen efter 3 år.

  Blev forlovet efter knap 7 år og gift efter 8 år (på Rådhuset, højgravid og knap 2 timer efter dig og Mama).

  Fik barn efter 8 år.

  Her skal jeg jo nok lige nævne at vi nødte hinanden i 1.G. og derfor kun var hhv. 16 og 17, da vi fandt sammen. I fht. vores venner og bekendte har vi været hurtige på aftrækkeren med at slå os ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Wilhelmsen

  Kærester efter første date
  Flyttede sammen efter 3 uger
  Projekt baby startede efter 2 måneder
  Der gik så 3 år inden det lykkedes. Vi har nu 3 børn sammen.
  Vi blev gift efter 3 år men det var fordi jeg kom fra et forlist ægteskab og havde fået en ide om at jeg aldrig skulle giftes igen…. Men det blev vi så på rådhuset med en 5 mdr gravid mave.

  Vi er idag sammen på 12. År
  Og jeg er gift med en mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Lisbeth, det er SÅ meget den lesbiske tidsregning i kører med 🙂 I lååååve it – og du er mit idol <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Wilhelmsen

   Vil du have min autograf

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA HA!! Du er sgu skøn, Kat! Herhjemme er vi med på den lesbiske tidsregning, med dengang både baby i maven og bryllup inden for et år – og vi er altså lykkeligt sammen endnu, fem år og endnu et barn senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   hehe, tak søde Cana 🙂 Elsker at I også havde gang i den lesbiske tidsregning dengang I mødtes 🙂 Så er der jo håb forude….jeg er fan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså. Alt det der med, hvad man BØR gøre…. Det slider en op. Man skal vel gøre det, der føles rigtigt for de involverede, og så er det op til jer, om I alle fire er klar, eller om I skal give lidt tid endnu. Hvis noget er godt, er det måske også ok at være i det og nyde det, i stedet for at ile efter næste punkt? Jeg ved det ikke, jeg tænker bare at etikette er mindre vigtigt, det eneste relevante er, at I alle er klar.

  Jeg har selv været nogenlunde fremme i skoene, mødte min kæreste i august måned, han sov hos mig allerførste dag og vi har dårligt været fra hinanden i snart 11 år nu. Vi flyttede sammen efter 6 mdr, fik barn omkring 3-års dagen, købte hus og blev gift efter 4 år osv. Det var det helt rigtige for os, men der var sikkert nogle, der syntes, det gik stærkt. Jeg var trods alt kun 22, da vi mødte hinanden.

  Jeg tænker bare: tillykke med kærlighed og glæde. Nyd det og gør, hvad der er godt for jer alle 4. Pyt med alle andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du har ret!!!! Man skal huske at nyde!!! Og jeg skal især!!! Jeg har tit travlt og er ret impulsiv til tider 🙂 Men shit det føles rigtigt det her. hun er SÅ meget kvinden i mit liv <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mm… Officielt kærester efter første gang vi mødte hinanden/hoppet i seng (dog snakket sammen over nettet før).

  Flyttet uofficielt ind efter 1 måned, flyttet dog først adresse efter 1,5 år.

  Blev gravid efter 1,5 (slet ikke planlagt dog… whopps som det siges:p), så fik barn efter 2,2 år..

