Når Lilletut skal være Storetut...

Tutti enebarn vs. Tutti søskendbarn ?! Og VIND en trio-kombivogn fra Hauck

Mange af jer troede at lille Tutti skulle være storesøster i mit sidste indlæg Når Lilletut skal være Storetut Som I nok opdagede var det ikke lige det indlægget handlede om, men jeg kan da godt se hvor I fik tanken fra. Og det var altså ikke for at snyde jer – for hun skal være storesøster Lilletut.

 photo 02166AA2-357A-4003-A07B-D443AC7A1E36_zpsz32hve2u.jpg

På et tidspunkt. Helt sikkert. Hvis jeg kan, skæbnen vil, 7-9-13 og alt det der. Nåhr ja og den nye kæreste vil! Og vi lige har været sammen lidt længere, er flyttet sammen og har mødt forældre og venner og sådan. Men Den Lesbiske Tidsregning (læs om den HER) tikker helt sikkert og “ding-ding” “tiden går og klokken slår”…det kunne godt være snart for vores skyld (kærestens og min), men tænker at alle øvrige (og samfundet generelt) liiige skal være med på den også. Men forhåbentlig skal hun meget snart være storesøster hende Lilletut.

Jeg har altid gerne ville have “mange” børn – ej “mange” er meget sagt…jeg vil gerne have tre børn! Men nu er jeg jo i den nette alder af 34 år, så kan jeg efterhånden nå det?? Min ex-kone ville egentlig slet ikke have børn og min nuværende kæreste har altid tænkt at hun blot skulle have et enkelt; så jeg har altid været lidt ude på en opgave sån’ rent børne-tals-mæssigt! Men på trods af både alder og andres forestillinger har jeg ikke opgivet håbet! Kæresten er gået med til “ikke at være afvisende” og vil i al fald rigtig gerne have et til…og så må vi se til den tid! (Jeg tænker den er hjemme:))

Min lille Tutti er lidt af en primadonna. Hun elsker at bestemme og sno folk rundt om hendes lillefinger. Hun prøver grænser af, tester folk, deres tålmodighed og deres holdninger og grænser. Hun driller bevidst og smiler gerne sødt og stort imens. Hun deler helst ikke – og da slet ikke legetøj. Det er ikke altid hun gider at lege med mine veninders børn, men hun vil rigtig gerne lege med os. Jeg har faktisk altid tænkt, at hun var NØD til at få en (eller to) søskende, for ellers ville hun helt sikkert blive temmelig “pain in the ass”. Sådan et lidt for forkælet enebarn, der tror hun bestemmer alt og at solen og jorden drejer sig om hende. Generelt synes jeg at børn skal have søskende, men jeg forstår HELT SIKKERT også hvorfor nogen forældre helt aktivt vælger blot at få ET barn! Børn er sgu noget af en udfordring og er ikke det bedste lim i ens forhold og i ens sexliv! Jeg forstår virkelig godt at nogen blot får én!!!

 photo A40FC823-5E04-4C3E-A99A-486015C1F628_zpsrst3esee.jpg

Men derfor vil jeg alligevel gerne have flere! Også selvom min graviditet, fødsel og det første år af Tuttis liv var noget lort! Der er folk som ikke kan forstå at jeg vil gøre det hele igen, men det vil jeg. Det var SÅ meget dét værd! Og jeg vil – som sagt – gerne gøre det to gange igen endda! Lilletut er det hele værd. Og så meget glæde og kærlighed jeg har haft af og til min egen søster hele livet, det skal Lilletut også have. Hun skal ikke gå glip af den helt særlige søskendekærlighed der findes! Hun skal have nogen at lege med herhjemme, nogen at vokse op med, spejle sig i og nogen hun kan støtte sig til gennem livet – ikke mindst når kæresten og jeg bliver gamle og skal passes. Hun skal ikke stå med os to gamle tosser alene – de skal hjælpes ad, de søskende!

