Tænk før du...deler !

At blive taget med bukserne nede…

Og så egentlig lige et “WOUW” !

Og TAK vel egentlig også.

Hvorfor er det “altid” de indlæg, jeg lige fyrer af på en halv times tid ish, der går viralt ?! Sidst var det dét om spareplanerne i det offentlige – som selv nåede til de høje steder på “mit” hospital (altså det HER indlæg). Et indlæg jeg egentlig overvejede at slette igen efter at have trykket “Udgiv”, da jeg tænkte, at sådan noget off topic gider I da ikke læse. Men det gad I.

Lige som med indlægget i går om “Tænk før du…deler !” Det gad I – og MANGE MANGE andre også – læse. De fleste af jer også med gode konstruktive kommentarer efterfølgende. Fedt.

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 19.48.10

Dér tog I mig sgu med bukserne nede ! Jeg havde ingen ide om at det ville tiltrække opmærksomhed, men syntes bare at jeg ville råbe lidt op for, at man skulle være lidt kilde-kritisk. For dét var altså pointen. At folk please skal tænke over kilder på ting de deler. Og datoer for såvidt også. For ganske ofte kommer også gamle (clickbait-) nyheder/sensationer i omløb på de sociale medier, også efter de er afkræftet. Vær kritisk så er I søde. Thats it.

Men en tur ud til knap 100.000 facebook-brugere (og nej, jeg ved ikke hvordan fjæsen tæller det) er vildt synes jeg. Og min første tanke var, da jeg tilfældigvis så det på sengekanten (mange timer efter postet), da jeg puttede Lilletut (og læste facebook i smug): “Så jeg pæn ud”?!

Jeg var jo helt uforberedt. Lidt som dengang jeg “mødte” Burhan G og hans kæreste på en barnevognstur på en “barns første sygedag” iført fedtet hår, ingen mascarra og jogging bukser. Goddammit !

Nu skal jeg lige have puttet Tutti.

Imens; har du oplevet nogen lignende ? Altså at der er sket noget crazy, mens du langt fra var klar til det ?

 

3 kommentarer

  • Yes. Faktisk nærmest det samme. Mit blogindlæg var bare slet ikke så tjekket som dit. Men bare en for sjov liste jeg biksede sammen, med erfaringer som (drenge)mor.. http://drenge-streger.dk/20-ting-du-forberede-dig-paa-som-drengemor/

    Jeg fik fysisk kvalme af at se hvordan læsernetallet bare blev ved med at stige for nærmest hvert minut. Havde aldrig prøvet noget lignende. Det er nærmest 1,5 år siden det skete og lever stadig højt på det inden i mig selv.

    Forresten stort tillykke. Det er hamrende sejt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk før du...deler !