Den lesbiske venindekreds

Hej, jeg hedder Line og elsker nu at vaske vinduer – Katrines vinduer…”

Så fandt jeg vinderen blandt alle jeres fine kommentarer til Kärcher vinduesvaskeren! En ægte win-win’er der nu ikke skal sidde forgæves og kigge på hendes postkasse 🙂

 photo AE9BB53C-901B-4280-B6FF-63A6B80FCB88_zpsd24y6qj3.png

I havde været flittige og skrevet mange søde, sjove og helt sikkert sande historier…ligesom jeg kan li det! Jeg ville (igen) allerhelst belønne jer alle zusammen, men det tror jeg Kärcher bliver fattige af. Men I – og jeres vinduer – fortjener det sgu! Men altså tænker at vinderen giver en omgang. Vinduesvask – hvad tænkte I ellers på !?!

Med 70 kommentarer var det altså ikke let-let at vælge én kommentar som vinder, så for at mindske feltet lidt og for bedre at kunne overskue det, valgte jeg fem ud for at finde vinderen her. Valget faldt på disse fem…

 

Hej, jeg hedder Marianne, og jeg hader at vaske vinduer – what more to say :0) Jeg har selv valgt vinduer med sprosser – så jeg ligger skam som jeg selv har redt!!!

– Fordi jeg elsker når man citerer linier i sange, som her Cisilia’s Vi To Datid Nu; “man ligger som man re’r…” Også selvom det ikke er helt ordret – bare det giver sangen i hovedet!

Ingen sjove vinduespudsnings historier herfra, for vinduespudsning er på ingen måde sjovt her hjemme. Og netop derfor kunne det er lækkert hvis det blev en leg at pudse dem (for de trænger virkelig) så jeg krydser alt hvad jeg kam for at heldet er med mig 
PS. Tak for en skøn blog

– Fordi det er sandt – og så er ros altid velkomment 😉

VinduesVaskeMiddelsVidunderMaskine….

Historien om hvorfor at jeg er et godt bud på at vinde vidunderet!

Der var engang en dame, som boede i et hus med MANGE store og uformelige vinduer. Damen havde også en mand…
Damens mand var den person som var skabt høj nok til at pudse de store og uformelige vinduer, så logisk nok var det manden som fik tjansen…
Men, stort sukkende men…
Manden havde slet ikke samme problem med at se ud af de store og uformelige vinduer, som damen havde. Så det var som om, at der aldrig helt var sammenhæng mellem damens og mandens (ud)syn på, hvornår at de store og uformelige vinduer skulle have en tur med den lille, gule og knækkede Vinduesskraber…
Så tiden gik, og de store og uformelige vinduer blev store, uformelige og grå. Damen synes det var træls. Manden synes det gav et smukt skær til haven…..
Manden sagde godt nok til damen en dag, at han havde set en vidundermaskine, som han gerne gad teste på de store, uformelige og nu grå vinduer. Damen synes ikke den lille gule skraber havde udtjent sin værnepligt, så hun holdt stand mod vidunderet….

Og her er vi så i dag! Ingen er rigtig glade mere… Vinduerne er stadig store, uformelige og grå. Damen er træt af at kigge på sin grålige have, og manden er træt af damen…
Så den der vidundermaskine vil virkelig falde på et TØRT og ret gråt sted…

– Fordi det er en god og lang historie. Det er lige mig at gøre en kort historie lang! Og så er det fedt at hun har brugt tid på at omskrive til 3.person. Og så er den sjov, selvom det selvfølgelig er trist at vinduerne og haven en grå. Jeg vil også have en have!

Jeg husker en helt særlig dag, for 4 år siden, hvor jeg var ved at pudse vinduer og min kærestes søn på 3 år kom hen og tog om mig og sagde: jeg elsker dig, Ditte! Jeg var solgt og tænker på det hver gang jeg vasker vinduer…

– Fordi den er så sød! Børn der elsker bonus’er og bonus’er der elsker børn, er det allerbedste. Familie og kærlighed – og rengøring i én sætning. #whatsnottolike

Jeg husker engang jeg skulle vaske…wait…jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har vasket vinduer! Vi gir dem en klat vinduesspray og giver op ca. 1 gang hvert andet år…hvis det ikke bare er noget jeg har drømt. We need this. Jeg vil sidde foran postkassen og vente i spænding. 

– Haha, fordi den er sjov og vittigt skrevet. Jeg elsker action’en i den og den måde den er spændingsopbyggende…wait…! Cool – og jeg kan lige se det for mig.

Og ved I hvad – og især Line der skrev den sidste kommentar – DU HAR VUNDET din helt egen Kärcher vinduesvasker! Så slut med glasspray og at sidde og vente ved postkassen… Når du har øvet dig på dine vinduer, så er mine klar…og gætter på at du ikke skal kede dig med den, for der er helt sikkert masser af de skuffede ikke-vindere, der godt kunne bruge et visit af dig og din Kärcher…!! (send mig dit navn og adresse på min mail)

By the way…i morgen skal vi sgu til Jylland! Vi tager på roadtrip hele familien; Tutti, kæresten og jeg! Til Jylland og Horsens med os. På sådan en helt almindelig lørdag! Vi skal til et fedt arrangement i anledning af Mors Dag og den fantastiske “En generation uden HIV” kampagne som bObles er en del af. Jeg glæder mig – og tænk jer at kæresten virkelig gider med!! Som i virkelig gider! UDEN tvang! Eller lovning på penge, sex eller andet…bare sån gider og synes det bliver hyggeligt! Ihhhh…. Håber I også får en god weekend – med/uden vinduesvask, arrangementer, roadtrips eller lignende…

//Indlægget er (off course) sponsoreret af Kärcher

 photo 3D392033-ED4E-4A37-903D-A80676F6D025_zpsqdwtd1is.png

2 kommentarer

 • Truc//petittruc1981

  Tillykke til vinderen men øv hvor gad jeg godt at have vundet. Måske du kunne skaffe en rabat som trøstepræmie, for vinduerne trænger virkelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Uhh…jeg kan da prøve 🙂 Og ellers kommer jeg og vasker dine vinduer BIIIIIILLIGT 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lesbiske venindekreds