  Og flyttet så fra hinanden efter 7,5 år efter første møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh, så I røg fra hinanden igen?! Men I nåede mange (gode forhåbentlig) år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der gik 2 uger fra vi mødte hinanden til vi blev kærester. 3 måneder efter blev jeg gravid, fødte dagen før vores 1 års dag. Nu er vores søn 4 1/2 måned og vi har lige købt et hus. Vi er hurtige men jeg har aldrig været i tvivl om at min kæreste er manden i mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jubi! Tillykke med kærligheden og den lesbiske tidsregning også til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Jeg tillader mig bare at smide et HURRA for kærligheden <3 personligt har jeg aldrig rigtig boer sammen med ungernes far i løbet af de 8!! År vi nåede at kende hinanden. Vi blev kærester på day 1, både første og anden gang 🙂 Blev gravid med den første efter 5 mdr da vi var kærester 2. gang. Vi har altid haft to lejligheder og boet lidt sammen begge steder. Han flyttede ikke rigtig med dajeg flflyttede til Bornholm, heller ikke da jeg blev gravid 2 mdr senere. Nu er vi ikke sammen mere.
  Gør det I har lyst til, det der gør jer glade <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Altså vi tog den baglæns, jeg blev gravid,, en uge efter jeg havde fortalt ham det flyttede jeg ind og efter en måned blev vi kærester 🙂
  I dag har vi været sammen i 3,5 år og har snart været gift 1 år 🙂 så pyt med hvad andre siger og mener, man skal gøre det der føles rigtigt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hehe, baglæns…jamen det kan man jo også 🙂 Og tillykke med at det stadig holder trods retningen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Ja, jeg er jo en af dem, der har været meget optaget af begrebet “den lesbiske tidsregning” og jeg takker for yderligere forklaring 😀

  Og så til jer: op i måsen med hvad man må og ikke må. Føler I det – så gør det! Man kan aldrig vide, hvad der sker senere. Vi flyttede sammen efter et par måneder og her 6 1/2 år efter er vi stadig sammen. Nu som gift par med barn og på vej i hus.

  Gør det, der er rigtigt for jer og med jer, mener jeg selvfølgelig også Lilletut <3
  FruBlumensaadt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det er du nemlig Katrine 🙂 Tak for at du gav mig et godt emne 🙂
   Og, ja DO what (og hvem) makes you happy <3
   Tak for din dejlige trofasthed _ i loooovve it <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mødte hinanden som 19/21 årige, blev kærester efter et par måneder, flyttede sammen efter 10 måneder, blev gift efter 8 år, har endnu ingen børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Sådan 🙂
   Børn kan også altid komme – man skal nyde sig selv og hinanden :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Mødte hinanden marts 2013, kærester juni 2013, flyttede sammen januar 2014 – altså 9 mdr. Efter vi lærte hinanden at kende flyttede vi sammen og jeg var gravid, fødte aug. 2014 og vi venter nu barn nr. 2 til august 2015.
  Vi har lige solgt lejligheden og købt hus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kærester efter første kys, flyttede sammen stort set med det samme -officielt ca. 6 mdr. efter første date. Første barn næsten præcist 3 år efter – andet barn 3,4 år senere, gift efter 8 år (så har man ligesom slebet kanterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hehe, ja så må man da kende hinanden og vide hvad man siger ja til 🙂 Tillykke med det hele

   Og tak fordi du blir ved med at læse med – og kommentere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er da fuldstændig ligegyldigt hvad alle andre tænker – I skal gøre hvad der føles rigtig for jer 🙂

  Min mand flyttede ind hos mig stort set efter 1. date og er blevet hængede lige siden 😉 Vi blev gift efter 3 år, fik 1. barn efter 3 år, flyttede i hus efter 4 år, fik 2. barn efter 5 år, fik 3. barn efter 10 år 🙂 Nu har vi været sammen i 14 år og har altid gjort det som vi har lyst og ikke tænkt så meget over hvad alle andre mener at vi skal gøre – bare vi er enige om det vi gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Sådan !! Og ja – det er sgu ligemeget!!! Jeg kommer bare tit til at lytte efter andre alligevel….. Men elsker alle jeres – og din – gode historie! Fedt at kærligheden kan!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Hovej

   Jeg er spændt på hvad I ender med at gøre – personligt håber jeg at I pisser på hvad alle andre tænker, mener, gør osv. og bare kaster jer ud hvad I synes er fedt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Officelt kærester efter 1 mdr – skal dog siges han mødte mine forældre første gang han var hos mig i en weekend (vi var langdistancekærester).
  Jeg flyttede fra fast arbejde, lejlighed og familie efter 3 mdr.
  Idag knap fire år efter er vi stadig sammen og har 2 velskabte lækre unger ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jubi – og tillykke med det! Trods det ret store spring for dig – hvor er du sej!!!
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stefanie