Her den anden dag da jeg hentede Tut i vuggestuen og snakkede med en af hendes yndlingspædagoger om hende og leg med andre børn, sagde hun; “Ja, man kan jo godt mærke at hun er enebarn”. Det var ikke i en ond mening, det blev sagt, men hun har ret hende den søde pædagog; man kan godt mærke at hun er enebarn! It’s facts!!

Kunstig befrugtning sker som bekendt ikke ved en UPS’er! Man vælger det rimelig meget selv, og kan vist heller ikke være andet end ret meget tilstede og ved bevidsthed når man ligger sig op på briksen og sætter fødderne i stigbøjlerne! Så når jeg bliver gravid næste gang, så ved jeg i al fald selv at noget er i gære!! Og måske tager jeg endda jer med på rejsen…det kunne jeg faktisk godt forestille mig at jeg gjorde – hvis altså I vil med ?! Også selvom det efterhånden er ret populært – på både instagram og facebook – pludselig at poppe et billede med en 6 mdrs gravid mave, men jeg gør det formentlig omvendt; altså tager jeg med gennem det hele! Måske lige på nær en billedreportage fra stigbøjlerne…

Apropos at få barn…når nu jeg ikke selv får en lille baby lige om lidt til at kunne putte i en lækker kombivogns sag, så tænker jeg at udlodde én til jer…

Ta-daaaa…

Hauck Twister kombivogn fra Coop-dk-baby_værdi 5499 kr

Et styks mega lækker Hauck Kombivogn Twister Trio Set til jer at vinde 🙂

I kan vinde hele sættet med barnevognskasse, klapvognsdel, autostol og selvfølgelig stellet til at køre rundt med.  Læs om alt det Hauck Twister Trio kan nederst i indlægget… Præmien er sponsoreret af COOP.dk/baby.

For at deltage smider du en kommentar under indlægget her, følger mig på Bloglovin HER og facebook HERVinderen trækkes om halvanden uge SØNDAG D. 14 juni 2015 kl.  21.30. Del gerne på IG og facebook for god karma 🙂

#winwin

Hauck twister trio set kombivogn fra Coop-dk-baby_værdi 5499 kr

// Facts om Hauck Twister Trio: 

Denne Twister Trio-sæt overrasker alle, smart og nyeste trend i farvekombination med stor fleksibilitet – Vognen kan bruges fra fødslen og op til 3-4 år alderen. Twist med os! Og drej barnevogn, autostol eller klapvogns enhed ved 360 ° med kun én hånd. Dit barn kan forblive siddende, og du kan ændre dit barns synsretningen lige som du ønsker. Stellet til dette kombisæt er i ekstra let aluminium. Twister kombivognen giver stor køreglæde og er en ren fornøjelse på enhver tur takket være sine 360 ° drejelige og låsbare forhjul. Det bløde håndtag er højdejusterbart og kan derfor justeres individuelt til din kropstørrelse. Dine indkøb kan nemt være i den store kurv. Den flotte barnevognskasse leveres med blød madras og kalechen med solskærm er perfekt til din nyfødte. Din baby vil føle sig trygt i denne vogn. Zero Plus Comfort 0+ autostol har et patenteret og innovativt sidekollision-beskyttelse og er polstret med stødabsorberende PU skum, 3-punktssele, der giver den optimale sikkerhed for dit barn. Rigtig god indsats som beskytter dit barns hoved helt perfekt. Det behagelige sædeindtræk sikrer at dit barn ligger behageligt i autostolen. Skal du på indkøbstur monteres autostolen let på stellet – og du har dermed et praktisk Shop’n Drive System. Adaptere er inkluderet i leverancen. Et andet højdepunkt er det komfortable brede sæde. Yngre og ældre børn vil føle sig godt tilpas, da den generøse plads giver optimal bevægelsesfrihed. Ryglænet kan justeres individuelt med den ene hånd for at nå den foretrukne position til dit barn. Fodstøtten er også multi-justerbar. Fronten kan hurtigt udvides med en ekstra solskærm, der kan trækkes tæt på fronten og derved give dit barn optimal beskyttelse mod sol, vind og regn. Takket være et vindue i kalechen, der tilbyder udluftningsmuligheder, vil du altid have et øje på dit barn. Den farvekoordineret boot cover giver ekstra beskyttelse til dit barn.

