Kommer der mon snart en baby ?

Molo – palme/monstrea, kakadue og abe needs-to-have

Reklame

Ingen niece endnu ! Til gengæld er den pukkelryggede nu endt hjemme hos mig for at give søster og kæreste lidt ro. Ro skal der til, når man snart skal være forældre for første gang. Og klooooge råd fra ens egen mor og far vil man gerne være foruden – I know ! Så Tutten og jeg har taget de to gamle og de to hunde med hjem til Østerbro, hvor vi nyder en eftermiddag i øs-regnvejr og med kage. Og så laver min mor mad senere. Jeg er fan !

Mormor leger med Tutten, min stadig halvsyge far kigger på vinyler (han har en plade/vinyl-biks sammen med min onkel – and I tell you, du har aldrig set SÅ mange vinyler samlet på et sted, som min far har derhjemme) og jeg stener computer – og finder lidt molo lækkerier til jer.

Jeg elskede molo, da Tutten var helt lille. Jeg elskede alle farverne og mønstrene – men så gik jeg lidt kold i det. Så blev det pludselig for spraglet og farverigt ! Men jeg må egentlig indrømme, at det nye print med IG-planten er rimelig fed. Eller palmen som det vist nok er. Og eftersigende skulle folk gå amok i det – og altså vold-købe. Jeg forstår det lidt godt. Ellers har jeg samlet lidt andet inspiration – også til drengemødrene.

Alt sammen set hos Kids-world.dk der altså (helt uden at være sponsoreret) bare er en fed webshop; de har så mange ting og servicen er upåklagelig. De gummistøvler jeg købte til Lilletut torsdag aften blev leveret i dag lørdag. Nice !

molofeb

Er du fan ??

Hvis ja så find tingene HER hos netop Kids-world.dk (Reklame/affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer der mon snart en baby ?