Jeg har været syg - og er stadig syg !

Netflix and chill…

Seriøst; jeg er bare så lidt nede med de unge !

Tænk sig, at “Netflix and chill” er gået hen og er blevet en såkaldt score-replik lige for næsen af mig ?! Eftersigende skulle det være en pick-up-line som tit blir brugt på Tinder, for at det hele liiige skal virke rimelig “pænt” – uden at det så i virkeligheden er det ! For bag “netflix and chill” gemmer der sig noget helt andet…

netflixandchill

Om jeg har prøvet “Netflix and Chill”….

Måske 😉

Har du – og er du game på udtrykket ???

5 kommentarer

 • Det hjælper at se dybvaad og Nørgaards netfix. Så kan man nemt blive ung med de unge igen.. Jeg troede lidt naivt at netflix and chill var nyt slang for filmaften, indtil de to herre gjorde mig meget klogere haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line ∆

  Hahaha, Jeg tror nu ikke, det er en særlig succesfuld “scorereplik”, da alle ved der ikke er noget “pænt” ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Netflix and chill… Da jeg var ung (eller yngre) hed det vist bare: “Vil du med hjem og se en film?” :joy: 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været syg - og er stadig syg !