Når mandag morgen og arbejde er WEEKEND for mor !!

Om at tage forelsket på Roskilde – og købe en Frost cykel til Tutten i fødselsdagsgave (alene)

Same same – but different ! Medina – Madonna !! Potato – Potato !

Jeg tog forelsket på Roskilde – og Lilletut blev lige så forelsket over at se et billede af Frost cyklen. Jeg kunne ikke stå for hendes barnlige glæde og forelskelse i cyklen med cykelkurv og barnestol. Hun foer jo seriøst ind og hentede sin dukke for at se om den kunne sidde i stolen bag på !!

Ar’men altså. Så SKAL hun jo have den cykel. Overtræk på kontoen eller ej. Den var jo også på tilbud (på bilka.dk) – og hun elskede den sådan. Og hun skal (så) have en fødselsdagsgave af sin mor. Som hun selv har betalt. Ikke bare sådan en som mine forældre køber og betaler for mig. Nej, én fra mig. Mig alene. Om vi så skal leve af lebber-postejs madder, som Lilletut kalder leverpostejsmadder, så får hun den cykel.

Jeg har hvert fald allerede klikket den hjem.

 photo 05E8B7FF-F61A-4F48-BB3C-39846B99DEA4_zpsqbvwvenk.png

Shit, det er noget lort at være så hurtig på aftrækkeren OG at kunne sine kontooplysninger udenad !!

Men TILBUD I tell you. Og jeg sparede 280 kr OG fik en cykel til under 1000 kr. Jeg er tilfreds. Mama vil hade den cykel – men den skal jo også bo hos mig 😉

Vidste I forøvrigt at Pukys cykler stiger i pris PÅ TORSDAG???? Så hvis I ikke er til Frost-mania så kunne det være en ide at købe jule-fødselsdags gaven allerede i dag eller imorgen….FOR AT SPARE PENGE jo !! Legebutikken.dk har et lækkert udvalg (også) af Puky cykler – både løbecykler i alle størrelser, løbehjul og cykler med 3 og 4 hjul og pedaler. Nogen af dem endda på tilbud. Find Legebutikkens cykler HER og tjek også alt deres bObles og andre fede ting ud…


Og så er det (i skrivende stund) lige om rigtig snart – faktisk NU – jeg toner frem på skærmen igenigen i “Nyskilt”. Jeg er virkelig beæret og lettet over alle de positive bemærkninger, kommentarer og beskeder jeg har fået. Damm I er søde! Og NEJ, jeg sys virkelig ikke jeg ser pæn ud i nogen af klippene….lærer man ever at ku lide at se sig selv. Og så snaver jeg da lige fo åben skærm i dag. Jeg måtte selv lige holde en hånd over skærmen for blev da helt rød i hovedet. Undskyld mor og farfar der helt sikkert ser det i aften. Elsker at min farfar på 87 år angiveligt er min største fan – og synes at jeg lyder helt fornuftig !! Og en af sygeplejerskerne på afdelingen som jo synes at “…jeg da ser helt pæn ud i tv. Altså meget pænere end jeg gør i virkeligheden…” Haha, jamen tak-tak 🙂

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.45.00

Men lige i tiden – kan jeg betro jer – så kommer dagens afsnit altså til at gøre lidt ondt på mig. Lige i hjertet !

4 kommentarer

 • Maria

  Er i gået fra hinanden? 🙁

  Den cykel er da skøøøn!! Self skal hun eje den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fantastisk at læse med her! Har efterhånden gjort det et stykke tid.. Men fantastisk at læse om jeres lille familie.. Som ligesom min egen ikke er som gennemsnittets..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS.

  Katrine på Snapchat hvis du “mangler” venner derinde så sig til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Katrine! Nu har jeg fulgt med på sidelinjen i et stykke tid, dog uden at skrive en kommentar til nogen af dine opslag. Jeg synes bare du skal vide at jeg virkelig synes du er den sejeste mor – også selvom du ikke er perfekt – for hvem er egentlig det? 🙂 Jeg nyder at læse dine blogindlæg gang på gang! Tak fordi du deler dit liv med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mandag morgen og arbejde er WEEKEND for mor !!