Endnu en "opturs onsdag" - pga JER

Børnemodemessen fra Lilletuts perspektiv

I går var det i sandhed opturs-onsdag.

Jeg havde en lækker dag fyldt med mange gode mennesker, og ikke mindst fyldt med min egen lille Tut. Jeg var nærmest helt høj hele aftenen og i morges med, bare af god energi efter vores “nærværs-dag”, Tutten og jeg. Og ja, helt sikkert uortodokst at have en nærværs-dag på en kæmpe modemesse fyldt med andre mennesker. Men det havde vi. Også da vi kom hjem. Så lækkert at have sin lille Tut helt tæt på en hel dag. Også sammen med andre.

Og hvem skulle have troet at Lilletut bare elskede messen ? At hun bare opførte sig eksemplarisk stort set hele tiden. At hun sagde “tak” når hun fik noget. At hun selv kunne tage en pause på gulvet, når hun havde brug for det, og at hun pænt sagde: “Tak for denne gang, nu skal jeg op og se på legetøj” til søde Julie fra Wheat – helt uopfordret og uden at jeg hørte det.

Tutti nød messen, og ville som skrevet igår, afsted igen idag. Hun ville se på mere legetøj og finde en enhjørning kjole. Men i dag skulle Tutti altså i børnehave til børnehavevennerne, og jeg selv på messen for lidt “voksen-tid” – og for ikke at presse citronen for meget. Man skal (jo) stoppe mens legen er god.

Jeg lovede jer et view på modemessen – CIFF Kids – fra Lilletuts synspunkt, og det kommer her:

Den første stand der faldt i øjnene på Tutti (jeg fik ikke engang navnet) – en masse kjoler i fint stof og tyl. Der var både – i følge Lilletut – Torneroses, Sofias og Klokkeblomsts kjole.

IMG_6019

IMG_6010

Der danses for det fiiiine Frost tøj. “Mor, jeg ønsker mig den, den, den, den, den……” !

IMG_6015

Både Hevea ænderne og rutschebanen faldt i Tuttens smag. Og faktisk kunne hun slet ikke slippe de ænder igen. De skulle rutsche hele tiden – og meget gerne med hjem.

 

Så var der Asli. Hvor var det fantastisk, at se de to trunter hygge sig og bare lege hele dagen. “Partners in crime” på både godt og “ondt”; og her menes “ballade” eller bare “sukker”. Lilletut elskede det, og nød ret godt af Aslis evner til liiige at nuppe en kage til, for så at dele den med hende.

IMG_6049

IMG_6039

Disney eventen hos Wheat var så meget lige i øjet for Tut. Kæmpe Minnie Mouse balloner – som hun fik en med hjem af (TAK Mette ;)) – sjove masker (eller hvad det hedder) som dem på billedet, Frost figurer og flotte kjoler. Og en fin goodiebag med en kanin. Der altså lige skulle have tøjet af; af med strutskørt og af med skjorten.

IMG_6058

Så var der Danefæs stand med masser af lækkerier, farvestrålende tøj og to glasrør med i massevis af bamser. Asli og Lilletut styrede direkte derhen og tog en hver. Den ville de have. Bamserne måtte dog pænt tilbage, da vi istedet skulle gætte, hvor mange der var. “19” var Lilletuts første bud. “3” lød det senere på. Mit var noget højere, kan jeg godt afsløre. Tutti fik en fin lille goodiebag med balloner og noget lækkert tøj i. Kjolen ville hun faktisk allerede have på da; “…den var SÅ smuk” ! Hit. Og så fik hun lige historien om “Danefæ” hunden Louie, som måske havde spist en baby 😉 Tutti til historien: “Jeg kender en hund, der hedder Bodil. Den spiser ikke babyer”.

IMG_6020

IMG_6021

IMG_6030

Efter Danefæ og Wheat gik turen ovenpå til messens interior og legetøjs afdeling. H.øj.d.e.p.u.n.k.t.e.t for Tutten. Hun kunne bruge TIMER deroppe. Første stand med alt det lækre fra Djeco. “Moaaar, jeg ønsker mig det, det, det, det…..” Og så var hun liiige ved at tage en fin hest med sig videre: “Den vil jeg ha!” “Ej, nej Vega; man kan ønske sig”! “OKAY, mor”!

Så var det Hevea boden med de fine ænder og mega smarte (sys jeg) “bolde” til sutteflasken. Sådan en måtte Mossi (min søster) have til vores lille nye kusine, blev vi hurtig enige om.

IMG_6062

Så havde vi stop i Fabelab standen, med deres smukke rolige farver og bløde ting. Og i standen med Done By Deer, hvor Tutti fik været høflig til en goodiebag og et fint (selvvalgt) lyserødt krus. Så videre til standen med bla. Moulin Roty. Igen lækre lækre sager, Tutti fik rørt, følt og leget med diverse af tingene, og fik sig også en hoppebold med hjem. Videre igen til et rødt chokolade hjerte og et kig på de fine rutschebaner hos de søde piger fra Jupiduu. For så at nå til slutningen af interior-delen og standene med Smallstuff (“Den dukkeseng har jeg”) og Happy Lights med de fine undulater i et træ.

IMG_6064

Og – bum – ikke flere stande !! “MERE LEGETØJ” !!

“MERE LEGETØJ – JEG VIL IKKE HJEM” !!

IMG_6068

Men det skulle vi. For moren var træt ! Og det var søde Lilletut jo også, da det så kom til stykket. Et farvel til Asli og Emma ved deres cykel, og et “Jeg vil rigtig gerne hjem og lege hos dig”, og så afsted til vores bil.

IMG_6069

Med “lille” Minnie. Og hjem til den der lur der. Som startede allerede i bilen efter ca 30 sekunder for Tuttens vedkommende.

IMG_6072

Tænker min version af modemessen og altså indlægget: “Hvad du bør opruste udstyrs- og tøj situationen med til Efterår/Vinter 16/17, når du….” kommer i morgen…

Så modemessen CIFF Kids set fra Lilletuts perspektiv; any questions ? 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en "opturs onsdag" - pga JER