bObles båden - om hvorfor den er fantastisk og hvordan DU kan VINDE en !

Stilhed før…

Storm ?

Weekend ?

Mere stilhed ?

Efter en rigtig god uge med et indlæg om dagen, havde jeg lige en lille “ups’er”-dag i går uden indlæg. Ikke at selve dagen var et ups. For det var en god dag, men også en meget travl dag med; fuldtidarbejde, Soft Gallery shop åbning i Magasin, besøg på et PR bureau og så hygge med kæresten, datteren og min søster. Så jeg nåede aldrig til tasterne, før jeg faldt i søvn med dundrende hovedpine og en træt kæbemuskulatur. Jeg skærer rigtig meget tænder, og har en (dum) vane med at gå og bide/tygge mig i kinden, så min kæbemuskulatur er konstant på overarbejde med ondt i kæber, tindinger og hovede til følge. Ikke det smarteste, men nærmest umuligt for mig at stoppe med.

IMG_5884 IMG_5890

Men på trods af travlhed og ingen blog-tid, var det en god dag. Og en epoke-startende dag. Kæresten hentede Lilletut fra børnehave og tog hende med hjem til os – mens jeg tog direkte fra arbejde ind til byen og fik klaret mine besøg. Og det gik jo selvfølgelig bare godt ! Fedt og helt anderledes at lave noget for mig selv på en Lilletut-dag. For det er jeg simpelthen dårlig til. Men jeg er i gang nu. Lækkert. Og fulgte den faktisk op idag, med at tage direkte fra arbejde og så til træning, da Lilletut idag skulle med en af veninderne hjem fra børnehave. En mærkelig og uvant “luksus” at kunne lave noget for sig selv i Lilletut-perioden.

Men så savnede jeg hende godt nok også her til aften. Og hun savnede mig, er jeg sikker på. Hun ville i hvert fald ligge inde i min seng helt tæt på mig. Så det fik hun selvfølgelig lov til. Jeg har læst et sted at – også større – børn har behov for nærhed med deres forældre hver dag. Så har man haft en dag, hvor man har været langt fra hinanden det meste af tiden, så kan nærheden (og samhørigheden) genvindes/genfindes om natten ved at sovesammen. At folk er imod det, dét forstår jeg ikke.

At man måske ikke sover så godt, det er en anden side af sagen. For tror egentlig både Tutti og jeg, sån helt isoleret set, ville sove bedre i hver vores seng. Men det er i hvert fald ikke lige så hyggeligt.

Summasumarum så var der stille i går. Men jeg håber egentlig hverken på storm eller stilhed herinde; jeg skal hvert fald gøre mit for det ikke sker. Men det er weekend. Og en af de weekends for os, hvor vi ikke har planer. Eller ikke havde planer faktisk, for nu skal vi både ud med en veninde til historieoplæsning og brunch lørdag, i svømmehallen søndag og senere være sammen med en anden veninde og hendes søn. Så egentlig har vi masser af planer, men de er for såvidt spontane og hyggelige. Og så skal vi sove længe – håber jeg. Og morgenhygge med kaffe, nattøj, Go’morgen Danmark og ipad, jeg elsker de morgner.

Skal I noget spændende ??

// Og husk bObles konkurrencen, som jeg startede i forgårs – find den HER

IMG_5892

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles båden - om hvorfor den er fantastisk og hvordan DU kan VINDE en !