Viaplay er da helt off...line!

Du ved Tutti er stor når…

…hun skal starte i børnehave om en måneds tid – helt præcist den 27 juli (2015 – i år!) S to the H to the I to the T… Så skal hun køre i bus hver dag fra indre Østerbro til Allerød, lege i skoven, lave bål (glæder mig allerede til lugten), lege med de store…OG GÅ UD AF SIN ELSKEDE VUGGESTUE !!

Og altså betyder det så – med hendes ferie på 4 uger – at…

…hun har sidste dag i vuggestuen på torsdag! Altså som i om freaking to dage! TO DAGE!

GISP! Er hun klar? Er JEG klar?

Kan mærke at min puls stiger bare en bitte smule ved tanken, og at tusind tanker omkring venner, fødselsdage, mobning, at være den lille og alt muligt andet i den dur trænger sig på oven i hovedet – på mig! (Lilletut hygger sig bare) Men I kender den godt ikke?! Altså den her: “Små børn – små problemer, større børn – større problemer, store børn – store problemer”! Jeg er jo netop på vej hovedkuls ind i de større problemer! Og er jeg klar til det? Kan jeg finde ud af at være et overbærende og stort menneske der partout ikke tæver alle de børn, der måtte krydse Lilletuts vej bare en smule barskt?! Mit beskytter-gen oprustes As We Speak kan jeg nemlig mærke! Og jeg føler bare en enorm trang til at beskytte mit lille stakkels barn, der naivt og glædeligt er på vej ind i de voksnes rækker! Ja okay, ind i børnehavens rækker – men I ved jo hvor det hele ender ud ikke?!?!

 photo 062A9B92-D7C0-4B2C-B3C8-FB89080B33DC_zpsevfkqc8x.jpg

Jeg prøver også at fortælle mig selv at Tutti er klar! At hun er klar til at blive testet lidt af de større børn, klar til at få sat nogen andre grænser af nogen andre betingelser og nogen andre voksne. Og så er hun klar til at være noget mere udenfor! Hun er jo på vej op i institutionens udflytter-børnehave, som er grunden til at jeg valgte at Lilletut skulle skrives op til den institution alene! Jeg elsker ideen om at Tutti får noget luft og skov under vingerne hver dag – og ikke bare det som en baggård på den Østre Stenbro i indre København kan tilbyde!

Det lille astma-barn skal have en immun-indsprøjtning af den skovlige kaliber! Jeg forventer hun aldrig bliver syg efter dette! #win

Og så er hun også så småt begyndt med “det store legetøj”! Lego Duplo har fået en skarp konkurrent i det lidt mindre legetøj fra Playmobil. Lige siden vi blev introduceret til Playmobils utrolig opdaterede univers af de søde piger hos Mannov (pr-bureau) har hun (og jeg) været fan! Der er bare så mange fede muligheder for udfoldelse og leg at man skulle tro det var løgn. Vandrutschebane, Zoologisk Have, Mini Zoo, Bondegård, Indkøbscenter, Diskodans, sminke-halløj og snart kommer den klassiske og super populære Pirat-skib i en ny og opdateret udgave også! Som fra da vi var børn! (Jeg fik den aldrig men ønskede mig den sindssyg meget!!)

playmobilTutti prøvede til arrangementet både det playmobil der er ment til de små 0-3 år (ala Duplo) men det fangede aldrig rigtig! Nej, Tutti var selvfølgelig til alt det fra 4 år og frem. Se, hun ER jo en stor (børnehave) pige! Hun fordybede sig hovedkuls i det for hende nye univers – og elskede det! Hun blev ved og ved og ved med at lege med det. Især dyrene og temaerne med Bondegården og Zoologisk Have hittede, og hun ville ikke hjem fra legen igen. Vi var nærmest de sidste der gik derfra, og Lilletut måtte lokkes væk med lovning på en gave nede i bilen – og et løfte om at hun fik noget playmobil SNART!

Og se så lige her hvad moren nogen dage efter kunne diske op med…den store bondegård fra netop Playmobil… Tror I lige det vakte glæde oder was??

 photo 987504AC-0197-4DE0-968D-A0C50479C9CD_zpsmtxwsalr.jpg

Den står frit fremme på bordet på værelset, så hun kan lege med den når hun vil uden for meget besvær. Da den jo “gælder” fra 4 år, har jeg fjernet de helt små dimser og detaljer og lagt væk, ligesom der til daglig ikke er ALLE delene nede på bordet. Der er i hundredevis af detaljer og ting med til gården alt fra blomster på buskene, mælkejunger, malkemaskine, vandkande, bord, stole, seng, tv osv osv. Der dele og ting til tusind timers leg mindst. Og det fede af det hele er at alders-spredningen er stor. Lilletut på 2.5 år bekymrer sig ikke om de fine små detaljer, men det ville en pige eller dreng på 5, 7, 11 år helt sikkert gøre. Niveauerne i legen er så talrige, at jeg kune kan anbefale dette til nærmest alle børn. Lilletut skal helt sikkert have mere i al fald; og gaveønskerne til fødselsdage og jul fremover er hermed sikret!

 photo 577C694B-581D-49B5-A0CA-BCF3F7A3ACBD_zpsxxteqxev.jpg

Du kan bla. købe Playmobil herlighederne HER

// Eventet med Playmobil og bondegården Tutti fik er venligst sponsoreret, meningerne er mine og Tuttis egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viaplay er da helt off...line!