Om at miste sin ægtefælde - ved død eller skilsmisse

Årets Bedste Blog og Børn i Byens Award show på Glyptoteket

Børn og Glyptoteket. Fedtefingre og million-milliard år gamle skulpturer der ikke må berøres. Det var kombinationerne i gårsdagens award show arrangeret af Børn i Byen.

 photo 8E2BE266-46C2-45E1-9D71-1D9E546E03EE_zps78iyqbh0.jpg

Trods den umiddelbare “ALERT-ALERT” advarselslampe, der måske ville blinke og buzze hos de fleste gik kombien altså ret godt. Og det var så gennemtænkt også. Med selveste Guden Apollo, der tog imod med harpespil, og ellers styrede værtskabet og showet med pingpong med de andre græske guder og børnene i salen. Små gudebørn bar skilte med navnene på alle de nominerede ind på scenen, og i det hele taget var rammerne og underholdningen tænkt fuldstændig ind i temaet.

 photo DF0F736E-AA16-4BBC-B573-566415A6F24A_zpsflfxpxgu.jpg

Der var linet det største og lækreste kagebord op – med også bobler, sunde snacks og juice – lige da man kom ind i salen – og en sand “Gude-prøve” blev i hvert fald stillet til Lilletut… “Skal vi have kage nu ? Nu ? Nu ? Nu ?…nu?” lød spørgsmålet ca hvert 20.sekund, efter hun tabte koncentrationen en time – halvanden inde i showet. Hun havde ellers så fint klappet med, “sunget” med og hujet…men 19 priser og en masse snak, sang og teater indimellem er altså lang tid for en lille snart 3 årig pige. Men hun hyggede sig og sad SÅ pænt indtil den – for mig – vigtigste pris blev overrakt:

Børn i Byens Bedste Blog 2015

 photo 1AEB5AA9-A50E-4ECF-B813-3303AE0C1E2E_zpsw0yg3k0a.jpg

De nominerede inkluderede desværre ikke mig (damm you readers…ej det GAAAASSSS :P) men andre meget dygtige og inspirerende damer i mit bloggernetværk; Lortemor alias Trine og Nutidensmor alias Johanne. 2 damer jeg beundrer meget og samtidig elsker for deres måder at skrive på; og så læser jeg altid deres blogs.

Trine deler jeg nu lidt skæbne med, da hendes forhold (jo) også er brast, MEN hun er bare så mega sej. Og fattet. Og accepterende. Jeg er fan – og vil være sådan når jeg bliver stor i min skilsmisse !

Johanne skriver så dejlig let og er så god til at finde finurlige og sjove vinkler på det “vi” nok alle tænker, føler og oplever som mødre. Og så er hun mega god til at tegne og være krea. Og så “lærte jeg hende at kende” på instagram da hun havde 422 følgere, og synes næsten hun er en barndomsveninde 🙂

De tre andre nominerede – Karmamilli, To Verdner, Mors App – kendte jeg slet ikke, men har heldigvis efterfølgende fået mødt søde Christina fra Karmamilli.dk og glæder mig til at hænge mere ud med hende.

Apollo fik udråbt vinderen, og helt fortjent, som en af de bedste mommy bloggers (ever) blev Lorte Morens navn TRINE endelig råbt op ! Lille Tutten og jeg jublede – og fik forsøgt at fange den søde Trine i hendes sejrsgang op til scenen og Apollo…

 photo 6FEAFA4F-1CAA-4327-A490-30C2AFED0FF0_zpsbsk5qirz.jpg

Hun er altså en gu(d)tinde – med ordet i hendes magt ! Følg med hvis I ikke allerede helt selvfølgeligt gør det.

 photo A2256845-E484-4B43-9901-259AE673B231_zpsxqwbywb7.jpg

Præmieoverrækkelsen gav også statuetter og Apollo-kram til bla. Angulus, Tjubangsko, Okker Gokker, Reshopper app’en, LirumLarumLeg, Eksperimentariet, Molo, Hr.Skæg, Eventyr teateret, Sebra Interior, House of Kids, Heidi og Bjarne, Lego, HM, Legoland, Jensens Bøfhus og Paradis is…og så kan jeg ikke huske den sidste som var bedste museum !!

Og så var der guf – til børn og voksne. Af en eller anden årsag blev jeg helt mådenholden (irriterende egentlig, når nu der var så mange lækre ting) og spiste kun én lille cupcake. Tutti fik en cupcake, en flødebolle, en pakke rosiner og en juice. Og så skete der måske det sødeste efter en blogger-mors mening (og ja, jeg er lidt sjov nu…)…

Lilletut fik nemlig lavet hendes første interview !! To søde “Børn i Byen” piger kom og spurgte med mikrofon og telefonkamera om de måtte spørge Tutti om noget og filme. “Øh ja – hvis hun kan…?!” var mit svar. Og så skulle I have oplevet den lille generte men fattede pige, der fik stukket en mikrofon i hovedet og spurgt om måske det sværeste spørgsmål for hende: “Hvad synes du om at Hr. Skæg vandt som bedste børnepersonlighed??” Tutti pillede ved hendes pakke rosiner og sagde lavmælt:

 photo 442EB42D-256A-40BD-802C-35953F1928A7_zpsqknnfmdc.jpg

“I morgen blir’ jeg voksen”

“…øhhhhh…hvad ?????” sagde pigen…..

Tut med høj bestemt stemme: “I MORGEN BLIR JEG VOKSEN”

“…øhhhh…fniiiiiiiis….øh, okay”…..

 photo C684C3FF-61A3-4284-9ECD-D887726A3D27_zpsneo5z321.jpg

Og så måtte jeg hellere lige reddede pigerne og sige at Lilletut måske ikke var helt gammel nok til at svare på spørgsmål – altså hvis de ville have relevante svar. Men hun var sød hende Tutti. Og fik måske hendes (første) 15 seconds of Fame. Tutti aner ikke hvem Hr. Skæg er. Men til gengæld bedyrede hun højt og tydeligt hele vejen ud af Glyptoteket (med rosinpakken godt gemt i mine bukser): “Jeg ELSKER altså Diego… Jeg elsker Diego !!”

 photo 4F5D2E41-AC7C-4233-B556-7DEA3A9A096C_zpsebfvy5ib.jpg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at miste sin ægtefælde - ved død eller skilsmisse