Jomfrudebut som Gæsteblogger

Rasmus Klumps Julestue – Streamings julekalender i børnehøjde på Min Bio

// Sponsoreret event

I dag er det en lille smule tættere på jul end i går ! Og for Tutti og jeg føles det faktisk lidt som om vi allerede er trådt ind i julemåneden. Vi har nemlig allerede set to afsnit af den første julekalender i år…

Rasmus Klumps Julestue 

Skærmbillede 2015-10-08 kl. 21.22.50

Lilletut er tosset med “Rassi Klump”. I pixi-bogs størrelse kan vi vist godt slå fast. For en kæmpe fluffy bjørn af slagsen er hvert fald ikke lige sagen – fandt vi ud af i dag.

 photo 520D168A-E155-4D0B-9C1A-1E2B99048E7A_zpsb2db7vn6.jpg

Den rød-plettede løber var ellers SÅ fint bredt ud til dagens hygge event ude på Nordisk Film i Valby, hvor selveste Hr. Rasmus Klump stod sammen med Malene Qvist (ny vært på Ramasjang) og tog imod alle børnene og linede op til foto. Alle de andre børn skulle selvfølgelig have et billede med kæmpe bjørnen – men ikke Lilletut. Vi forsøgte – men Tutti gemte sig så langt ind i jakken på mig at hun næsten kom helt ind under den. Ikke den sødeste Malene kunne få hende ud !

 photo 11F05A5B-EE56-4EE9-86C5-8B113D884037_zpshbdd7kzk.jpg

Til gengæld var pebernøds-snacksne et hit. Og den lille fedtede hånd, der knugede min jakke og hånd, fik tiltusket sig en pæn mængde. En slikkepind i den anden og så var vi klar til at gå i Bio. En fin lille bio hvor også to drillenisser huserede. “Filmen” vi sku se var to afsnit af den netop færdige julekalender “Rasmus Klumps Julestue”. En super hyggelig julekalender, hvor også de helt små kan være med. Afsnittene varer hver især mellem 7 og 10 minutter og kan streames på “Min Bio” hver morgen fra kl 06.

Afsnittene kan altså ses lige når det passer ind i familien, og glemmer man et afsnit en dag – eller får et yndlings af slagsen – kan det også ses de følgende dage op til jul, da alle afsnittene undervejs bliver liggende.

I julestuen hygger Rasmus og Malene med sang, kreative klippe-klistre-aktiviteter, kagebagning og søde breve fra nær og fjern. Og selvfølgelig er der to drillenisser; Tut og Tit, der med en masse list og snilde er på spil og driller Rasmus og Malene. Alle de medvirkende er rigtige personer.

Julekalenderen kan ses fra den 1.december 2015 (kl.06) og kan streames alle dage op til jul  på Nordisk Films streamingtjeneste “Min Bio”, som er minded på børn i alderen 1-8 år. Min Bio kan ses på tablet, smartphone og PC – 5 enheder ad gangen – og koster 49 kr/mdr. Universet er trygt og sikkert for børn at manøvrere rundt i, og alle film og serier er med dansk tale. Du kan bla se Far til Fire, Snøvsen, LEGO Ninjago og Ole Lund Kirkegaards klassikere. Snut ind på www.minbio.dk hvor du også kan se 3 afsnit af Rasmus Klumps Julestue gratis.

Skærmbillede 2015-10-08 kl. 21.23.17

Lilletut startede de to afsnit på mit skød med hovedet ind til mit bryst, men tøede ret hurtigt op og skulle så sidde helt yderst på mit knæ. Hun grinede og fulgte helt opslugt med. Til sidst ville hun endda ud og sidde på trappen lige som nogen af de andre store piger. Længden af de to afsnit var perfekte – eller næsten lidt til den korte side for Tutti. Hun kunne vist godt have klemt et enkelt mere ned før hun ville få krudt i måsen. Men jeg synes faktisk det er rigtig fedt at det er kort og godt ! Og så kan de jo altid se to eller tre afsnit – eller bare det samme et par gange mere – hvis der er mere “sidde-energi” tilbage.

 photo D8B238F1-CCDC-449C-8D38-07C0809C20FE_zpsm9nodbcu.jpg

Og at det henvender sig (også) til ret små børn, er også et plus – og ja egentlig lidt en mangelvare af hvad jeg lige kan komme på. Vi skal i hvert fald se den. Om ikke dagligt så hvert fald hver gang jeg (eller Tutti) husker det. Og det er jo charmen ved streaming; du ser det bare når du kan. Ingen tidsplan man skal forholde sig til. Totalt WIN for hele familien.

 photo 365BDDC1-9069-48C8-911D-87FAD8692E95_zpsxjwrbfrc.jpg

 photo E1AFC624-26FC-4F9C-B49B-FB9938766CF4_zpsc0toqens.jpg

Rassi Klump elsker pandekager, ved I nok. Og selvfølgelig var der også mega pandekager til eventet. Lilletut og jeg spiste to hver – og så var aftensmaden også sikret ! Desuden fik Lilletut været næsten tæt på Rassi. Og så fik hun danset lidt, klappet til musik og kigget på de andre børn. Den der “seperationsfase” tager lidt hårdt på hende i øjeblikket – og gør min plan om at hun skal sove alene hos hendes morforældre på søndag til lidt af en udfordring !! Jeg fik snakket lidt med nogen af de andre bloggere og lidt mere med en af mine yndlings af slagsen (Lortemor).

 photo D2B588EA-9BD6-4BF3-B50E-25C332C0A0DB_zpsglrb3rsq.jpg

Så nu er det snart jul mine damer (og herrer)… 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jomfrudebut som Gæsteblogger