Du ved Tutti er stor når...

Lets SHOP the rain away…

IMG_2581

Jamen Halleluja for den danske sommer! Jeg sidder da her og bliver en smule deprimeret og nervøs for min sommerferie! Vi kan ikke helt bestemme os for om vi skal bruge penge – som vi ikke har, kæresten og jeg – på en udenlands rejse i den uge, hvor Lilletut er på ferie hos mama og bedsterne. Jeg vil bare så gerne have lidt sol og sommerstemning – udenlandsk sommerstemning helst – og føle at jeg “udnytter” ugen hvor Lilletut ikke er hos mig. Er så bange for at jeg vil føle at jeg spilder tiden, hvis jeg bare stener rundt i København. Gider ikke fortryde noget i min ferie. Nogen der har nogen gode (og billige) ideer til enten charter, storbysferie (gerne i Barcelona) eller Danmarks-ferie??

Og ellers…så lad os shoppe lidt gode tilbud imens… Jeg har fundet lidt frem til jer, som jeg selv synes er interessant og et klik – og et køb – værd! Igen; en krone sparet er en krone tjent!

Hos Miniature.dk kan du få op til 70% på deres fine tøj og jakker. Lilletut har hele hendes liv haft de gode og dejlige jakker fra netop Miniature. Den første var en fed (drenge) army-jakke og den sidste var en fin rosa jakke. Jeg kan kun varmt – og helt usponsoreret fra hjertet – anbefale deres jakker.

 

Minimode.dk kører også med et ret lækkert udsalg på deres fine mærker. Poppy Rose, Marmar, Okker-Gokker, Wheat, Small Rags, Sofie Schnoor og flere…

 

Dreams for Kids er en ret fantastisk webshop med et helt fantastisk makkerpar i bag. Servicen er helt i top og så personlig at de nogen gange selv bringer pakkerne ud. Jeg har købt mange ting derinde bla. Smallstuf dukkesengen, utallige tøj- og senge sæt fra Småfolk. For tiden kører de udsalg med op til 50 % på mange af deres fine ting.

 

Legebutikken.dk har en helt fantastisk samling af fedt legetøj til både ude og indeleg. De har de store mærker som ex. bObles, Puky, Brio, By Klip Klap og mange mange flere. Lige nu har de både sommertilbud på en masse cykler, løbecykler og løbehjul fra bla. Puky. Desuden har de hele 25% på de fede tumlegynger fra bObles!!! SKYND DIG ind og køb før de er revet væk!!  


Faktorfobi  
er en webshop der har specialiseret sig indenfor badetøj og alt muligt tilbehør til strand- og svømmeturen. UV-badetøj, Uv-hatte (fra alle de fede mærker som fx Soft Gallery, Hummel, Arena, Småfolk osv osv) og meget mere er tilmed på tilbud lige nu – og så er det også dem der sælger de superfede og brugbare hajfinner til de små (til brug i stedet for et kork-bælte med en mere naturlig svømmeposition).

 

 

Er I også med på Frost-bølgen derhjemme??? Eller bare mega fan af Disneys forskellige figurer?? Så er der her en hel shop med forskelligt merchandise – så shop løs…endda med 10% rabat hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Besøg The Fairytale Company

Der udover kører Ellos.dk (dem med de fede rya-tæpper) også sommer udsalg og det samme gør Boozt.com med gode procenter op til 50%. Nice – go shop ladies…man må gerne i regnvejr!

OG OG OG så vil jeg bare lige her i mit lille service-shoppe-indlæg rette jeres opmærksomhed imod den super fede poster-webshop (og IRL shop) Just Spotted Bag shppen er den søde og dygtige blogger Emilie (Emiliblog) sammen med hendes kæreste. En blogger-babe som jeg beundre ret meget; hun er sgu dygtig og – bonus – et rart menneske og en god mor. Jeg skal helt sikkert have købt minimum en af deres plakater – nemlig den mega fede Monstrea poster de har…

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 09.50.21

Håber I kunne bruge indlægget og at I får en dejlig dag…

// Nogen af linkene er affiliate – men det har ingen betydning for jer, I shopper bare som vanligt 🙂

4 kommentarer

 • Jane Olesen

  prøv og tjek Take offer – de har rigtig mange gode tilbud også til sydens sol.
  Ellers kører både norwegian og SAS tilbud en gang imellem, så find en billig billet til Barcelona (som by the Way også er en af mine yndlingsbyer) billige hoteller findes nemt på nettet – fx hotels.com ☀️☀️☀️✈️✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh, jeg har det lige omvendt end dig. Når min datter er hos sin far laver jeg kun ting som ikke er for børn eller afslapning. Jeg ville simpelthen have SÅ dårlig samvittighed hvis jeg tog på ferie til udlandet UDEN hende.. Der er måske også den lille forskel at min datter snart bliver ni år og sagtens kan regne den ud. I år rejser vi til Mallorca i august på det lækreste all inklusiv hotel med kæmpe pirat vandrutchebane skib og skandinavisk børneklub. Børneklubben er uden voksne så der har man noget voksentid. Det ligger godt nok i den dyre ende, men så er maden jo betalt. Tror vi gav 15-20000 kr med transport og flymad.

  Nu må du endelig ikke se min kommentar som negativ, jeg syntes at du virker som en god mor, og når du er så følsom som du virker til kunne jeg forestille mig at du måske også kunne få lidt dårlig samvittighed :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea NS.

   Det lyder godt nok ret meget som det hotel jeg arbejder på hernede på Mallorca i Alcudia! Må keg spørge hvad hotellet hedder hvor I skal til? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS.

  KOOOM og besøg mig på Mallorca!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved Tutti er stor når...