#engangvarjeglesbiskogaccepteret

Nu ?? Bare lesbisk tror jeg!

Og inden i mig spiller Pink sangen “Dear Mr. President”…:

“What kind of father would take his own daughter’s rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You’ve come a long way from whiskey and cocaine.

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you ’bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you ’bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you ’bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you ’bout hard work
Hard work…”

SÅ rammende her på Dag 0…

Jeg er med på at “Os fra Rød Stue” heller ikke må hade/trash-talke “Dem fra Blå Stue” – for så er vi ikke et hak bedre – MEN…! “Vi” stiller sgu ikke regler og love op mod “jer”! “Vi” fortæller ikke “jer” at I er forkerte og væmmelige – så væmmelige og forkerte at vi må forbyde jer med regler og love!? Og grænsebomme og betjente!

 photo E94F73C7-4638-41BB-AC05-04039F6DD24B_zpsspkonefr.jpg

Og “vi” bestemmer heller ikke hvem “I” skal være kærester med! Hvem “I” skal have børn med – og OM “I” overhovedet må få børn! “Vi” bestemmer ikke om “I” er dem I vil være…om “I” er født rigtigt! Og så forbyder “vi” ikke “jer” at blive gift og få rettigheder over jeres partner, børn, bopæl, ejendomme, ting eller lignende!

Hvordan kan nogen gøre sig til dommer over hvilke slags mennesker der må leve og hvilke der ikke må leve som de vil!? #hitlerwhatareyousaying ?!?

Og seriøst; nu bliver det jo personligt fornemmer jeg! For JEG har jo været gift med en kvinde! JEG er blevet insemineret som lesbisk! Og så har jeg endda og tilmed tænkt mig at gøre begge dele igen!! Jeg forkerte! Jeg utyske! Jg helt ulovlige skabning! Jeg burde da så vel spærres inde med bommene nede, fratages mine rettigheder, fratages muligheden for forplantning og fratages muligheden for at leve sammen med min kæreste som ægtefolk! Eller hvad?!? Er det mangfoldighed og et RIGT liv?! Er det vejen frem i Danmark? Er det den form for åbenhed og respekt vores børn skal opfordres med? Eller altså jeres børn!! For jeg må jo ikke få flere…

#engangvarjeglesbiskogaccepteret

#engangvarjegdansker

 photo BDAF578E-A789-4A77-B51F-3D2A018B1DF8_zpsbfqfgx0z.png

13 kommentarer

 • Camilla Andersen

  Ingen har sagt de vil ændre nogle love? Ingen har sagt at homoseksuelle ikke længere må blive insemineret. Eller blive gift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Der er ikke tale om et konkret lovforslag, men her har du lige et link til DF’s politik om homoseksuelle. For Kat har nu engang ret i deres holdninger.
   “Derfor er Dansk Folkeparti ikke tilhænger af, at homoseksuelle skal kunne vies i kirker. Et kirkebryllup er tænkt som et religiøst velsignet ægteskab mellem mand og kvinde, og det skal respekteres – ligesom religioner må respektere homoseksuelle. Dansk Folkeparti går heller ikke ind for homoseksuelle pars ret til kunstig insemination eller adoption. Dansk Folkeparti anerkender, at homoseksuelle kan være lige så gode og ansvarlige forældre som heteroseksuelle, men lægger vægt på, at alle børn har ret til både en far og en mor, og den ret skal ikke ved lov fratages barnet fra undfangelsen/ved adoptionen.

   Dansk Folkeparti har som udgangspunkt, at man ikke lovgivningsmæssigt skal støtte op om alternative familiemønstre, selvom vi anerkender, at disse kan være lige så kærlige og trygge familier som den traditionelle kernefamilie.”

   Links:
   http://www.danskfolkeparti.dk/Homoseksuelle
   http://www.danskfolkeparti.dk/Ligestillingspolitik

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og TAK søde Amalie…esker lidt sidehenvisninger og freaking facts!
   Du er sgu da skøn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Problemet er at det som Amalie skriver er nogen af deres politikker….! Og tænk nu hvis de keder sig og vil begynde at bestemme over landet?!?!?! Som de har flertal til ?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Undskyld mig, men hvem siger, at du lige pludselig fra i går til i dag ikke er accepteret som lesbisk?

  Hold nu lige op altså. Jeg er så træt af at læse hvor forfærdeligt et land Danmark lige pludselig er blevet fra den ene dag til den anden.

  Husk nu lige på, at knap 80% af danskerne altså ikke stemte på DF. Husk nu lige på, at der skal være et flertal for nye love og tiltag, der skal vedtages. Det er altså ikke udelukkende DF, der sidder ved magten og blot kan gøre som de vil nu.

  Så lad nu være med at male fanden på væggen. Lad os se hvad der sker. Demokratiet har talt, og de næste 4 år bliver vi forhåbentlig klogere på, om det er den her vej vi vil med vores samfund. Jeg er absolut heller ikke DF’er, men giv nu lige den nye regering en chance, inden I alle samme udvandrer. Det er så nemt bare at sidde på sin flade og brokke sig og råbe højt om hvor dumme alle andre er. Så kære Kathrine, kæmp nu for det du tror på, gør noget, i stedet for bare at sætte dig til at tude over hvor skrækkeligt (du tror) det hele bliver.

