Rasmus Klumps Julestue - Streamings julekalender i børnehøjde på Min Bio

Hjem til forældrene med Joey Moe (#weeeeeeee)

Nåhr ja, når én familiedrøm ikke bliver til noget, så er det da altid niiiiice at en anden kan gå i opfyldelse. Eller sån’ næsten i hvert fald.

Lilletut og jeg er taget hjem til mine forældre på Bornholm for at nyde en weekend i fred og ro, altså for mig og Tutti – ikke for mine forældre!

“Moooorfaaaaaar, vi skal lege”…

“Mooooormoooooor, vi skal lege”…

“Jeg vil ha lidt a’pise, mormor”…

Mig indvendig: “ahhhhhhhhh……hehe! Niiiiiice”

Og ja, jeg bruger stadig ordet “nice” indvendigt – og nogen gange også udendigt ! I’m sorry.

Faktisk passer det ikke helt, for Lilletut er i en mega mor-periode, og jeg skal med til ALT. Og gøre ALT for hende. Og hun skal bæres af mig hele tiden. Og holde hånd. Det er hyggeligt, og hun er jo “bare” i en tryghedssøgende periode, så det er for såvidt bare sådan det er, men vi har altså også en lille agenda med denne tur – mine forældre og jeg. For det er planen, at når jeg tager hjem i morgen, så er det uden Lilletut. Hun skal nemlig på en lille ferie hos mormor og morfar. Noget hun ikke har prøvet før hos mine forældre, men faktisk var hun en lille uge/ 5 dages tid alene hos bedsterne i sommers mens mama var på ferie. Det gik så fint, og siden har mine forældre sådan glædet sig til det blev deres tur – og det har Lilletut også.

 photo B1537C72-CF7F-488A-A82A-4DDC2C72DB67_zps48qzpehs.jpg

Nu er det så aftalt (men kan jo altid laves om), og nu er hun bare i mega seperations-angst og MOOOOAAAAR-periode. Så hvad gør man lige som en god forældre ?! Lader være eller prøver ?! Der er jo 50 % chance for at det går godt, og “normalt” ville hun ELSKE det, og der ville ikke være nogen problemer… Og de kan jo komme retur med hende ASAP (ish – når færgen har afgange i al fald)

Goddammit – den der facitliste ti børn mangler jeg altså ?!

På båden igår mødte jeg Joey Moe – og han smilede til mig ! Er jeg i al fald ret sikker på – sån der i mængden af 1500 skolebørn, sportshold og (åndssvage) kernefamilier, der skulle på ferie og nyde hinanden. Han er pæn – ham Joey. Sådan rigtig PÆN. Og jeg forestillede mig lige i 20 sekunder (ish) at han kom hen og komplimenterede mig for min outstanding præstation i “Nyskilt” og altså lige ville høre om jeg ville med ud og drikke en kop kaffe en dag. Eller vin en aften…

Og jaja, jeg ved godt, at han lige har fået et barn med én, men stadig…

Desværre mandede han sig ikke helt op til det (selvom han gik forbi to gange. TO) – jeg var nu heller ikke til at komme i nærheden af inde i det der (frygtlige) børne-lege-land.

 photo f393d2d8-0c59-4d52-bbfd-a41be3a1e32f_zpsyepqbdan.jpg

Joey kom altså ikke med hjem til forældrene, men Lilletut og jeg har stor-hygget alligevel. Stuen lignede et bombet lokum allerede efter 5 minutter, og byturen i formiddags med forældrene gav både et par rettede briller (til no-costs; hurra for Profil Optik og Lindberg-briller) samt en flyverdragt OG et par overtræksbukser – betalt af mormor og morfar.

 photo 7287FDCD-701B-40A5-B1BE-F71FAFD12C17_zpsweeq0gib.jpg

Nice !

Desuden fik jeg også hentet min nissedør i Bog & Idé. Smart koncept at bestille på web-shop og så hente i butikken for derved at spare fragt. “Dette års musthave” mente ekspedienten i butikken…”Ja, ligesom alle de andre år…” tilføjede jeg, for det er vist ikke nogen hemmelighed at både facebook-grupper og instagram i et par år er VOLD-flødet over med nissedør-billeder ! Jeg tænker, at Lilletut med hendes 3 år til jul, faktisk vil kunne få lidt sjov og spas med en sådan nissedør, så derfor købte jeg den – selvom jeg sidste år svor ikke at gøre det ! OG lige en lille note; Whats op med at man kan købe dem til langt over 200 kr nogen steder ?!?! Seriøst, der kommer jo altså ikke en nisse ud af døren ! I Bog & Idé kostede den 70 kr. Thats more like it ! Find den btw HER

 photo D920C626-8851-42D0-8C9B-FEEFD1C9507C_zpsext53kga.jpg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rasmus Klumps Julestue - Streamings julekalender i børnehøjde på Min Bio