Twister er let at folde sammen og tage med i bilen, toget eller i elevatoren.

Pris: 5.499,00

Sponsoreret af Coop.dk/baby

77 kommentarer

 • Tine

  kære kat.
  Jeg vil glæde mig til at Vega får en lillebror eller lillesøster – så du må lige skubbe lidt til kæresten så i kan komme igang ..
  Jeg vil rigtig Gerne vinde den combi vogn.
  Kh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Dejligt med en opfølgning. Jeg var nemlig en af dem, som havde forventet et andet indhold i sidste indlæg.
  Fin vogn – vil meget gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Hej Kat.

  Jeg blev grueligt snydt og troede at Tutti skulle være storesøster da jeg læste sidste indlæg 🙂
  Jeg vil smadder gerne med på rejsen når I påbegynder den, og håber bestemt at der kommer til at gå nemmere end sidste gang <3
  Kombi vognen har jeg dog ikke brug for, så spring min kommentar over når du trækker en vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vil så gerne vinde sådan en sag til baby, der kommer ud til os om et par mdr. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg vil helt sikkert gerne med på rejsen mod en ny baby og vil elske at vinde den fine vogn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Jamen det gør jeg jo allerede – så det er perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Haha, mig snød du også 😉 Men OH, når tiden er moden til det, så blir det så GODT for tuttibarutti dér at blive storesøster. Og for dig at opleve. Dén er altså bare vild, den søskendekærlighed der. Og JEG vil smaddergerne vinde le præmie til vores tredje barn, der netop er under udarbejdelse.. Altså, ikke som i LIGE nu (hæh), men som i ‘for tiden’… 😛 God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg siger også altid, at jeg skal have tre børn.. Men Det er nemlig en stor mundfuld, så måske det kun bliver til to.. Nå men anyway vil i hvert fald også gerne din flotte præmie. Mange hilsner Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker simpelthen at læse dine indlæg. Livet er ikke altid en dans på roser, men du giver det altid en humoristisk vinkel, så man sidder med smilet fremme.. Jeg ville elsker at vinde vognen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker præmie. Den vil jeg elske at vinde til baby Felix.
  Hvis jeg må spørge om noget privat… Hvordan bliver man enige om hvem af partnerne der bliver gravide i et lesbisk forhold? Går det på tur, eller bliver i enige om det? Har den nye kæreste ønske om at blive gravid på et tidspunkt i livet? Beklager hvis mit spørgsmål ikke er passende.
  Tak for en dejlig og uformel blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh den vil være god til vores baby – og især til at besøge svigerfamilien i Tyskland og England, så bliver transport-delen da lidt lettere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Selvfølgelig skal Frederik være storebror (på et tidspunkt) engang, snart, måske? :-).. Det gavner alle børn at have en bror eller søster, og Vega ville være en dejlig en af slagsen 🙂
  Vi vil super super super gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Årh den ville jeg rigtig gerne vinde til min datter som er igang med fertilitetsbehandling. Lige pt er behandlingen stoppet da en af lægerne på klinikken er langtidssygemeldt, så kapaciteten er nedsat. Forelæbelig har de kun haft et forsøg, men har stadig 2 tilbage. Krydser fingre for en baby og at jeg kunne overraske de unge mennesker med en super smart barnevogn. Knuser fra en skruk forhåbentlig kommende Bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Hvis den ikke skal pynte herhjemme til lille Mille, vil min søde venin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Hvis den ikke skal pynte herhjemme til lille Mille, vil min søde veninde helt sikkert blive meget glad for den til den lille ny der kommer til oktober.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kammamamma