  Som Hassan Preisler så fint skrev det på facebook i dag: “(…) Du, der tilslutter dig tolerancebegrebet: Ved du, at der er en bred vifte af livsvilkår og holdninger, der er anderledes end dine, som har lige så stor relevans og gyldighed som dine, og som du kan møde lige uden for din egen boble af passiv meningskorrekthed? Dit alibi er punkteret! Ja! Og hvad gør du nu? Jeg foreslår, at du letter røven og begiver dig ud i dine idealer på en helt ny måde. Med færre selvtilfredse og færre fordømmende deklamationer. Med ægte samfundsdeltagelse: Mød, skriv, tal, del, inkluder, rejs, inviter, flyt, udvid, lyt. Hvis det, du mener, virkelig også er det, du ønsker!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er for såvidt måske rigtigt – jeg ELSKER bare at se ting fra spidsen! Og ja, du sys måske det er provokerende at JEG går op i ÈN freaking mærkesag…men sjovt nok er det så lige præcis sådan en der kan ødelægge MIT liv. Formentlig ikke dit – så jeg forstår godt du sys jeg farer op over én lige gyldig lov. Faktum er at de er fucking imod! Og det er jeg fucking imod!Altså sagt med et smil til dig – måske lidt overbærende. FOr lets face it: folk er egoistiske i denne valgkamp! Alle tænker kun på dem selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Men derfor ser jeg stadig ingen grund til at tage sorgerne på forskud? Du brokker dig over noget som hypotetisk kunne ske. Jeg håber og tror absolut ikke på det bliver aktuelt! LA er også en del af den nye regering, og de går da om nogen ind for at folk selv er herre over hvordan de vil leve deres liv. Husk på de også har noget at skulle have sagt. Hvis du har fulgt med ville du også vide, at KTD har udtalt at de 4 klare krav han har er en afskilt asyl- og indvandrepoltik, genindførelse af grænsekontrollen, et reformeret EU og en bedre velfærdsstat der giver bedre vilkår til syge og ældre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det er naivt at tro at de ikke vil prøve at stramme reglerne for homoseksuelle og invandrere. Jeg syntes at det er fantastisk at folk udtrykker deres mening om den nye regering, positivt eller negativt, det viser bare at vi er et demokratisk samfund.
   Det er helt okay at være træt af at læse det, men så er det godt at man selv kan vælge hvad man vil læse. Jeg nyder ihvertfald at læse om folks meninger, og det vil jeg stadig have mulighed for til trods at du (og andre) ikke gider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det kan jeg lide at du kan li Mette 🙂
   For ja, man må vel ytre sig hvis man har noget på hjerte – og især hvis man har en blog 😉
   Og jeg er nemlig slet og ret lidt nervøs – og det er alle lesbiske jeg kender! Og jeg kender altså mange!!!
   Tak for dit svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • True – jeg tager sorgerne på forskud! Og det kan jeg så desværre mange andre lesbiske der gør! For faren er der reelt set! Og det ville være noget lort. For os! Og ja, de har 4 andre mærkesager – som de formentlig ikke blir enige med venstre og co om…så måske de tager “os andre” op bare for at bli enige om noget!!??? Og ja, det er en sorg på forskud – men en reel frygt fra min side!
   Til gengæld kan jeg så sige her dd at jeg er kommet lidt over det – indtil videre 😉

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg forstår sgu godt du farer i flint, og jeg mener si den grad der skal råbes højt, hver gang nogle giver udtryk for, at homoseksuelle ikke har den samme berettigelse som “os andre”. I samme grad som der skal råbes højt, når andre befolkningsgrupper italesættes som mindre værd.
  Og når man tænker på, hvordan det gik DK sidst DF havde indflydelse, så forstår jeg godt, at vi er nogle, som er bekymrede allerede nu!
  Så: godt brølt herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Katrine

  Som en der ikke ellers ikke kommenterer har jeg lige behov for at give mit besyv med.

  Jeg er fuldkommen enig med din holdning – jeg mener til hver en tid at folk skal have lov til at være sammen med, gifte sig med og have børn med dem de elsker – ligegyldigt hvilket køn eller race det er. Det burde være en non-issue. Og jeg kunne aldrig finde på at stemme på et parti der ikke går ind for dette.

  Det er skurre dog i mine øre er at du i kommentarfeltet skriver at “folk er egoistiske i denne valgkamp! Alle tænker kun på dem selv!”. Med denne kommentar giver du implicit folk der er heteroseksuelle lov til at være ligeglad med lgbt-issues, og (for at sætte ting på spidsen) rige folk lov til at være ligeglad med dagpenge og brugerbetaling, etniske danskere lov til at være ligeglade med indvandre. Jeg regner ikke med at det er sådan du har det – men jeg syntes til hver en tid at alle burde kæmpe for alles bedste og stemme efter hvordan vi syntes at landet bliver det bedste land at bo i – for alle. Dette burde også komme til udtryk i vores retorik og i vores stemme.

  Jeg nyder at læse med.
  – Anna (som er hetero og etnisk dansker)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk Viaplay sammen med mig og Lilletut - kom med os til børneevent i Kødbyen og/eller VIND abonnement til Viaplay