Når mama vokser med opgaven...

Vintertøj til Tutti – med rabat til Angulus støvlerne

Egentlig er jeg aldrig i god tid med noget…

Men den kommende vinter her vil jeg kæmpe for at være i bare nogenlunde god tid med vintertøjet til Lilletut. Og jeg er faktisk allerede i gang. Mig selv er en anden historie…

Til Tutti har jeg nemlig allerede købt vinterstøvler (jubel!). Lækre Angulus leopard fundet med 20 % Yes baby, 20 % på de fine fine rosa leopard støvler!! Jeg blev tippet af en fra mødregruppen om en rabat kampagne som Sundebørnesko.dk kører for tiden med tre crazy uger med rabat op til 40% – hvis man tør vente! Det turde jeg ikke og klikkede med det samme støvlerne hjem til Tutti.

Så mangler jeg bare en jakke (og måske en flyverdragt – skal lige have tjekket den fra sidste år) og her er jeg altså rigtig vild med dem fra Wheat. De har et fint design, pæne farver og så er de god kvalitet til en rimelig penge. Om Tutti skal have den blomstrede eller den rosa ved jeg ikke helt endnu… Tutti pegede den blomstrede ud på computeren, og jeg tænker den godt kan gå til leo støvlerne, så lige nu fører den. Selvom jeg jo er en totalt sucker for rosa…

wheat

 

Faktisk er jakkerne allerede ved at være udsolgt mange steder (krise!!), men jeg har fundet dem her hos Kids-world (hvor billederne også er klippet fra) Find dem HER

Har du købt vintertøj til dit barn/dine børn ??? Hvad går du efter ? Og hvorfor ??

// Indlægget er ikke sponsoreret, men linket til Kids-world er affiliate. Tippet til Sunde børnesko er rent tip og public service 🙂

11 kommentarer

 • Maria

  Tak for tippet! Har lige klikket den puder rosa, fra wheat, hjem til Thille på 2,5 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej kath.
  Hvad bliver det til med den kaffedate egentlig?☺
  Jeg er så fattig at Normas blev fundet i mødrehjælpen igår. Virkelig flot og nærmest ny jakke til 75 kr. Hun tog den på og sagde” det er Normas” så den var godkendt.
  Valentin har fået en flot ny en fra Name it. Virkelig fed med print af snelandskab. Han elsker den.
  Først tænkte jeg at Vegas jakke valg er flottest, men bliver det for sommerligt med blomsterne? Ville ønske jeg havde råd til den også, den er virkelig flot☺
  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej JA – Sofie !!! Den kaffedate…troede faktisk du havde disset mig :O For tænker faktisk tit på hvordan det går dig..?!? Og mødrehjælpen er SÅ godkendt!!! Jeg støtter så meget op….
   Og ja, tænker egentlig også lidt sommer-blomster-eng ?!?!? Jeg stemmer rosa….

   Eller blomstret 🙂

   KRAM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Måske jeg overser noget men hvad er rabatkoden til støvlerne? Og tak for tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har også selv lige klikket et par hjem, men først bagefter kom jeg til at tænke over, at jeg selvfølgelig skulle tjekke trustpilot. Der står intet :-/
  Har du modtaget din bestilling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde støvlerne i hænderne to dage efter…men jeg fik heller ingen faktura eller noget pr mail !!! Jeg skrev med bankende hjerte til dem…også fordi jeg allerede havde skrevet om dem på bloggen !!! Men hun er den sødeste hende Christina og skrve tilbage på deres infomail med det samme….hun forstod det ikke, for der stod i hendes system at det VAR sendt en mail….!! Mystisk – det må være deres system!!! Skriv til hende hvis du er i tvivl – men de findes og er bestemt mega søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej 😉

  Har du nogen rabat kode til denne uge?
  Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Har lige købt den rosa Wheat jakke til min 3-årige datter. Den er skøn . Elsker deres kvalitet og faconen på jakkerne. Hun har forårsjakken nu og den har vi været rigtig glade for

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mama vokser med opgaven...