  Jeg var selv enebarn til jeg var 13 offer var fanme ikke fedt! Så jeg er så glad for at jeg har fået muligheden for at gøre Kamma til storesøster – selvom det er en ups’er 😉
  Som jeg da virkelig gerne vil vinde den kombivogn til! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadja

  Den vil jeg gerne vinde til min smukke kusine Tine, der er gravid og desværre forladt af kæresten. Så nu står hun og skal klare det hele selv samtidig med at hun også har en datter på 8 år, som hun også skal tage sig af. Det ville være en dejlig gave at kunne gi videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Sødeste Kath. Jeg vil gerne med på rejsen i hvert tilfælde. Fedt hende din kæreste er en du er så glad for-det har du fortjent. Jeg ville gerne vinde vognen og i så fald forære den til min storebror. De skal have en efter nøler og har skilt sig af med alt udstyr. Så i bedste søskendeånd ville jeg gøre min bror glad☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Langbo

  Årh jaaaa en lækker premie! Jeg vinder aldrig noget, men man kan jo være heldig 🙂
  Glæder mig til at følge din eventuelt kommende graviditet! ❤️️ Er selv enebarn, og ville ønske jeg havde én bror eller søster! På trods af det, er jeg vidst endnu ikke 100% sikker på, at min egen datter skal have søskende.. Det hele skal jo passe sammen… Men…. Mon ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Fed præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ihh drømme præmien ❤ venter barn nr 5 og den gamle vogn må pension, den holder ikke til endnu en, så denne præmie ville være luksus og sikke en start til lillebror/søster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ih det kunne være skønt at vinde. Storebrors gamle vogn er lidt uhandig at have med i bilen, der ville den her jo være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fed præmie – min kæreste er gravid og det ville være en fed overraskelse til hende:-)

  Hvis jeg må spørge – Ønsker I og har I mulighed for at bruge samme donor, som til lilletut?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih, hvor spændende! Vil gerne med på rejsen, ja 🙂
  Vil også gerne vinde vognen, ja! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh, hvor ville jeg gerne vinde den til min smukke lille Nevø som snart kommer til verden! Min søster er verdens bedste moster til min datter og det ville være for vildt at glæde hende med denne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Juhuuuu smider hermed et lod i puljen! Og vil give dig ret i, at søskende er noget af det bedste man kan give sit barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • prøver lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Vi har også et lille regnbuebarn på vej, der ville elske at ligge i sådan en sag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, denne MÅ jeg bare vinde! Det ville gøre alting meget nemmere
  Storebror drømmer om en lillebror, lillesøster passer perfekt i den nu og moderen drømmer om 3 børn, ligesom dig
  Hvis vi vandt denne vogn ville det måske gøre det lidt lettere at få faderen med på ideen også (thøhø)
  Fin er den ihverfald og vores ældgamle vogne kunne godt trænge til at blive udkonkurreret af en ny moderne model, der tilmed vil kunne lette tilværelsen for den lettere handicappede moder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er helt sikker på den vogn er ideel til sommergåture der gerne skulle resultere i at alle graviditetens mange cravings lige så langsomt forsvinder fra mit korpus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Ville så gerne glæde min kollegas nyfødte søn med sådan en fin sag 🙂 Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg blev også godt og grundig snydt af overskriften – og faktisk en smule skuffet over at det ikke var dét, det handlede om 😉

  Vognen ser lækker ud, og ville i dén grad være velkommen i dette hjem! Også selvom manden ikke er helt med på at der er plads til dén slags… Mini Umulig kan jo ikke få for mange vogne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena H

  lækker kombivogn! Ville passe perfekt til os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg er med 🙂 Jeg går og drømmer om en 2’er, så det vil ikke gøre noget at være på forkant. Og jeg vil gerne høre alt, når du kommer dertil 🙂 Lige fra starten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det har været så fedt at følge dig hele vejen med søde Vega. Så en mere ville slet ikke gøre noget :grinning:

