Min dag slutter (for) tit kl.19.15

1000 km af kærlighed – Venskab er ren magi !

// Sponsoreret //

Lets face it ! Jeg er en ældre kone (på – bevares – 35 vintre) og mange af mine veninder hælder altså også til den ældre slags. Måske ikke lige ad årer/alder (bevares – ellers har jeg dem på nakken om ca 7 minutter. Hvis altså de læser med. Se det er jo egentlig en god test!) men altså rent “sted-i-livet-mæssigt” er langt de fleste af mine veninder “villa, vovse og volvo”-typerne. Og dét både dem der er til eget køn og dem der er til det modsatte køn. Og t.y.p.i.s.k skal de nævnte villaer ligge godt spredt ud rundt i hele Danmark / Storkøbenhavn. Og selvfølgelig ikke samme sted. Nej, her spreder vi os helt fra Kastrup på Amager, til Gentofte, til Ganløse, til Strøby Egede, til Solrød og til Helsingør – og flere der imellem. Nemt skal det da ikke være.

For når nu man både har familie, job og egne fritidsinteresser (hvis det overhovedet findes) at jonglere rundt med, så er tiden bare knap. Og afstande kan pludselig komme til at betyde noget, også selvom man ikke ønsker, at de skal.

For – lets face it – det ER bare nemmere, lige at mødes på legepladsen, på cafe eller i fælledparken på vej hjem fra børnehaven end det er at starte bilen og kører tværs gennem byen og landet i myldretiden. Bare mentalt kan dét være en overvindelse af de store. Og så kommer overvejelsen om man skal blive og spise, putte ungen eller ligefrem blive og sove ?

Ikke at jeg siger, at det kunne jeg aldrig finde på; jeg siger bare at nogen gange skal man (jeg) lige tage mig sammen for det. Og det gælder egentlig både i de travle hverdage og i de længeventede weekender.

Og hér kommer der et nyt initiativ på banen, som Q8 har stablet på benene ! Q8 ? Tænker du nok…øh, dem med benzin ?! “Øh, JA !” svarer jeg dig så. Lige præcis Q8 med benzin. Og altså benzintanke spredt rundt i DK. For har du måske overvejet at dig og dine veninder kunne mødes på halvvejen ? Eller din kæreste, eller familie eller hvem du nu savner i din hverdag, fordi de er flyttet langt væk. Mødes I på halvvejen føles afstanden måske ikke så lang, og i al fald bliver den halv så lang for begge af jer. Eller dobbelt så kort !

“1000 km af kærlighed” 

Hedder Q8s initiativ, der gerne skulle få danskerne ud på vejen og hen for at mødes med dem de holder af og savner i deres hverdag – på en Q8 midt i mellem fx. For har du tænkt over, at mens du hygger og så alligevel er på Q8 – og der arbejder altså nogen søde piger og drenge, kan jeg berette om – ja, så kan du da lige fylde benzin på din bil, få den vasket, få den igennem et servicetjek, tjekke dæktryk og oliestand – eller bare spise deres nye lækre kvalitetspølser fra Lindvalls, hvor der faktisk er et øget indhold af protein. Og som smager godt. Som i rigtig godt. Tro mig; jeg kender mine fransk hotdogs pølser !

I lørdags støttede jeg “1000 km af kærlighed”. Selvfølgelig blev jeg prikket på blog-skulderen og spurgt om jeg ville; men jeg kan altså også oprigtigt sige, at jeg synes, det var en fed ide og et fedt initiativ at støtte op om. Det eneste problem var så, hvem af mine veninder jeg skulle sætte i stævne ?! Jeg ville elske at mødes med dem alle sammen, lige midt mellem Østerbro og så Ganløse, Amager, Solrød, Strøby Egede, Gentofte og Helsingør, men jeg skulle jo vælge én. Så det blev min veninde, der lige er flyttet til netop Helsingør jeg valgte. Én som både jeg og Lilletut savner meget i vores hverdag.

Lilletut var hos sin mama, men jeg kørte spændt afsted for at mødes med min veninde på “vores” Q8-station. Hun havde undret sig en del over mødestedet “Q8”, og havde en masse gode teorier om hvad det dækkede over ligefra insemination, til noget med bilen til…ja jeg ved snart ikke. Og lad os lige slå fast, at hun altså ikke blev skuffet over “bare” at skulle mødes med mig – og spise fransk hotdogs. Vi morede os, hang ud, hygge snakkede og fik vasket min bil. Hun var på cykel. Det var så super hyggeligt, og vi havde et festligt møde.

IMG_6660

Så midt i al travlheden, familie- og karriere ræset så husk lige de vise ord, som Lilletut og My Little Pony ville sige dem: Venskab er ren magi ! For det ér det ! Og intet; hverken afstand, benzin-penge eller andet, kan måle sig med det. Dine venner er der altid. Så husk at plej’ dem – på Q8 eller hvor I nu skulle finde på at mødes.

IMG_5305

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag slutter (for) tit kl.19.15