Om at vænne sig til at være alene. Afklimatiseringsdag !

Hvad fredag aften byder på…

MAD !

Af den lækre slags, er jeg helt sikker på ! Kæresten og jeg var lige max impulsive og bookede et bord på Madklubben på Vesterbro. Se det er det gode ved ikke at have barnet hjemme. Skal vi ikke gå ud og spise ?? Okay ! Og bum så er der bestilt bord. Vi var heldige – jo vist – at de havde plads til os. Men jubiii, lækker mad- og et glas vin coming up.

Skærmbillede 2016-01-15 kl. 16.57.56

Jeg har aldrig været på Madklubben før (jo deres Steak edition) og faktisk er jeg sjældent ude at spise, men nu gør vi det sgu – og jeg glæder mig !!!

Også til at drikke et lille glas rødvin. Og få en dessert måske !

Hvad skal I lave ??

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vænne sig til at være alene. Afklimatiseringsdag !