Duften af en anden kvinde

Endnu en “opturs onsdag” – pga JER

For pludselig er det jo onsdag igen ! Og jeg havde egentlig et andet indlæg i tankerne, men det må da lige vente… For: I står for noget af det mest opturs i dag – altså næstefter hele min dag med Lilletut 😉

I går havde jeg virkelig bævende fingre, da jeg trykkede “UDGIV” på indlægget “Duften af en anden kvinde” Som i virkelig. Og hjertebanken også. Jeg var faktisk – som jeg ikke har været det længe, når jeg udgiver noget, som jeg ved kan “dele vandene” – pisse nervøs, for at sige det ligeud ! Indlægget har jeg gået og ruget over for mig selv i noget tid. Jeg har sagt overskriften og det første af indlægget så mange gange inde i hovedet, at det er helt mærkeligt, at det nu er ude og på skrift. Det er følelser, der har næret. Følelser jeg hverken er eller har været stolt over. Det var som at dele noget at det værste omkring en selv. Som om jeg fortalte jer noget, som I efterfølgende kun ville kunne hade mig for.

Jeg var derfor bange for shitstorm; fra mama, diverse fraskilte fædre og bonus-mødre og egentlig generelt bare mødre, der rocker den der forældrerolle shit-loads bedre end mig (mommy-police). Og jeg vidste egentlig ikke helt, om jeg magtede det; shitstormen. Jeg turde knapt læse de første kommentarer, der kom under indlægget – allerede efter 5-10 minutter. Klokken var mange, og så hurtige kommentarer kunne kun være enten godt eller helt skidt !

Men de var positive !

(som en anden graviditetstest)

Og at logge ind på bloggen idag, efter en lækker modemesse med min lækre Tutti og nogen søde mommys- og daddy- bloggere, var da det mest positive og lækre ever. Fede, søde kommentarer. Og masser af “hits” (sidevisninger) – og en placering på 10.pladsen over de mest læste indlæg i dag hos Bloggers Delight. Jubi og PYHA. I tog så pænt imod den. Smerten over lugten. Tak! Så mange af jer – også på facebook – kunne forstå mig, følge mig. Heldigvis. Det letter faktisk mit hjerte. Og ja, måske skulle jeg helt banalt lade et bad være et “skiftedags-ritual” ?! Nice and easy. Fraset at Lilletut hader at skulle i bad, altså den aktive handling med at skulle have tøjet af og ned i baljen. Og så h.a.d.e.r hun at få vasket hår. Hendes mega lange hår. Men et bad er en god ide. Point taken 🙂

Og det har i sandhed været en “Opturs onsdag”, helt uden at jeg har vidst, at det har været onsdag.

Jeg har haft fri i dag for at tage på børnemodemessen inde i Forum. Egentlig skulle Lilletut ikke med, da hun havde en legeaftale efter børnehave, som hun havde glædet sig meget til. Og en modemessen er nødvendigvis ikke lige stedet for en 3-årig. Men da legeaftalen blev aflyst i går aftes, og en af de sødeste mommys Emma (Miniloveblog) spurgte om Tutti ikke kom med ind og legede med hendes datter Asli under messen, sprang jeg ud i at lave mine egne planer om; og sagde JA.

Jeg var ikke helt tryg ved det. Man ved jo aldrig med børn 😉 Men det var SÅ fedt. Tutti var den sødeste at have med rundt. Hun gik så dejlig målrettet efter alt prinsesse tøj, Elsa, kjoler med tyl, skørter og sløjfer, bløde bamser og alt legetøj. Hun var simpelthen ikke til at drive hjem. Hun græd og ville blive der mere. Og vil afsted igen i morgen ! Om ikke andet måtte jeg love hende – da hun faldt i søvn her kl 21.10 – at vi skulle se på legetøj på iPaden imorgen. Og finde en enhjørning-kjole – som altså manglede ved dagens messe !

IMG_6007

Tutti havde helt sikkert optur til modemessen – også kaldet CIFF-KIDS. Hun elskede at lege med Asli, mens jeg sad og snakke med Asli’s mor og nogen af de andre søde mommys Irina og Kamilla, og mens vi gik rundt til de forskellige stande, hvor vi havde aftaler. Og især under dagens højdepunkt: Wheat’s Disney event. Masser af Elsa, Minnie, lækre kjoler, kager og sjov.

IMG_6018 IMG_6032

Og har Tutti optur, så har jeg optur.

Da vi kom hjem sov Tutti, hun var helt done ! Rig på leg, input, oplevelser, farver, mønstre, legetøj, kjoler – og sukker. Hun sov med jakken på, og jeg nænnede ikke at vække hende. Lagde mig i stedet ved siden af hende og tog en lur med næsen helt trykket ind i hendes hår, og hånden i hendes. Tæthed, nærvær.

IMG_6072

Vi spiste “madpakker” i sofaen, da vi vågnede. Legede med de fine ting, vi havde med hjem fra messen, puttede Minnie og gik så selv i seng. Alt for sent. Men det gir jeg gerne for sådan en opturs-onsdag. Og jeg tænker, at så længe man selv er indstillet på at putningen idag kommer til at tage laaaang tid, ja så gør det ikke noget. Lilletut kunne selvfølgelig ikke falde til ro, men vi lå bare helt tæt og puttede indtil hun fandt roen – efter 1 time og 10 minutter.

Har I lavet noget optur ? Noget lækkert ? Eller bare noget dagligdags som bare klappede og gik fedt ??

5 kommentarer

 • Tak for nogle gode indlæg. Jeg nyder at følge din blog 🙂
  Har du nogen tips til, hvordan man når langt med sin blog? Jeg blogger selv på regnbuemor.dk, og har snart gjort det i et års tid. Jeg får flere og flere læsere, men vil gerne gøre det endnu bedre. Jeg har stor respekt for, at du er nået så langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde dig 🙂 Og mega tak for din respekt, den er jeg vildt glad for 🙂 For ja, det er sgu hårdt arbejde at nå frem og ud og blive set ! Jeg kæmper stadig med det. Nogen er så heldige at blive “flashet” fra de helt store bloggere, og så giver det sig selv, men ellers er der ikke andet for end at blive ved 🙂 Poste et indlæg hver dag. Gøre sig set og hørt på de sociale medier. Være god til at læse og kommentere på andre blogs. Finde diverse forummer at være med i. Og så måske gøre PR-bureauerne opmærksom på at man er der, og evt få dem til at sponsorere en konkurrence eller to. Men bli ved ! Og et pænt layout på bloggen og pæne billeder… Sidstnævnte kæmper jeg selv med, da jeg intet kamera har :/
   Men det skal nok komme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for dit svar. Netop det at kommentere på andres blog, har jeg været en hat til. Egentlig lidt mærkeligt, for jeg elsker jo, når folk kommenterer på min.
  Hvilke pr-bureauer tænker du på?
  Endnu engang tusind tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis – man glemmer det ! Det gør jeg selv, fordi jeg faktisk ikke har sååå meget tid til at læse blogs ! Men ellers er IG også et godt sted “at blive set”. DU er god til at kommentere her hos mig, har jeg set. Og se: jeg er dårlig til at “give dig det tilbage” Men jeg vil prøve 🙂
   Jamen diverse PR-bureauer; kompas, klix, msl, mannov og hvad de ellers hedder. Søg på ex IG. og vær aktiv der også 🙂
   God weekend med din søde familie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for dit hurtige svar ;-). Også god weekend til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duften af en anden kvinde