  Min kæreste og jeg er netop begyndt i behandling og ja, alt det der følger er bestemt ikke billigt. Så hvis den vogn (krydse fingre) kunne blive vores, ville den helt sikkert falde på et tørt sted! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana Petersen

  Sikken en lækker præmie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hulya

  Meget lækker kombivogn som, hvis jeg vinder, jeg vil forære min storesøster og hendes mand.. De ska nemlig være forældre til oktober efter 10.års ægteskab ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla overgaard Jensen

  Ville være så perfekt til vores kommende søn og de stolte (utålmodige) bedsteforældre Vi har valgt at købe en fin brugt barnevogn, men denne ville da lige sætte prikken over I’et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er klar på at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lorentzen

  Min kusine der bor i Holland har bedt mig hjælpe hende med at finde en barnevogn i DK, da de bare ikke har samme standarder på barnevogne i Holland. Det kunne være så fedt at kunne overraske hende med et split nyt og mega lækkert sæt som dette i stedet for en secondhand fra DBA 🙂

  Jeg krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde mejlholm

  Wow den vil vi vildt gerne vinde til vores lillesøster Eden som blev født for 6 dage siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den vil jeg SÅ gerne vinde, til vores kommende lillebror/søster som kommer til oktober ❤️ Jeg følger dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Du kan sagtens nå det! Fik nr. 1 tre måneder inden jeg blev 31 år, nr. 2 da jeg var 34 år og nr 3 da jeg var 37 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det da lige sådan en lillebror herhjemme skal transporteres rundt i. Som nr.4 skal der jo lidt nyt til, da meget incl. Barnevognen er slidt op. Kunne være så lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det vil simpelthen være en kæmpe hjælp at vinde sådan en skøn sag. Som alle ved er det rygende dyrt at købe “startspakke” til den kommende baby. Den ser så lækker ud! Elsker det grå look. Krydser mine små finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iman

  Oooorh vil blive så glad hvis jeg vandt . Har nu aldrig vundet noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Brøndum

  Sikke et interessant indlæg! Håber det bedste for jer, og synes det kunne være super spændende at følge jeres rejse til en lillebror eller lillesøster til Lilletut! Søskende er jo en af de største gaver man kan give sine børn 🙂 selv havde jeg næsten opgivet håbet om at min dejlige datter på 5,5 år skulle blive storesøster. Jeg blev uplanlagt gravid som 21-årig og fødte da jeg var 22. Min datters far har aldrig rigtig været inde i billedet, og jeg har været alene med hende indtil for et år siden, hvor jeg mødte min drømmemand! Han er så dejlig en mand og den bedste stedfar for min datter. Det hele føltes så rigtig, så vi flyttede hurtigt sammen og planlagde en graviditet (min kæreste er 35 og har ingen børn). Jeg blev gravid i første hug og midt august kommer lillebror til verden. Derfor kunne det være skønt at være den heldige vinder af din konkurrence 🙂 jeg krydser fingre og håber jeg både kan have held i spil og kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Ihh hvor er den lækker! Vil elske at vinde en til lillesøster der kommer til verden til oktober 🙂 Tak for en spændende og anderledes blog – Elsker at følge med i din og lilletuts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Ihh hvor er den lækker! Vil elske at vinde en til lillesøster der kommer til verden til oktober 🙂 Tak for en spændende og anderledes blog – Elsker at følge med i din og lilletuts verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ih hvor er den lækker…den kender jeg en, som vil blive MEGET glad for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina Olesen

  Åh den ville jeg vildt gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Den er da ret lækker den vogn Den kunne jeg godt bruge når lillebror/søster kommer til November

