Jeg undvære gerne en latte

Fitness-fredag eller bare fest-fredag …

Kan min fredag aften mon komme ind under “fitness-fredag” og derved tælle som en gang træning i denne uge, så jeg når mit mål om 2 styks træninger i ugen (når nu jeg også trænede i opturs-onsdags) ?

Pro’s and Con’s for “trænings” begrebet:

Altså jeg skal til nytårskur med mit arbejde… Kur !

Mit arbejde består jo af en hulens masse fysioterapeuter… I ved, os med sport !

Jeg skal gå til og fra busser… Gå – motion !

Jeg skal danse… Dans – motion, puls, sved, ømme ben !

Jeg skal rejse mig op og sætte mig ned på diverse (bar)stole… Squats – styrketræning !

Jeg skal spise protein-rigt… Er jeg sikker på !

Drikke rigeligt med væsker… Væske er godt !

Egentlig ikke nogen Con’s – formentlig før lørdag ! Og dér skal jeg den-und-te-lynma til fest igen ! Ja, man kan vist godt høre, at jeg ikke har Tutti i weekenden. Savner hende allerede, og de simple aftener efter hun er puttet. Jeg kan – helt ærligt – godt få lidt ticks af at skulle være SÅ ekstrovert i en hel weekend. Især når det, som lørdagens fest, gælder, at den er i selskab med en masse mennesker jeg ikke kender rigtigt. Det kræver virkelig energi – og bestemt ikke for mange tømmermænd. Så festen her i aften HAR bare at være totalt “fitness”…

Hvad skal du bruge din fredag aften på ? Eller lørdag for den sags skyld ?

Btw; du kan formentlig følge slagets gang både fredag og lørdag på min snapchat: Lilletutogmor.dk – du er velkommen 🙂

IMG_5894

Og husk stadig bObles konkurrencen om den fine båd HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg undvære gerne en latte