Typen der tog sig sammen - og andre typer i fitness-centeret !

Har du gjort noget godt for dig selv i dag ?

For det har jeg !!

Ej, altså for mig selv. Ja, sorry, gjorde selvfølgelig også gerne noget godt for lige præcis DIG, det er bare lidt mere besværligt her gennem skærmen. Men kunne jeg, gjorde jeg det gerne. Inden for rimelighedens grænser off course. Men ellers; gerne !

Før nytår funderede jeg jo meget om positivitet og det at tage sig af sig selv også. For det kunne jeg mærke at, var nødvendigt. Sad but True. Jeg selv var røget sååå langt tilbage på min egen rangliste omkring hvem og hvad jeg tog mig af, at jeg aktivt måtte gøre noget for at få mig selv frem igen. For det var nødvendigt. Før man kan være noget for nogen, må man være noget for sig selv. Den der med at tage gasmasken på sig selv FØR ens børn.

Læs bla om valget for mig selv HER og HER

Jeg skulle gøre noget godt for sig selv minimum én gang om mdr for at konkretisere det lidt mere. Og ja, det måtte godt koste noget, for mine penge KAN jo godt bruges på andre end Lilletut. Lilletut er good på de fleste fronter, tror jeg alle der kender hende kan nikke genkendene til. Så jo i stedet for at webshoppe tøj til hende – som hun ikke gider gå med alligevel, fordi hun VIL have kjole, og helst Elsa eller Sofia klæ-ud-kjole på, ja så kunne jeg da passende købe lidt nice til mig selv. Og helst velvære.

IMG_5210

For nu snart alt for mange mdr siden, var jeg til frisør – for første gang siden graviditeten !

Så fik jeg brugt et gammelt gavekort (de der bokse man ønskede sig engang – og aldrig fik brugt) til en ansigtsbehandling.

Og i dag har jeg sørme også været til en ansigtsbehandling, fordi det var så dejligt sidst.

Virkelig lækkert endnu en gang. Hvis man lige ser bort fra tiden, hvor hun TÆVER hudorme ud og op fra næsen. AVVV og tårer i øjnene. Men at ligge med diverse masker med en behagelig baggrunds stress af musik, det er altså guld værd ! Luksus man ikke kan købe for penge. Eller det kan man jo så. Luksus og nus købt for penge – uden at barnet græder i baggrund eller vil se iPad eller lege. Bare ro og dig selv – og behandleren. Der så nogen gange siger nogen lidt nederen ting, i hvert fald til mig; som i en alder af freaking 35 (yep har lige haft fødselsdag), stadig har PROBLEM HUD !! Så hvis man lige kan abstrahere fra 17 kommentarer om hvor man dog OGSÅ har bumser, ja så er det edder-broderme dejligt.

Så nu sidder jeg her på Baresso og vender tilbage til livet – med rød næse und alles. Men føler mig lige dét lækrere og mere renset. Dét kan altså anbefales, Ja både Baresso og hudbehandlingen. Men jeg mener selvfølgelig det sidstnævnte. Også selvom man som mig INGEN penge har. Lidt færre impulskøb i netto og til barnet på nettet, og så øjnene åbne når de der deals på dem kommer. Så har du snildt en ansigtsbehandling for 300 kr. 300 kr der kommer tilbage i ren luksus og velvære til DIG. Do it; dit barn har helt sikkert tøj nok. (Og ellers køb en Elsa kjole på Ebay (ca 70 kr), så er du dækket ind!)

Så nu har jeg fået renset hud, slappet af med lækker chill musik og fået en god kakao og en toast ala Baresso. Det er altså lækkert her på en fridag. Især når weekenden, og faktisk også dagen i dag, har budt på ét stort galdestensanfald. Ja, eller hvad lægerne nu kan bestemme sig for at kalde det. Jeg har galdesten i galdeblæren i al fald, og jeg har mave/rygsmerter med alt for lidt mellemrum. Og smerter på 3.dagen dræner altså en – og æder det fede ved at have fri. Hvis altså ikke jeg lige kunne sidde og have optur over at have forkælet mig selv OG levet op til mine nytårsforsæt. NICE !

Har du været god ved dig selv fornylig ? Og husker du at være det på en regelmæssig basis ??

1 kommentar

  • Herligt! Jeg har svært ved iiiiikke at gøre noget godt for mig selv. Fornuft og voksenhandlinger er altid nedprioriteret, men idag fik jeg da nosset mig sammen til at handle ind; når man kun har torskerogn, mangler affaldsposer og lavvande i kaffebeholdningen må man jo hellere B-) Så efter at have sovet længe, gået en tur i det gode vejr hjem fra overnatningssted, spist morgenmad kl. 14.15, inviteret Kit på kaffe, drukket kaffe til kl. 19.30, og liiige ryddet af.. Så kom jeg da i Rema. En halv time før luk 😀
    Og et eller andet sted, er det vel også at gøre noget godt for sig selv.. især den del med, at skaffe mere kaffe! 😉

    – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typen der tog sig sammen - og andre typer i fitness-centeret !