Facader op - Body-SDS ind - facader ned ! Når bla. min indre-ADHD skal behandles

Jomfrudebut som Gæsteblogger

Der skal jo være en første gang for det hele; skole, kys, sex (med begge køn…), fødsler og nu også gæsteblogging. Altså for mig i al fald 🙂

 

Det er ikke noget, jeg ellers har gjort det i før, da jeg har haft svært ved tanken om at mine inderligheder skulle ud på andres sider, men nu hvor jeg jo også udbasunere noget i tv næsten hver uge, ja så har jeg altså valgt for en gangs skyld at sige ja til en gæsteblogger-anmodning fra en anden dejlig bloggerdame – og mommy to be – Juliane Axen.

Egentlig sejt synes jeg.

Sådan at blive tilspurgt af en anden – og en sej og stor – blogger om at dele noget på hendes platform ! Og så sådan dér ved side af andre mega seje og store bloggere som Nutidens Mor, Mor til To, Irina the diva osv osv…

Læs mit indlæg og mine svar på Julianes spørgsmål HER (link til Julianes blog)

Hvad synes I om konceptet “gæsteblogging” ? Og gør jeg en god figur på en andens side ??

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 20.44.43

.

..

1 kommentar

  • Anne Sofie

    Jeg synes du gør en rigtig go figur!☺️ Det er så befriende at læse dine ærlige tanker og følelser…det gør kommentaren fra min eks (som er maskinmester og sejler mellem 3 mdr og 6 uger væk af gangen): “du har jo ikke lavet noget de sidste 2 år!” (Fra jeg blev beordret til at være sengeliggende i 6 måned af min graviditet og til vores søn var 1,5 år) meget mindre sårende!!
    Gæsteblogging er et fint koncept.. Og kan få dine tanker ud til endnu flere- som måske kan komme til at føle ligeså meget lettelse/”høren til”/være ok, som jeg gør når jeg læser din blog… At gå fra/blive forladt af sin partner når der står et lille højt elsket barn i midten- og ens drøm om en kernefamilie brister- er en rutsjebanetur uden lige!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facader op - Body-SDS ind - facader ned ! Når bla. min indre-ADHD skal behandles