  Kærester efTer 4 uger ca.
  Flyttede sammen efter ca 1 år.
  gift eft 2 år og barn om en måned og dermed 4 år efter i blev kærester 🙂

  Og vi er lesbiske

  Stefanie
  http://www.stefaniesunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Og I er lesbiske ?!?! Børn efter 4 år :O hahah, ej jeg driller!!!
   Det kommer selvf også an på meget – også som lesbisk! Nogen ting har I ventet lidt med i fht den reelle tidsregning 😉

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt for dig Katrine…

  Noget af det jeg syntes var dejligt, da jeg sprang ud som lesbisk var, at så behøvede man ikke længere at forsøge at gøre det “rigtige”. Forstået på den måde, at så har du alligevel sprunget alle rammer for at blive “rigtig” så så kan du gøre som du vil 🙂

  Det gjorde jeg dengang. Jeg flyttede sammen med Konen efter 14 dage og vi blev gift efter et år…… men vi er jo også ramt, af lesbisk tidsregning 😉

  Kh Camille Milk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen Tak Camille 🙂 Og du har selvf ret i at vi allerede en gang har sprunget alle rammer, så hvorfor begynde at følge normerne nu ?!? 😉
   Og ja, I er jo også ramt af den kan jeg se 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Skov

  Hehe, sjovt begreb..
  Min mand og jeg boede sammen før vi blev kærester! Fordi vi boede i kollektiv (som iøvrigt kørte efter Christiania-tid). 7 mdr efter lavede vi en baby og 11 mdr efter blev gift. Det passede i hvert fald ikke så godt med “den kristne tidsregning”, som en del af mine venner og bekendte kører efter.. Jo, de bliver hurtigt gift, men det med børn og bo sammen, venter man med til ægteskabet er indgået. Det havde jeg lidt kvaler med., måske jeg bare skulle have sagt til dem, at det er fordi vi kører efter den lesbiske tidsregning?? 😉
  Vi blev også borgerligt viet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu gider jeg hverken det der mdd at blive gift eller få børn, men jeg flyttede fra en lille lejlighedog ind på stor gård på Lolland ca. 7 sekunder efter jeg satte mine ben der første gang. Det var da måske heller ikke super gennemtænkt, men har altid tænkt lidt at man alligevel ikke lærer sin kæreste ordenligt at kende før man bor sammen, så why not

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi flyttede sammen efter vi havde været “officielle” kærester i 1,5 mdr. Jeg var gravid efter vi havde været kærester i 1,5 år. Så det gik stærkt, men det var sådan det skulle være! Nu er vi (da lidt endnu) stadig under 30 år, har to børn og en hund, og har været kærester i 7,5 år. Jeg venter stadig på det der frieri 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Sebrina 🙂 Og flytte sammen efter 1,5 mdr – se DET kan vi li 🙂 I har gjort det godt…og så selvom han mangler det der frieri 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hmm… så er både jeg og min mand vidst lesbiske :joy:
  Jeg flyttede fra min ex mand den 1/7, kyssede på min nuværende den 20/9, vi flyttede sammen den 1/1 og i slutningen af marts var jeg gravid første gang. Vi blev gift på vores 3-års dag (jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle giftes da det jo ikke gik så godt første gang 😀 så derfor trak det lidt i langdrag) og nu 3 år og 8 måneder efter første kys har vi villa, skoda, hund og en prinsesse på 2 år og lillebror på 5 måneder.

  Så hvis tingene føles rigtig hvorfor så vente…

  Jeg glemte at nævne at da jeg mødte min nuværende i en alder af 36 havde jeg altid sagt at jeg ingen børn skulle have…. det ændrede sig pludseligt meget hurtigt :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tragedien om Frost koncerten og Føtexs dyresamlekort. Undertitel: når curling-forældre skal ha tæv!