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene sørensen

  Jeg går en tid i møde hvor denne helt sikkert ville komme i brug så det er jo virkelig en lækker gave at få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den vil jeg bare så gerne vinde!!!! Krydser virkelig meget fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian Nielsen

  Super inspirerende blog. Er blevet opmærksom på den gennem din konkurrence, men den er allerede gemt under foretrukne. Fed præmie der vil gære sindsygt gavn herhjemme med begrænset plads og økonomi. Deler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Åhhh ja tak det ville da være en perfekt lækkerhed at køre rundt og blære sig med i området <3 Mathilde vil helt sikkert være den bedst kørende af alle i området 😉

  Jeg vil SÅ meget gerne følge med i din/jeres rejse mod næste barn – og igen husk det er kun jer der bestemmer hvornår det er tid. Ikke samfundet, ekskærester, forældre osv – bare jer 2 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Åh, den er jeg simpelthen nødt til at eje! Vores gamle barnevogn til trunten er noget af et skrummel, som jeg fortryder bitterligt at jeg invisterede i. Særligt da jeg selv er en bette skid og skal kunne se over styret
  Ps. Jeg er spændt på at følge med i en eventuelt to’er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uhh.. Den vil vi gerne vinde :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Sikke en lækker vogn – ville elske at vinde den til lillesøster, som ankommer i august. Ser nemlig super let og handy ud – mangler nemlig en, som kan være i en lille bybil 😉
  Krydser fingre……………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victor

  Min kæreste har netop igår fortalt mig at jeg skal være far. 😀 Og jeg glæder mig bare så meget! Efter hun gav mig den store dejlige overraskelse igår – ville det være fedt at give hende en stor dejlig overraskelse. Så hende og jeg og vores fremtidige barn – vil så gerne vinde den kombivogn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg vil gerne med på rejsen, når den tid kommer 🙂
  Og jeg vil virkelig gerne vinde vognen, til når vi får en to’er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå du ønsker 3 børn, jeg har det på samme måde og har tænkt det, siden jeg selv var barn.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  spændende overvejelser. Glæder mig til at følge med, når du og kæresten tager springet
  Og så vil vi da vildt gerne vinde sådan et lækkert køretøj til Elton

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den kombivogn er da så smart. Helt sikkert brugbar til når der en dag kommer en lille ny her hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Huus

  Åh det ville være skønt at vinde til lillebror inde i maven som giver hans mor masser at skavanker og ture til sygehuset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lang

  Jeg kunne virkelig godt bruge denne præmie. Min kæreste og jeg har en klassisk vogn til lille selma på 2 måneder. Men den er simpelthen for stor og for klodset. Jeg ville elske, at trille rundt med den her istedet. Jeg håber, krydser fingre og håber lidt mere på, at vognen bliver min og min datters.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Kurtsdottir

  Håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Wauw den er lækkert!! Ville elske at vinde den fine vogn fin og praktisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Karen

  Den ville vi virkelig gerne vinde til babyen der kommer til november!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Andersen

  Årh ja tak lille F kommer til verden om få uger og denne ville være perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Den er jeg da NØDT TIL at eje! Matti vil da se drønlækker ud i sådan en!
  Jeg følger der alle steder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iman

  Oooorh vil elske at vinde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecka

  Mig og konen ville elske en smart vogn til vores vilda! ✌️‍‍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  JAAAA!!! Den skal jeg da vinde, så min Vega kan blive kørt rundt i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det ville være så dejligt med sådan en vogn, når jeg kommer hjem med min lille datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KONKURRENCEN ER SLUT – TAK for den fine deltagelse 🙂 Vinderen blev kommentar nr 8…(kommentarern fra Trine Nordentoft tæller ikke med) så det blev CAMILLA der vandt. En mail er sendt til hende… I andre kan være med i den næste konkurrence om noget spændende noget fra nogen der starter med B…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Lilletut skal være Storetut...