Legeaftaler

Opturs-onsdag #1

For vel en 14 dages tid siden skrev jeg et indlæg, der faktisk i al sin enkelhed gjorde indtryk på de fleste af jer. Og fik en del af jer til tasterne også, hvor I lagde nogen dejlige kommentarer. Indlægget hed Hvornår er det fedt at være mig ? og udsprang af et spørgsmål fra en af jer i indlægget med de nøgne FCK-spillere (HER).

I “Hvornår er det fedt at være mig ?” skriver jeg lutter om positive ting, og giver mig selv virtuelle high-fives ! Enkelt måske – men sindssyg grænseoverskridende for mig faktisk ! Og så også sindssygt positivt – og fantastisk. Bum. Fokus på fede ting, på glade ting, og  – bum – en helt glædelig bundfølelse spredte sig i mig. Jeg blev selv helt glad. Og positiv. Og tænkte at jeg da egentlig var meget fed, altså på den der nice måde.

Og hvor vildt at der ikke skulle mere til. Et indlæg og så var det hele bare meget lysere end før. Selv dagen efter var jeg høj på det positive, og glædede mig til at få gjort flere fede ting. Ja, faktisk fik det startet en hel bølge af positiv tænkning. En bølge der har skvulpet lige indtil idag, hvor jeg nede i fitness centeret (!) lige pludselig tænker: “Opturs-onsdag” !! Sån’ én skal jeg da have på min blog !

Både for jer og for mig ! Et indlæg og et kommentarfelt til de fede ting, der er sket. Selv på en dårlig dag, SKAL der klemmes bare lidt positivt ud. Om det så er at mælkekartonen blev åbnet i en bevægelse, at man lige præcis nåede at sætte sig på toilettet inden man tissede eller om man lige har vundet 20 millioner ! Intet er for småt eller stort; vi skal bare blive glade, rose os selv måske ligefrem og få optur !

Jeg starter gerne:

Jeg er lige blevet specialeansvarlig for underekstremiteten (fra hoften og ned) på mit arbejde; og skal nu have endnu mere ansvar end jeg havde i forvejen, lære de andre ting og sager, og holde min viden på områderne ajour. Jeg GLÆDER mig ! Det er så mega optur ! Jeg har i længere tid sukket efter mere ansvar, flere videns opgaver, mere videns fralæring og bare noget NYT på job, så jubiiiii.

Og så fik jeg udført og påbegyndt et af mine “nytårsforsæt” / “januarsforsæt”som endda indeholder op til flere gange optur: Jeg fik pakket sportstasken i morges – selvom vi kom ALT for sent op og jeg på ingen måde kunne se mig selv træne senere på dagen. Jeg fik taget direkte fra arbejde til fitness. Jeg fik trænet. Jeg fik badet og vasket hår. Og jeg fik hentet Lilletut lidt senere end jeg plejer, så hun fik gået med de andre fra bussen og op til opsamleren: så jeg kunne få lidt reel tid til mig selv !! Optur på optur på optur !! Og hun var endda så glad oppe i opsamleren, og havde fundet en ny veninde, som vi nu skal have gang i legeaftaler med. Dobbelt win; jeg fik været lidt ego OG Lilletut fik en ny kompis !

Måske det var Guds / Karmas måde at fortælle mig, at det er ok. Det er ok, at hente lidt senere end lige sharp nede ved bussen 15.15. Det er ok at prioritere sig selv engang i mellem (en gang om ugen) og få gjort noget godt for sig selv.

Jeg er fan. Af optur og træning, og af at lykkes med sine planer, om ikke andet så bare en gang. Godt begyndt er som sagt halv fuldendt, men ingen behøver vel bestemme, hvornår hel endt er.

Jeg tænker, at jeg fortsætter. Med min træning – også de dage jeg har Tutti. Og med opturs-onsdag så længe I gider være med / læse med – eller bare så længe jeg selv synes, at det er fedt.

Hvad er der sket for jer af opturs-ting ??

IMG_5935

6 kommentarer

 • Figen

  Jeg er alenemor til en dreng på halvandet år, så jeg kender også alt til det med hvor svært det kan være at prioritere tid til sig selv – uden at have dårlig samvittighed! Jeg har optur over, at jeg på trods af travle og hektiske morgener tager tid til at gøre noget ud af mig selv om morgenen, dvs lækkert tøj på og makeup, så jeg bliver glad af at se på mig selv i spejlet, og det giver en fed følelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan !! DET er da også optur 🙂 Man fortjener sgu at se lidt lækker ud, og jeg er helt sikker på at det gør du 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ryszen

  Jeg har afleveret min modul 10 eksamens opgave idag, hvilket betyder ét år tilbage før jeg er ergo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Jeg er alene med to unger på 5 og 21 mdr. Jeg har i dag haft dem med ude at spise, på restaurant, kun dem og mig. Det var skide hyggeligt ❤ Det væltede Mad budgettet fuldstændig men vi havde den hyggeligste eftermiddag/aften, jeg skulle ikke tænke på madlavning og opvask og havde tid til bare at være sammen med dem ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr, det elsker jeg også !! Det er både luksus og overskud på en gang ! Og så især med to styks kiddos…godt arbejde !! Highfive ! Og mega hygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legeaftaler