Fitness-fredag eller bare fest-fredag ...

Blogger Galla – med rød løber, pressevæg, Awardshow og tømmermænd og fedtet hår (typisk mig)

Nogen gange er jeg kikset. Som i k.i.k.s.e.t !

Mit kære bloggernetværk “Bloggers Delight”, hvor min blog jo ligger repræsenteret i “Premium gruppen”, holdt kæmpe 5 års fødselsdags galla igår lørdag. Måske ved du det allerede fordi du så mine – og mine kollegaers – utallige snaps og IG posts, og ellers ved du det nu. En fest mange af bloggerne har talt ned til i mdr; købt kjoleR i massevis for at kunne udvælge den helt rigtige, fået spraystans til, fået makeup og hår lagt til og selvfølgelig har trænet og spist rigtigt op til. Og så er der mig, som tænker; at det tøj, det makeup og det hår nailer jeg da bare på dagen. På rutinen ligesom. Og hvad klædeskabet ellers gemmer på af H&M godter, som i bedste fald er så gamle styles, at ingen længere kan huske dem – og derfor har glemt at det kostede 178 kr i H&M engang.

Og så er der så bare mig, der er så typisk og kikset, at jeg drikker mig så sprit stiv til en arbejdsfest (Nytårskur bevares) om fredagen – dagen før dagen – at jeg først kan stå op af min seng kl 17.00, med et mødetidspunkt på den røde løber kl senest 18.30 på Amager ! Ar’men altså Katrine Johanne ! For hvor meget rutine kan man så lige nå at bruge på ansigt, hår, makeup og tøj, når man skal mødes med en kl 18.00 på Hovedbanegården ?!?

FYI (For Your Information): not much !

Og nu kommer de dybe hemmeligheder frem; thats me, you know !

Ansigtet blev skrabet fri af gammel makeup i badet, kroppen blev vasket, MEN håret måtte (som dagen før) undgå en vask, da mit hår tager ca 20 minutter at tørre og så 10-15 minutter at glatte: tid jeg bare ikke havde. Tøjet blev…det samme som dagen før. Ligesom frisuren – bare med en ny gang glatning. Makeuppen blev lagt, på ansigtet med de små tømmermandsøjne, mens jeg lå i sengen.

Men jeg nåede det ! Jeg nåede at gå ind til Østerport og tage S-toget til Hovedbanen, i ret lang tid før min “date” Emma fra Minilove Blog kom. I bussen fik vi også hooked op med Frk. Vilstrup og en ny blogger darling Oliver Glise. Alle 3 blogger-kompisser var betydelig lækrere end jeg, og jeg vidste allerede dér, hvor aftenen ville bære præg af: Folk i kæmpe galla skrud, og så mig i tøjet fra igår !

Altså Kattis ! Som min veninde ville have sagt det !

Velankommet til Radisson Blu og den røde løber, fik vi taget lidt billeder op ad pressevæggen, fik en lækker velkomstdrink og fik spottet bordplanen ud. En lækker bordplan – juhu – jeg havde virkelig selvskab af nogen dejlige mommys og en hot daddy.

IMG_5977

Skærmbillede 2016-01-31 kl. 18.31.58

IMG_5963

Efter forret og hovedret var der Bloggers Delight Awardshow, hvor vi alle har kunnet stemme på vores bloggerkollegaer til forskellige priser. Min klare favorit, og ligeoverfor borddame, Cana fra Mortilto.dk vandt desværre ikke Årets Gazelle (årets hurtigst voksende blog), som hun ellers for mig var selvskrevet til. Søde Lillemor fra Lillemorblog.dk var nomineret som Årets Sjoveste Blogger, men måtte se sig slået af Johanne fra Nutidensmor. En anden af mine klart yndlings personer og bloggere, Trine fra Lortemor.dk, vandt “Årets personlige indlæg”, meget fortjent men med skarp konkurrence fra Helsematilde. Og ellers var der ikke nogen mommys (eller daddys) nomineret til nogen awards, men BD har altså også et kæmpe line-up af super populære mode-blogger, som rendte med resten af priserne.

IMG_5960

Efter Award showet hyggede vi ved bord 7 os gevaldigt. Det var SÅ hyggeligt – og sjovt – med fint selskab af Christina fra Karmamilli.dk, Heidi fra Meyermor.dk, Cecilia fra Tregodegrunde.dk, Maria fra Mamamaruska.dk og ham den mega cool’e og højtråbende Farudenfilter. Seriøst jeg elsker mænd med lidt rå humor; og som han selv ville sige: “Det ku jeg godt. Flere gange” Og så selvfølgelig Tina fra Lillemorblog.dk og Cana fra Mortilto.dk. Lækre damer og den Herrer. Et polaroid kamera på bordet, Heidis brystpumpe og vin der bare blir hældt op, så kan det jo ikke gå andet end godt.

IMG_5958 IMG_5957 IMG_5961 IMG_5964 IMG_5969 IMG_5975

Kl. 22.30 blev vi hentet i busser og kørt til Zen natklub, hvor der var fri bar til kl. 12. Tropperne blev noget spredt på natklubben og efter nogen drinks og snak, besluttede Maria (Mamamaruska) og Camilla fra Blondetoner.dk os for at snige os hjemad, mens nogen af de andre mommys gik på bodega (eller var det MacD).

På trods af tømmermænd, fedtet hår og ikke helt rigtigt galla-dress var det en knald god fest. Det er så dejligt at møde folk IRL, som man jo ellers synes man kender fra bag skærmen af. Men næste gang kommer jeg uden tømmermænd, så jeg formentlig lige er tanden mere snakkesaglig og frisk.

IMG_5955

Typisk mig 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness-fredag eller bare fest-fredag ...